Skocz do zawartości

Fast Fusion

Featured Replies

Opublikowano

Przewinął się na parę sekund podczas directa, debiutuje w dniu premiery switcha2, nawet nie ma oficjalnego trailera i nie był grywalny na pokazach.

A wielka szkoda bo poprzednia część która debiutowała z switchem1 czyli fast rmx (w sumie to był taki remix poprzedniej wersji) była świetnym arcade future racerem. Spodziewam się tego samego po nowej wersji. No i Niemcy, którzy to robią znają się jak mało którzy na graficzce i potrafią ze sprzętu Nintendo wyciskać cuda. Oby tym razem z porządnym i żyjącym online.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W sumie fajnie, że powstał ten temat. Biorąc pod uwagę datę premiery Fast RMX względem pierwszego Switcha, to w bardzo szybkim czasie wycisnęli z niego naprawdę bardzo dobrą jakość. W przypadku następcy myślę, że będzie podobnie więc jako przedsmak nadchodzących topowych tytułów, warto ten również rozważyć. Ja kupię z pewnością

Opublikowano

Kto nie grał w Fast RMX na Switcha hehe. Przez chwilę była to jedna z najlepszych gier na tę konsolę, obok Golf Story i tego czegoś co w Danii sprzedawali za 4 zł, więc każdy kupił (Moon Knights czy jak to się zwało, włączyłem chyba na 15 minut ostatecznie). Teraz znowu jeden z nielicznych faktycznych ekskluzywów na Switcha 2, o ile dobrze rozumiem.

Nie ma co, znowu szykuje się niezły pokaz graficzki, liniowa ścigałka - mało kto pewnie osiągnie na konsoli taką jakość obrazu. Obrazki są bardzo ładne. Zwłaszcza, jeśli znowu będzie gra za 20 euro, to się kupi choćby, by pokazywać ludziom. Gra prosta i można zagrać z każdym bez problemu.

Tylko ile tych wyścigów naraz lol, całkiem dużą część tego, co zapowiedziało Nintendo na razie, to Mario Kart, Kirby i F-Zero z GameCube'a.

Opublikowano

To fakt, ale z tego też powodu jest szansa na drugi platformer w tym roku z M w tytule :)

Zobaczy się co z tego wyjdzie, bo na razie jestem zdecydowany tylko na MKW day1 i w sumie może na CP2077, skoro cały ma być na karcie.

Opublikowano

To będzie pierwsza moja cyfra na S2.

Fast RMX był moją grą startową na S1, więc czas to powtórzyć na nowej generacji.

Opublikowano

W ogóle jest już jakaś informacja, czy gra wyjdzie w wydaniu fizycznym? Wiem, że przy Fast RMX wydaniem zajęło się Super Rare, przy czym fizyczne wydania tej gry obecnie kosztują sporo pieniędzy (dobrze, że mam swój egzemplarz D). W temacie następcy póki co ciężko cokolwiek znaleźć

Opublikowano
W dniu 9.04.2025 o 09:48, ThePatrickyo napisał(a):

W ogóle jest już jakaś informacja, czy gra wyjdzie w wydaniu fizycznym? Wiem, że przy Fast RMX wydaniem zajęło się Super Rare, przy czym fizyczne wydania tej gry obecnie kosztują sporo pieniędzy (dobrze, że mam swój egzemplarz D). W temacie następcy póki co ciężko cokolwiek znaleźć

Powinna! I tym razem po sukcesie części pierwszej samo Ninny powinno grę wydać :)