Opublikowano piątek o 13:344 dni ME ma też małpę i co ciekawe jest droższa niż Karty (350zł). Chyba nikt nie panuje nad tymi cenami.
Opublikowano piątek o 13:514 dni Na francuskim Amazonie jest Donkey Kong Bananza za 59 euro plus wysyłka 3 euro do Polski daje jakąś stówę taniej niż w polandzie
Opublikowano piątek o 13:574 dni Wychodzi niecałe 280zł bo naliczy wyższy vat też. Myślę, że małpa u nas finalnie będzie za 300 jednak
Opublikowano piątek o 13:574 dni 25 minut temu, l33t napisał(a):To jak za darmo.A czy 8-letnia Zelda za 3 stówy to też jest opcja do fetowania?Gry Nintendo nie tanieją, więc BOTW i TOTK dalej kosztują swoje na S1, no ale bronił płacenia za update już nie będę.
Opublikowano piątek o 14:304 dni Zelda może i droższa ale za to bez dlc bo to S2 wersja a nie kompletna. Może za kilka lat przy s2 oled odkryją takie edycje.
Opublikowano wczoraj o 07:53 1 dzień https://www.empik.com/konsola-nintendo-switch-2-kolorowa-nintendo,p1595818728,multimedia-p?qa=nintendo%20switch%202&ac=trueznowu są, może ktoś szuka
Opublikowano wczoraj o 08:45 1 dzień O ile jeszcze preordery na konsole rozumiem, tak kompletnie nie wiem po co kupować gry 3m wcześniej.No gier to akurat panowie nie zabraknie na 99,9%
Opublikowano wczoraj o 08:56 1 dzień @easye może niektórzy chcą złapać dobrą cenę, bo one latają w każdą stronę a wtop z dostawami gierek pamiętam przynajmniej kilka
Opublikowano wczoraj o 09:08 1 dzień Więcej było raczej wtop z niedopracowaniem gier na premierę niż problemów z dostawą.
Opublikowano wczoraj o 09:23 1 dzień Ja pierwszy raz się bawię w preordery jakiekolwiek. Trochę przez skalperow, trochę przez to że jest spory chaos cenowy.
Opublikowano wczoraj o 09:28 1 dzień 18 minut temu, Wooyek napisał(a):Więcej było raczej wtop z niedopracowaniem gier na premierę niż problemów z dostawą.Jedyne jakie pamiętam to PS5 i XSX w trakcie covidu, bo późniejsze „bierzcie, bo nie będzie” nie sprawdziło się ani w przypadku konsol ani akcesoriów.
Opublikowano wczoraj o 10:08 1 dzień Wszyscy Ci co chcieli preorder już złożyli, albo 2 w razie W? Pytam ze zmartwienia.
Opublikowano wczoraj o 16:10 1 dzień Ja zamowilem tylko w amazonie 1 sztuke i tyle. Nigdy tam nie bralem nic na premiere, zobaczymy. Dojdzie to dojdzie, a jak nie to tez przezyje. Edytowane wczoraj o 16:12 1 dzień przez bebbop
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Dojdzie, co ma nie dojść. Wystarczy nie słuchać propagandy piesków perfekcyjnego błękitu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dostępne preordery na niemieckim amazonie 490eur z wysyłką.https://www.amazon.de/dp/B0F2J4SYJ2?tag=lowgie0a-21&th=1 Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez LansVansDans