Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

ME ma też małpę i co ciekawe jest droższa niż Karty (350zł). Chyba nikt nie panuje nad tymi cenami.

• Odpowiedzi 368
  • Wyświetleń 19,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• iluck85
    iluck85

Dejw ale nas trzyma w napięciu. Zara mi gumą strzeli

• ThePatrickyo
    ThePatrickyo

Sami się tutaj wszyscy wzajemnie nakręcacie, że będzie jak z PS5. Zamawianie z każdego możliwego sklepu, żeby tylko mieć konsolę w dniu premiery, tylko ogranicza innym osobom możliwość zamówienia i na

Opublikowano

Na francuskim Amazonie jest Donkey Kong Bananza za 59 euro plus wysyłka 3 euro do Polski daje jakąś stówę taniej niż w polandzie

Opublikowano

Wychodzi niecałe 280zł bo naliczy wyższy vat też. Myślę, że małpa u nas finalnie będzie za 300 jednak

Opublikowano
25 minut temu, l33t napisał(a):

To jak za darmo.

A czy 8-letnia Zelda za 3 stówy to też jest opcja do fetowania?

Gry Nintendo nie tanieją, więc BOTW i TOTK dalej kosztują swoje na S1, no ale bronił płacenia za update już nie będę.

Opublikowano

https://www.gamehouse.cz/nintendo-switch-2-mario-kart-world/

Opublikowano

Zelda może i droższa ale za to bez dlc bo to S2 wersja a nie kompletna. Może za kilka lat przy s2 oled odkryją takie edycje.

Opublikowano

Wzięte na raty 0% z odroczoną płatnością na 60 dni :)

Opublikowano

O ile jeszcze preordery na konsole rozumiem, tak kompletnie nie wiem po co kupować gry 3m wcześniej.

No gier to akurat panowie nie zabraknie na 99,9%

Opublikowano

@easye może niektórzy chcą złapać dobrą cenę, bo one latają w każdą stronę

a wtop z dostawami gierek pamiętam przynajmniej kilka

Opublikowano

Więcej było raczej wtop z niedopracowaniem gier na premierę niż problemów z dostawą.

Opublikowano

Ja pierwszy raz się bawię w preordery jakiekolwiek. Trochę przez skalperow, trochę przez to że jest spory chaos cenowy.

Opublikowano
18 minut temu, Wooyek napisał(a):

Więcej było raczej wtop z niedopracowaniem gier na premierę niż problemów z dostawą.

Jedyne jakie pamiętam to PS5 i XSX w trakcie covidu, bo późniejsze „bierzcie, bo nie będzie” nie sprawdziło się ani w przypadku konsol ani akcesoriów.

Opublikowano

PS4 też brakowało, krótko ale jednak.

Opublikowano

Ja zamowilem tylko w amazonie 1 sztuke i tyle. Nigdy tam nie bralem nic na premiere, zobaczymy. Dojdzie to dojdzie, a jak nie to tez przezyje.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Dojdzie, co ma nie dojść. Wystarczy nie słuchać propagandy piesków perfekcyjnego błękitu.