Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Godzinę temu, RafaU napisał(a):Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!Toć napisał, że "chyba że poczekasz do poniedziałku, a nawet wtorku".
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Empik 2387,89 zł (bundle)Empik.comKonsola Nintendo Switch 2 256 GB + Mario Kart WorldPonad 2 000 000 produktów w kategoriach Książka, Muzyka, Film, Zdrowie i uroda, Zabawki, Dom i ogród, Elektronika, AGD, Sport. Dostawa 0zł do salonów.Empik 2187,89 zł (golas)https://www.empik.com/konsola-nintendo-switch-2-szara-nintendo,p1595817765,multimedia-p
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi "Jedyne" 191zł podatku od Polaka względem ceny w EUR, "nie ma" tragedii.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi golas jest znowu w MM ale pojawia się i znikaedit. był przez minutę, wygląda jak zakupy dla personelu MM, może @pattro coś wie o takich praktykach sklepów za kulisami Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez nero2082
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Przez apke poszło :) @wrog Dziękuję za info :) Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez RafaU
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Przeszło mi przez stronę i zniknęło xD Nic nie ma po zamówieniu. Potwierdzenia na mailu też.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi tak sie zastanawiam czy faktycznie tylu chetnych czy te sklepy wrzucają po 10 szt, ze tak to wszystko schodzi.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi są w MM terazedit. były:/ czekam aż wrzucą akcesoria to mam podgląd że się pojawiają Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez nero2082
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 5 minutes ago, pattro said:Wybierajcie paczkomat i płatność w paczkomacie. ;)Nie ma
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Autor Ja to nawet nie miałem innej opcji niż odbiór w sklepie i płatność przy odbiorze xD
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi U mnie też po czym zniknęło i po zamówieniu nie ma śladu xDJuż tej opcji nie ma
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi U mnie i kilku znajomych przeszło paczkomat i płatność w paczkomacie. Teraz już tej opcji faktycznie nie widzę.Niedługo startuje RTV Euro ;) Edytowane 9 kwietnia9 kwi przez pattro
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Jakby to kogoś interesowało nadal można w me zamawiać ale najpierw trzeba dodać produkt do schowka. W schowku pokazuje się jako dostępny xDNo ale nie ma za pobraniem