Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
19 godzin temu, Basior napisał(a):

Ja poczekam na normalny sklep, bo MM mnie dwa razy zrobil w ch'uja. No Ultima marketów jak dla mnie. Jakby to było euro albo me to może. Poza tym ja chce do tego pokrowiec i pada. Pytanie czy tylko markety będą:/

Plus co z tą kartą, bo na razie prawie wszędzie wykupione.

@Chad Davski w ogóle jest szansa, że w takich sklepach jak Twój to będzie na premiere? Bo ceny wiadomo, next week.

Plus jak pudełko z Kartem plus golas będzie droższe od bundle to ja wolę bundle. Chociaż smutno. Małpa wiadomo pudełko

Pewnie, jesteśmy autoryzowanym sklepem nintendo https://www.nintendo.pl/switch/buy-now

Pytanie tylko jaka będzie ilość. Chyba nie muszę mówić, że dostepnosc konsoli na półce w dniu premiery to porażka dla każdego producenta?

"postaramy się, aby dla nikogo nie zabrakło na premierę".

"o masz, i tak zabrakło, zainteresowanie jest gigantyczne :(. Zrobimy wszystko co w naszej mocy żeby produkować więcej, każdy chce kupić nasz sprzęt!"

Wywołanie ssania jest najważniejsze.

• Odpowiedzi 167
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Czy oficjalne informacje dotyczą autoryzowanego sklepu i preorderki zgodnie z tym, co Pan Nintendo przykazał startują w PB jutro? problem

Tak, wiem, męczę bułę, ale chcę mieć już klepnięte i z dyni.

Opublikowano

Kurwa, Konkłest, ogarnijcie dupy jak chcecie moje pieniądze :/

Opublikowano
  • Autor

Musisz zamówić w mm Bzdur. Tam się nie przejmują takimi głupotami jak wiedzą ile dostaną sprzętu i każdy może zamówić boomer

Opublikowano

Kurwix, to słabo 😢 Ja też czekam, żeby komplet z padem i casem wziąć

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał(a):

Musisz zamówić w mm Bzdur. Tam się nie przejmują takimi głupotami jak wiedzą ile dostaną sprzętu i każdy może zamówić boomer

Co prawda raz zamawiałem konsolę w MM i doszła na premierę mimo tego, że moradziecki wrzucił akurat obostrzenia i markety miały być zamknięte, ale była normalnie po MSRP. Za te krojenie po dwie stówki więcej chuj im w dupę, choćbym miał jechać do Berlina i szukać konsoli na półkach w jakichś lokalnych szpeśiendojczen sklepach to w MM nie wezmę.

Opublikowano

4,3zł za ojroska w porównaniu do 4,2zł to jeszcze nie tragedia. Chyba nie pociągnie to za sobą podwyżki ceny o dwie stówki? rayos

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał(a):

4,3zł za ojroska w porównaniu do 4,2zł to jeszcze nie tragedia. Chyba nie pociągnie to za sobą podwyżki ceny o dwie stówki? rayos

anakin.jpg

Opublikowano
28 minut temu, Bzduras napisał(a):

euro dla pana Polaka po kursie 5zl

ale jest wszystko w porządku, niektórzy odklejeńcy zadowoleni bo zapłacić będą mogli więcej :)

Opublikowano

48 minut temu, Bzduras napisał(a):

Już w handlu nie robię z 15 lat ale jak Euro rośnie to dodawaliśmy 50 groszy marginesu w górę, jak spadało to 10 groszy w górę :)

Sprzedajesz teraz a płacił będziesz później, musisz mieć margines. Jak się uda to wyjdzie standardowa marża, jak kurs zmieni się na twoją korzyść to super, zarobisz więcej.

Tak działają małe firmy, duże rozliczają się już w walutach obcych i takimi pieniędzmi obracają.

Opublikowano
Godzinę temu, Chad Davski napisał(a):

Dodatkowo jest mega chuynia z sytuacja na swiecie - kurs eur wystrzelil.

Troszkę te posty brzmią jakbyś szukał alibi na to, jaką cenę dojebiesz w swoim sklepie. Wyjdzie pewnie na to, że MM miało okazjonalną cenę D

Opublikowano
36 minut temu, Emtebe napisał(a):

Troszkę te posty brzmią jakbyś szukał alibi na to, jaką cenę dojebiesz w swoim sklepie. Wyjdzie pewnie na to, że MM miało okazjonalną cenę D

Nie mam zielonego pojecia jaka bedzie cena w zakupie na te chwile, ani ile dostaniemy. Na pewno nasza cena sprzedazy nie bedzie odklejona od rynku, to jest za duza premiera.

Bardziej boje sie, ze bedziemy tyrac za darmo, bo eur za dwa miechy wroci do poziomu 5 zl. Zobaczcie co sie dzieje w ameryce - ceny juz nie sa aktualne xd

Opublikowano

8 lat czekania na słiczunia bożego drugiego i akurat teraz Donald Trump CoolStoryBro

Opublikowano
33 minuty temu, jimmy napisał(a):

8 lat czekania na słiczunia bożego drugiego i akurat teraz Donald Trump CoolStoryBro

Ale niektórzy za jajka zapłacą taniej! (a może nie)