Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 368
  • Wyświetleń 19,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• iluck85
    iluck85

Dejw ale nas trzyma w napięciu. Zara mi gumą strzeli

• ThePatrickyo
    ThePatrickyo

Sami się tutaj wszyscy wzajemnie nakręcacie, że będzie jak z PS5. Zamawianie z każdego możliwego sklepu, żeby tylko mieć konsolę w dniu premiery, tylko ogranicza innym osobom możliwość zamówienia i na

Opublikowano
13 godzin temu, tomek27 napisał(a):

Tym razem poczekam aż sytuacja się uspokoi i w jakimś fajnym zestawie się może coś znajdzie na „promce”.

nie ma czegoś takiego jak przecena u Nintendo, bo to wiąże się z ich polityką

https://www.gamesradar.com/platforms/nintendo-switch-2/this-isnt-ubisoft-former-nintendo-pr-managers-say-the-companys-mantra-of-respect-the-value-is-why-switch-games-dont-go-on-sale/

Opublikowano

Przeważnie cena jest nawet podnoszona przy wypuszczaniu nowszej lepszej wersji, chyba ,że tną funkcję jak Switch Lite, to Wii z klapką, 2DS. Wyjątkiem był 3DS który sprzedawał się słabo na premierę i był fatalnie wyceniony.

Opublikowano
31 minut temu, nero2082 napisał(a):

Jak się nie sprzeda, to będzie przecena w takiej czy innej formie. Switch sprzedawał się jak świeże bułeczki bo i nie mial konkurencji, był tańszą alternatywa dla PS5, bo pandemia przyciągnęła „casuali” etc. Teraz będzie ciężko im to powtórzyć moim zdaniem i jak emocje opadną to i może pojawi się potrzeba przyciągnięcia klienta… choćby po stronie dystrybutora/sklepów w PL, który może wrócić do oryginalnej ceny bądź zaoferować bundle.

Pożyjemy, zobaczymy :) Premiera pewnie będzie dobra bo i podaż będzie ograniczona…

Opublikowano

W ultimie kolega przed chwilą zamówił z płatnością przy odbiorze osobistym, także monitorujcie kto tam potrzebuje.

O, kurier za pobraniem też jest.

IMG_7485.png

Edytowane przez tlas

Opublikowano
  • Autor

Nie mogę na to patrzeć

Opublikowano
7 minutes ago, GearsUp said:

Nowe musou Zeldy podobno w kanonie, lore'owe świry jak @Homelander będą zadowoleni cool

Po tym co odjebało Tears of the Kingdom nie ma czegoś takiego jak kanon

Opublikowano
3 minuty temu, Homelander napisał(a):

Po tym co odjebało Tears of the Kingdom nie ma czegoś takiego jak kanon

To, że nie potrafisz łączyć kropek nie znaczy, że go nie ma.

Opublikowano

....................../´¯/)

....................,/¯../

.................../..../

............./´¯/'...'/´¯¯`·¸

........../'/.../..../......./¨¯\

........('(...´...´.... ¯~/'...')

.........\.................'...../

..........''...\.......... _.·´

............\..............(

..............\.............\...

Gira sobie te kropki polacz

Opublikowano

Placek przeczytaj jeszcze raz Encyklopedię Elfa i wszystko stanie się jasne

Opublikowano

Łączenie kropek to logiczne myślenie, z którym większość ma problem.

Można się było domyśleć, że MKW będzie wielkie, bo po leniwym porcie na S1 w postaci MK8D i wysokiej sprzedaży logicznym było, że Nintendo poświęci na grę więcej zasobów ludzkich i czasu, niż wcześniej.

Na S1 swoją najlepszą część ever dostała Zelda, Animal Crossing, Smash, Mario 2D i LM3.

Teraz dostanie ją MK, być może DKey, SM3D i na pewno będzie Wonder 2, bo nie wierzę, że nie zostały im niewykorzystane pomysły, tak jak to było w przypadku SMG i BOTW.

Nowe AC też będzie mocnym punktem, nie mam tylko pojęcia, czy powstanie nowy Smash, czy remake z nowymi postaciami 80+40 :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Sebas napisał(a):

kekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekw

image.png

image.png

kekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekwkekw

Kiedy mówiłem, że bez Zeldy to nie biorę konsoli na premierę to o nie takie Zeldy mi chodziło gayos

P.S. Kto popsuł emotikonki?

Opublikowano

bundle z mario znowu dostępne na amazon.fr

siadło banderas

image.png

Edytowane przez Sebas

Opublikowano
Opublikowano

W sumie to nie wiem, ale dałem info żeby się ktoś nie zdziwił później, że zamówił pre-order z data wysyłki "nie wiadomo kiedy" :)

Opublikowano
13 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

To jak za darmo.

A czy 8-letnia Zelda za 3 stówy to też jest opcja do fetowania?