Opublikowano poniedziałek o 19:105 dni Przewinął się na parę sekund podczas directa, debiutuje w dniu premiery switcha2, nawet nie ma oficjalnego trailera i nie był grywalny na pokazach.A wielka szkoda bo poprzednia część która debiutowała z switchem1 czyli fast rmx (w sumie to był taki remix poprzedniej wersji) była świetnym arcade future racerem. Spodziewam się tego samego po nowej wersji. No i Niemcy, którzy to robią znają się jak mało którzy na graficzce i potrafią ze sprzętu Nintendo wyciskać cuda. Oby tym razem z porządnym i żyjącym online.
Opublikowano poniedziałek o 19:325 dni W sumie fajnie, że powstał ten temat. Biorąc pod uwagę datę premiery Fast RMX względem pierwszego Switcha, to w bardzo szybkim czasie wycisnęli z niego naprawdę bardzo dobrą jakość. W przypadku następcy myślę, że będzie podobnie więc jako przedsmak nadchodzących topowych tytułów, warto ten również rozważyć. Ja kupię z pewnością
Opublikowano poniedziałek o 19:505 dni Kto nie grał w Fast RMX na Switcha hehe. Przez chwilę była to jedna z najlepszych gier na tę konsolę, obok Golf Story i tego czegoś co w Danii sprzedawali za 4 zł, więc każdy kupił (Moon Knights czy jak to się zwało, włączyłem chyba na 15 minut ostatecznie). Teraz znowu jeden z nielicznych faktycznych ekskluzywów na Switcha 2, o ile dobrze rozumiem.Nie ma co, znowu szykuje się niezły pokaz graficzki, liniowa ścigałka - mało kto pewnie osiągnie na konsoli taką jakość obrazu. Obrazki są bardzo ładne. Zwłaszcza, jeśli znowu będzie gra za 20 euro, to się kupi choćby, by pokazywać ludziom. Gra prosta i można zagrać z każdym bez problemu.Tylko ile tych wyścigów naraz lol, całkiem dużą część tego, co zapowiedziało Nintendo na razie, to Mario Kart, Kirby i F-Zero z GameCube'a.
Opublikowano wtorek o 11:034 dni To fakt, ale z tego też powodu jest szansa na drugi platformer w tym roku z M w tytule :)Zobaczy się co z tego wyjdzie, bo na razie jestem zdecydowany tylko na MKW day1 i w sumie może na CP2077, skoro cały ma być na karcie.
Opublikowano wtorek o 11:054 dni To będzie pierwsza moja cyfra na S2. Fast RMX był moją grą startową na S1, więc czas to powtórzyć na nowej generacji.
Opublikowano środa o 07:123 dni Obłędnie się to prezentuje. Mega propsy, że po śmierci WipEouta jeszcze ktoś zainteresowany jest tym gatunkiem.
Opublikowano środa o 08:483 dni W ogóle jest już jakaś informacja, czy gra wyjdzie w wydaniu fizycznym? Wiem, że przy Fast RMX wydaniem zajęło się Super Rare, przy czym fizyczne wydania tej gry obecnie kosztują sporo pieniędzy (dobrze, że mam swój egzemplarz ). W temacie następcy póki co ciężko cokolwiek znaleźć
Opublikowano czwartek o 10:472 dni W dniu 9.04.2025 o 09:48, ThePatrickyo napisał(a):W ogóle jest już jakaś informacja, czy gra wyjdzie w wydaniu fizycznym? Wiem, że przy Fast RMX wydaniem zajęło się Super Rare, przy czym fizyczne wydania tej gry obecnie kosztują sporo pieniędzy (dobrze, że mam swój egzemplarz ). W temacie następcy póki co ciężko cokolwiek znaleźćPowinna! I tym razem po sukcesie części pierwszej samo Ninny powinno grę wydać :)