Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 368
  • Wyświetleń 19,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• iluck85
    iluck85

Dejw ale nas trzyma w napięciu. Zara mi gumą strzeli

• ThePatrickyo
    ThePatrickyo

Sami się tutaj wszyscy wzajemnie nakręcacie, że będzie jak z PS5. Zamawianie z każdego możliwego sklepu, żeby tylko mieć konsolę w dniu premiery, tylko ogranicza innym osobom możliwość zamówienia i na

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał(a):

Z jakiego kraju wysyłka?

W sumie nie wiem. Stronkę My Nintendo Store mam teraz ustawioną na "Irlandię" (IE) (bo po angielsku) - prędzej była to Wielka Brytania, ale po Brexit trzeba było zmienić. Jako nadawca na przesyłce u kuriera widnieje zazwyczaj "NOE" (Nintendo of Europe). Podobnie w mailach z powiadomieniami. Gierki przychodzą bez hitlerowskiego USK (mimo iż oficjalnie NoE rezyduje teraz u Niemców??). Hmm? Choć wydaje mi się (po trackerze przesyłki), że kiedyś jakieś figurki amiibo przywędrowały do mnie z Francji... I'm not sure.

Edytowane przez Damk

Opublikowano

Nikt w tym kraju nie chce naszych pieniążków za Nintendo Switch 2?!

Opublikowano

No te ceny znośne. To gamefinity to normalny sklep w miarę? Można spokojnie preorderować?

Opublikowano

W porównaniu z tym gamefinity już niekoniecznie nawet. Tzn troszkę drożej jest nadal ale kurs może jeszcze urosnąć, no i tu jest pewnie paczkomat a nie kurier jak zwierzęta.

Opublikowano
1 minutę temu, Sebas napisał(a):

W porównaniu z tym gamefinity już niekoniecznie nawet. Tzn troszkę drożej jest nadal ale kurs może jeszcze urosnąć, no i tu jest pewnie paczkomat a nie kurier jak zwierzęta.

poczekam jednak na ceny noob_friendly z Allegro ;)

Opublikowano

No to nieźle wróciły skoro nie da się ich zamówić.

Opublikowano
9 minut temu, Sebas napisał(a):

No te ceny znośne. To gamefinity to normalny sklep w miarę? Można spokojnie preorderować?

Tak na spokojnie, już nie raz pisałem, że legit sklep. A ich program "Gamefinity Rewards" jest bardziej przystępny od cebuli w innych sklepach ;)

Przy zakupie konsoli dostaniesz ~45zł na kolejne zakupy :) Naliczają to procentowo od każdego zakupu, a nie jak ktoś sobie wymyśli.

SmcN1EC.png

Edytowane przez RafaU

Opublikowano
19 minut temu, Sebas napisał(a):

Spoko sklep. Bralem pare gier u nich na Switcha i zawsze wszystko ok. Raz zamowilem cos na PS5, przyszlo z uszkodzonym pudelkiem, zrobilem fote i bez problemu wyslali nowe pudelko. Czasem sa kody inpost 20/30zl i tez mozna cos taniej wyrwac, bo maja system ktory to obsluguje.

9 minut temu, wrog napisał(a):

Na x-komie ciekawa adnotacja.

Zrzut ekranu 2025-04-09 093245.png

X-kom to radze omijac szerokim lukiem. Z premierami to wiecznie sa przeboje.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

na x-komie konsole zeszły w 15min, także jak macie zamiar to zakupić to nie przegapcie jak EURORTV, ME czy Empik wystawią swoje

Opublikowano

Amazony, MM, X-kom i Ultima - sold out. Klepnąłem w dwóch miejscach. Mogłoby już ME rzucić żeby sobie zapasowy egzemplarz z płatnością przy odbiorze kliknąć )

Opublikowano

ciekawi mnie czy jakieś sklepy dadzą z opcja raty 0%, zamowiony jeden egzemplarz na amazonie, ale na raty to moze bym i drugi przygarnął na jakiś handelek ^^

Opublikowano

ME dobrze wspominam. X-kom dal dupy z premiera Series X, natomiast w ME elegancko platne przy odbiorze w dniu premiery.

Rano na hiszpanskim amazonie cos tam widzialem jeszcze. Takze co jakis czas cos sie jeszcze moze pojawiac, jakies pojedyncze sztuki.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Aktualnie na wloskim amazonie sa obie wersje.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Się dziwić, że wyprzedane w 15 minut, jak cymbały w pięciu sklepach zamawiają.

Opublikowano
30 minut temu, bebbop napisał(a):

ME dobrze wspominam. X-kom dal dupy z premiera Series X, natomiast w ME elegancko platne przy odbiorze w dniu premiery.

Rano na hiszpanskim amazonie cos tam widzialem jeszcze. Takze co jakis czas cos sie jeszcze moze pojawiac, jakies pojedyncze sztuki.

Nie polecam x-com, chyba że poczekasz do poniedziałku, a nawet wtorku.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Nie polecam x-com,.....

Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!