Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):Ani jednego pozytywnego słowa nie napisałeś, więc po uj się udzielać?A co to grupa wsparcia ?
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 21 minut temu, oFi napisał(a):Wrzucają LCD by później drożej sprzedać z OLEDEM.Stare, znałem.Pierwszy panel w handheldzie z G-SyncHISTORYCZNE WYDARZENIE
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 9 minut temu, Plackus napisał(a):A co to grupa wsparcia ?Nie, ale i też nie CV. Owszem to jest dział, żeby wyrazić swoje zdanie, które nie musi być pozytywne, no ale oFi nie ma zamiaru kupić S2 nawet w odległej przyszłości z gierkami dla dzieci i gorzej wyglądającymi multiplatformami, więc po uj się męczyć? Pytam z ciekawości :) Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez zdrowywariat
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 8 minut temu, zdrowywariat napisał(a):no ale oFi nie ma zamiaru kupić S2 nawet w odległej przyszłości z gierkami dla dzieci i gorzej wyglądającymi multiplatformami, więc po uj się męczyć? Pytam z ciekawości :)kupić to nie ale może będzie giveaway na forum to się zainteresuje
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 20 minut temu, Bzduras napisał(a):To po co ty tu jesteś na forum?Pisałem o konkretnym dziale przyjacielu, a nie o całym forum. Nie lubię Ninny, nie kręcą mnie ich gry, nie zamierzam kupić S2 to nie siedzę w wątku S2, a idę do CW, jeśli już potrzebuję wylać swoje frustracje jakie to Nintendo złe, czy pokręcić bekę. Życie jest proste, więc po co je sobie komplikować? :)
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 godziny temu, nero2082 napisał(a):https://www.mediamarkt.de/de/category/nintendo-switch-2-konsolen-6238.htmlna niemieckim MM mają lepsze ceny ☹️Brak. Aktualny kurs daje 2175. Taniej o 225zł. A jak wygląda wysyłka do PL? I bank weźmie jakaś pocieszną prowizje za swoje przewalutowanie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Sami sie niemcom sprzedaja, ludzie trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Mam klepniętego w MM, ale płatność przy odbiorze. Mam jako alternatywa. Czekam dalej. @Chad Davski Liczymy na Ciebie :D
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. szybko poszło 😬został jeszcze hiszpański mm no i amazony https://www.mediamarkt.es/es/product/_consola-nintendo-switch-2-79-full-hd-hdr-120-hz-256-gb-magnetic-joy-con-2-con-modo-raton-azul-y-rojo-neon-juego-mario-kart-world-1598254.html
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Z media markt de trzeba brać przez pośrednika. Mi się nie chce w to bawić. Albo zrobię preorder za równe 2k albo poczekam do premiery chyba.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Opinie na temat S2 są bardzo pozytywne, że nie czuje się już, że trzyma się w rękach zabawkę, tak jak to było w przypadku S1. A ekran?„The Switch 2 has an LCD, not OLED, like the last iteration of the Switch, which went on sale in 2021. But honestly, it looked great to me in the hours I tried it. The 1080p resolution, HDR capabilities and refresh rate that can go up to 120Hz, depending on the game, stood out while playing. I'd take this over the Switch OLED display right now.”Jest dobrze! Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez zdrowywariat
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Moja skromna lista zakupów day1:konsolafuterałpro pad (do S1 mam dopiero od roku xD)kamerkaMario Kart Worlda resztę się zobaczy :)Co cieszy nie potrzebuję pudełka na gry, bo mam to na 48 kartów (czarne) i zostało jeszcze miejsce, które bardzo polecam, jest też na 72, ale na razie out of stock:https://www.amazon.co.uk/HEIYING-Nintendo-Customized-Pattern-Storage/dp/B0DK9D7Y83/ref=mp_s_a_1_1_sspa?crid=3H8J3CY0R1HNC&dib=eyJ2IjoiMSJ9.t93STb8pbq2eColIAFKh3kUYGBOoHhIWSLyD0pPn1mFxgAGuMoN0JU-T-WBX6CCMEc7Urhzf8F9jvKf8spS20kLrn-hlPzHk2-FWSL5qZakpH557cdVslT8Zm8JK4g9D-2n5-hpTZV3hWUfQDpXkBOb4t-gj5tMGQe-qtn_0c9sawIVnUB9N_YE3yVcxSZoBI5ibhcB6j-k_HuEq5zOlKQ.1l4KgubqBj3L1Q9M8eYAAfDkKOQY1cHkgi_mI_Af2Vw&dib_tag=se&keywords=nintendo%2Bswitch%2Bgames%2Bcase%2B48&qid=1743779045&sprefix=switch%2Bgames%2B48%2B%2Caps%2C150&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1&th=1 Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez zdrowywariat
