Opublikowano 8 kwietnia8 kwi 1 godzinę temu, easye napisał(a):Z jakiego kraju wysyłka?W sumie nie wiem. Stronkę My Nintendo Store mam teraz ustawioną na "Irlandię" (IE) (bo po angielsku) - prędzej była to Wielka Brytania, ale po Brexit trzeba było zmienić. Jako nadawca na przesyłce u kuriera widnieje zazwyczaj "NOE" (Nintendo of Europe). Podobnie w mailach z powiadomieniami. Gierki przychodzą bez hitlerowskiego USK (mimo iż oficjalnie NoE rezyduje teraz u Niemców??). Hmm? Choć wydaje mi się (po trackerze przesyłki), że kiedyś jakieś figurki amiibo przywędrowały do mnie z Francji... I'm not sure. Edytowane 8 kwietnia8 kwi przez Damk
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi @Chad Davski jakieś insiderskie info kiedy uruchomicie sprzedaż sprzętu gierek akcesoriów?co wam te japsy zrobiły xd
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi No te ceny znośne. To gamefinity to normalny sklep w miarę? Można spokojnie preorderować?
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 5 minut temu, nero2082 napisał(a):gamefinity powystawiało gry i mają trochę taniejgry to chyba aktualnie z amazona lepiej wziac. o wiele taniej, niz u nas
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi W porównaniu z tym gamefinity już niekoniecznie nawet. Tzn troszkę drożej jest nadal ale kurs może jeszcze urosnąć, no i tu jest pewnie paczkomat a nie kurier jak zwierzęta.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 1 minutę temu, Sebas napisał(a):W porównaniu z tym gamefinity już niekoniecznie nawet. Tzn troszkę drożej jest nadal ale kurs może jeszcze urosnąć, no i tu jest pewnie paczkomat a nie kurier jak zwierzęta.poczekam jednak na ceny noob_friendly z Allegro ;)
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 9 minut temu, Sebas napisał(a):No te ceny znośne. To gamefinity to normalny sklep w miarę? Można spokojnie preorderować?Tak na spokojnie, już nie raz pisałem, że legit sklep. A ich program "Gamefinity Rewards" jest bardziej przystępny od cebuli w innych sklepach ;)Przy zakupie konsoli dostaniesz ~45zł na kolejne zakupy :) Naliczają to procentowo od każdego zakupu, a nie jak ktoś sobie wymyśli. Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez RafaU
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 19 minut temu, Sebas napisał(a):No te ceny znośne. To gamefinity to normalny sklep w miarę? Można spokojnie preorderować?Spoko sklep. Bralem pare gier u nich na Switcha i zawsze wszystko ok. Raz zamowilem cos na PS5, przyszlo z uszkodzonym pudelkiem, zrobilem fote i bez problemu wyslali nowe pudelko. Czasem sa kody inpost 20/30zl i tez mozna cos taniej wyrwac, bo maja system ktory to obsluguje. 9 minut temu, wrog napisał(a):Na x-komie ciekawa adnotacja.X-kom to radze omijac szerokim lukiem. Z premierami to wiecznie sa przeboje. Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez bebbop
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi na x-komie konsole zeszły w 15min, także jak macie zamiar to zakupić to nie przegapcie jak EURORTV, ME czy Empik wystawią swoje
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Amazony, MM, X-kom i Ultima - sold out. Klepnąłem w dwóch miejscach. Mogłoby już ME rzucić żeby sobie zapasowy egzemplarz z płatnością przy odbiorze kliknąć
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi ciekawi mnie czy jakieś sklepy dadzą z opcja raty 0%, zamowiony jeden egzemplarz na amazonie, ale na raty to moze bym i drugi przygarnął na jakiś handelek ^^
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi ME dobrze wspominam. X-kom dal dupy z premiera Series X, natomiast w ME elegancko platne przy odbiorze w dniu premiery.Rano na hiszpanskim amazonie cos tam widzialem jeszcze. Takze co jakis czas cos sie jeszcze moze pojawiac, jakies pojedyncze sztuki. Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez bebbop
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Aktualnie na wloskim amazonie sa obie wersje. Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez bebbop
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Z ciekawości zerknąłem i w Czechach już też normalnie preordery zbierają. Do tego w cenie 2200-2300 za bundle.https://www.nintendoshop.cz/nintendo-switch-2-mario-kart-world/
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Się dziwić, że wyprzedane w 15 minut, jak cymbały w pięciu sklepach zamawiają.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi https://www.euro.com.pl/gry-nintendo-switch-2/nintendo-hollow-knight-silksong-gra-na-nintendo-switch-2.bhtml taa jasne, bo uwierzę xD
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 30 minut temu, bebbop napisał(a):ME dobrze wspominam. X-kom dal dupy z premiera Series X, natomiast w ME elegancko platne przy odbiorze w dniu premiery.Rano na hiszpanskim amazonie cos tam widzialem jeszcze. Takze co jakis czas cos sie jeszcze moze pojawiac, jakies pojedyncze sztuki.Nie polecam x-com, chyba że poczekasz do poniedziałku, a nawet wtorku. Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez zdrowywariat
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):Nie polecam x-com,.....Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!