Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 368
  • Wyświetleń 20 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• iluck85
    iluck85

Dejw ale nas trzyma w napięciu. Zara mi gumą strzeli

• ThePatrickyo
    ThePatrickyo

Sami się tutaj wszyscy wzajemnie nakręcacie, że będzie jak z PS5. Zamawianie z każdego możliwego sklepu, żeby tylko mieć konsolę w dniu premiery, tylko ogranicza innym osobom możliwość zamówienia i na

Opublikowano

Brał ktoś z oficjalnego sklepu Nintendo? Bać się że jakby coś się działo to będzie cyrk z odsyłaniem do Irlandii?

Opublikowano
13 minut temu, Daffy napisał(a):

Brał ktoś z oficjalnego sklepu Nintendo? Bać się że jakby coś się działo to będzie cyrk z odsyłaniem do Irlandii?

zastanawiam sie nad tym, dwie stówki taniej + nie wspieranie tej naszej krajowej patologii, win-win. Z drugiej strony pewnie przyjdzie po weekendzie premierowym no i gimnastyka jeśli coś sie popsuje, lose-lose...

Opublikowano

Wszystkie ceny są z przebitką ok. 15% u nas biorąc pod uwagę kurs i najwięcej można ugrać na konsoli. Ja bym brał.

Edytowane przez Sebas

Opublikowano
26 minut temu, Daffy napisał(a):

Nie ma czego się bać poza tym, że nie zagrasz na premierę ale czy to taki duży problem?

Opublikowano
30 minut temu, Daffy napisał(a):

podasz link do tej oferty?

Opublikowano

Nie ma, sami wysyłają dedykowane zaproszenia które jeszcze są weryfikowane mailem i kodem do zakupu dla wybranych userow, którzy wg ich danych zasłużyli na to graniem na switch1 i mają najwyższy abonament

Opublikowano

Ja już robiłem zakupy na irlandzkim Nintendo (w zasadzie do tej pory tylko tam) i zawsze wszystko pozytywnie, mam same dobre wspomnienia. Gdybym rozważał zakup na premierę i dostał zaproszenie od Nintendo to nie zastanawiałbym się ani chwili

Opublikowano

Ja wziąłem od nintendo, na plus to, że kase sciagaja dopiero jakos w okoilcach wysylki :) zamawialem stamtad pare rzeczy i zawsze przychodzily szybko. tak, jest ostrzezenie, ze moze nie dojsc faktycznie na premiere, ale czy to duzy problem? dla mnie nie, a duzo kasy zostaje w portfelu.

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał(a):

Ja wziąłem od nintendo, na plus to, że kase sciagaja dopiero jakos w okoilcach wysylki :) zamawialem stamtad pare rzeczy i zawsze przychodzily szybko. tak, jest ostrzezenie, ze moze nie dojsc faktycznie na premiere, ale czy to duzy problem? dla mnie nie, a duzo kasy zostaje w portfelu.

To gdzie Ty mieszkasz? Bo do Polszu się nie da

Opublikowano
17 minut temu, Rayos napisał(a):

Też z Irlandii czy np zmieniales na dojczlandow?

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał(a):

Wszystko jest super dopóki nie ma potrzeby kontaktu z obsługą klienta. Mi wysłali jedną grę zamiast dwóch i dostanie drugiej trwało miesiąc, kontakt prawie zerowy i odpowiadają po tygodniu jak nie lepiej. Wygogluj sobie.

Opublikowano

Kiedy miały ruszyć oficjalne zamówienia przedpremierowe? Bo coś cisza oprócz MM i Ultimy. ;)

Opublikowano
9 minut temu, Daffy napisał(a):

Też z Irlandii czy np zmieniales na dojczlandow?

zawsze zamawiam z irlandii

Opublikowano
7 minut temu, MichAelis napisał(a):

Wszystko jest super dopóki nie ma potrzeby kontaktu z obsługą klienta. Mi wysłali jedną grę zamiast dwóch i dostanie drugiej trwało miesiąc, kontakt prawie zerowy i odpowiadają po tygodniu jak nie lepiej. Wygogluj sobie.

No obsługa wkurwiająca. Mi do zamówienia przedpremierowego donkey konga przyslali zepsuta torbe pedalke(bardzo chcialem miec torbe z malpami i breloczkiem w postaci banana z ktorej na wyjazdach bede wyciagal fajki). Napisalem, ze chce nowa a ta moge im odeslac(na ich koszt ofc), a ci, ze jak chce wymiany to mam wszystko wyslac lacznie z gra i reszta gadgetow.
Przypomnialem sobie wtedy czas gry pracowalem w call center na obsludze zamowien i uzylem karty pulapki w postaci karen move "may I speak with the manager" i nagle okazalo sie, ze sie da przyslac mi sama pedalke.

Opublikowano
5 minut temu, pattro napisał(a):

Kiedy miały ruszyć oficjalne zamówienia przedpremierowe? Bo coś cisza oprócz MM i Ultimy. ;)

nikt nie dawał ogłoszenia z godziną, być może chcą uniknąć sieczki

MM na pewno coś koło północy znając ich styl ;)

Opublikowano

Może zarabiamy i dwa razy mniej od tych na zachodzie ale wszystko inne mamy 15% droższe. Mój kraj taki piękny frog

Opublikowano
10 minut temu, messer88 napisał(a):

@kanabis kiedy w Wapgames?

Wiktorgames to strefa wolna od nintendo

Opublikowano

Też dostaliście maila od Nintendo, że Switch 2 jest już dostępny w przedsprzedaży na My Nintendo Store?

Chyba nawet spoko cena - bo nie widziałem w polskich sklepikach aby goła konsola była poniżej 2000 zł.

Opublikowano
6 minut temu, Damk napisał(a):

Też dostaliście maila od Nintendo, że Switch 2 jest już dostępny w przedsprzedaży na My Nintendo Store?

Chyba nawet spoko cena - bo nie widziałem w polskich sklepikach aby goła konsola była poniżej 2000 zł.

W MM była w pierwszy dzień za 1999.