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. futerał na carty by się faktycznie przydał, dzięki za linka u mnie też musi być komplet tj Switch 2 + gierki x3 + NSO na rok + etui
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 minuty temu, nero2082 napisał(a):futerał na carty by się faktycznie przydał, dzięki za linkau mnie też musi być komplet tj Switch 2 + gierki x3 + NSO na rok + etuico kupujesz? ^^
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 42 minutes ago, iluck85 said:Mam klepniętego w MM, ale płatność przy odbiorze. Mam jako alternatywa. Czekam dalej.@Chad Davski Liczymy na Ciebie :DStronka MM daje tylko opcje płatności kartą. Tą płatność przy odbiorze masz jakoś po znajomości?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 1 minutę temu, nero2082 napisał(a):futerał na carty by się faktycznie przydał, dzięki za linkau mnie też musi być komplet tj Switch 2 + gierki x3 + NSO na rok + etuiJa jeszcze nie wiem, co wezmę, oprócz MKW, etui wiadomo musi być, pro pad tym razem również, NSO płacę od day1, więc będę dalej opłacał, bo korzystam, trochę gier retro ograłem, a i gram z kumplami w GoldenEye.Pudełko na gry jest najlepsze jakie znalazłem, z tym że mam to zwykłe, proste, czarne.Wjadę do sklepu 5.6.2025, jak jechowy do domu z uchylonymi drzwiami! xD
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ja MK, Pro Pad, TOTK w 4K, etui i czekanie na małpę. BOTW już ograny to wywalone na te edycję pod Switcha 2.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 5 godzin temu, Homelander napisał(a):Oczyma wyobraźni widzę siebie kupującego Switcha 2 w dniu premiery, przychodzącego do domu, ściągającego te kilka gier ze Switcha 1. Po czym odpalam na 30 min Mario Kart i co dalej? Konsola do szafy na 2 miesiące? No bo co z nią robić, w co grać?Ja siebie widze tak: odpalam Mario Kart World i do premiery Donkey Konga w lipcu pewnie tylko te gre lizne. Bedzie to tytul na dziesiatki godzin - tak by poznac cala mape i wszystkie tory. Samo wymaksowanie tych dwoch tytulow troche mi zajmie, a dalej w tym roku Metroid. Zobaczymy co bedzie w 2026.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. z gier? lista się już robi :)Mario Kart WorldSplit FictionBravely Default Fast Fusion?Deltarune?upgrade'y gratis do BOTW/TOTK/Kirby'ego w ramach abo NSOto mi starczy na rok :) a przecież dosypią do końca roku dobrocią..😍 Bananza, Metroid, Reanimal, Hades 2, Marvel Cosmic Invasion..nudy nie będzie
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor U mnie na półce już czeka kilka miesięcy grania a wleci chyba bundle z mk i zastanawiam się nad echoes of wisdom albo luigi mansion 3 a przecież zaraz małpa, kirbas i metroid ☠️
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 5 minut temu, Pupcio napisał(a):U mnie na półce już czeka kilka miesięcy grania a wleci chyba bundle z mk i zastanawiam się nad echoes of wisdom albo luigi mansion 3 a przecież zaraz małpa, kirbas i metroid ☠️Tobie się coś odmieniło? Chyba coś innego wcześniej pisałeś xDLM3 z upgradem? Przecież ta gra wygląda zajebiście bez! :)
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 41 minut temu, Sebas napisał(a):Stronka MM daje tylko opcje płatności kartą. Tą płatność przy odbiorze masz jakoś po znajomości?Kumpel to samo ma. Mi normalnie wyskoczyło: