Opublikowano środa o 16:143 dni Dzisiaj wyszlo, recenzje spoko w granicach 7-8/10 chyba malo kto oczekiwal wiecej.Wlasnie kupilem i wieczorem siadam. Shadow Tactics i Desperados byly ekstra, ale jednak podrzynanie niemieckich gardel zielonym beretem > wszystko inne.
Opublikowano środa o 20:103 dni Autor Po dwoch misjach - jest DOBRZE.gram na weteranie, roznice sa niewielkie, na nizszych poziomach chyba po prostu mozna chwile dluzej sie pokazac niemcom, tutaj od razu obczajaja. czyli tak jak w oryginale.gra sie dobrze, dziala legancko (chociaz trupy czasem ragdolluja jak wsciekle zanim sie "uloza"). dla fanow - nie ma co rozkminiac, kupujcie.
Opublikowano środa o 21:053 dni 19 minut temu, jimmy napisał(a):To jest remake czy prequel jedynki? Zagtałbym.Prequel, zupełnie nowe misje i fabuła przed "jedynką".
Opublikowano środa o 21:473 dni A jest w ogóle jakiś remaster części pierwszej na obecnych konsolach?Bo dwójka i trójka to wiem, ale myślałem, że ten Origins to będzie jakiś remake jedynki właśnie.
Opublikowano czwartek o 00:162 dni Ja grałem w demo na decku i działało to oraz wyglądało tragicznie. W sensie było niegrywalne.
Opublikowano czwartek o 07:162 dni Autor 7 hours ago, Homelander said:Ja grałem w demo na decku i działało to oraz wyglądało tragicznie. W sensie było niegrywalne.demo w ogole mialo problemy z optymalizacja, pelna wersja (pc) dziala bardzo ladnie
Opublikowano czwartek o 07:322 dni Działa ok, żadnych stutterów itd., ale widok izometryczny może zmylić, że to na bank ma niskie wymagania. Jak dam natywne 4K i max ustawienia to mam koło 100 fps, tyle co w TLOU Part 2 :D ale wygląda bardzo ładnie
Opublikowano czwartek o 07:522 dni 18 minutes ago, tjery said:Działa ok, żadnych stutterów itd., ale widok izometryczny może zmylić, że to na bank ma niskie wymagania. Jak dam natywne 4K i max ustawienia to mam koło 100 fps, tyle co w TLOU Part 2 :D ale wygląda bardzo ładnieNo właśnie. To demo działało mi w najniższych ustawieniach w jakiś 10-15 klatkach lol. 35 minutes ago, Ölschmitz said:demo w ogole mialo problemy z optymalizacja, pelna wersja (pc) dziala bardzo ladnieNo sprawdzę za jakieś grosze w takim razie
Opublikowano wczoraj o 10:43 1 dzień Rozegrałem pierwszą misję i chyba już mnie nie bawią takie gry. Grałem w Shadow Tactics: Blades of the Shogun (które bardzo mi się podobało), ale zarówno Desperados 3, jak i Jagged Alliance 3 porzuciłem po paru godzinach. Tu chyba będzie podobnie. Poza tym uważam, że voice acting jest słaby.
Opublikowano wczoraj o 11:24 1 dzień U mnie całkiem OK, chociaż tak naprawdę ledwie ta pierwsza misja-tutorial, no i teraz z 1/3 drugiej. Ale jest fajny vibe tych pierwszych oldskulowych części, bo te ostatnie średnio mi podeszły i się szybko obijałem.
Opublikowano wczoraj o 11:29 1 dzień 1 hour ago, danielskii said:Gra ktos na ps5 albo na padzie w ogole? Jak wyglada sterowanie?W porownaniu do gier od Mimimi, to dla mnie byla tragedia w demie jezeli chodzi o sterowanie
Opublikowano wczoraj o 12:39 1 dzień Autor no, umowmy sie. SZKODA, ze mimimi nie robi tej gry. nie ma co ukrywac, ze bylaby lepsza.Commandosi 2 i 3 mi sie nie podobali bo mozna bylo zbyt latwo je przejsc na pale. podnoszenie karabinow itd. no spoko, jak w filmach o komandasach ktore zawsze sie koncza strzelaninami, ale jednak to nie bylo to samo.ale mechanicznie wciaz taki nowy Desperados jest obiektywnie lepsza gra od C: Origins. ja jestem psychofanem jedynki i dodatku, wiec ostatecznie jade na sentymencie w duzym stopniu.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No niestety na Decku nadal chodzi to koszmarnie. Trudno. Poczekam aż połatają, a sama gra stanieje. Gra ląduje na wishlist
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Mi się oprawa nie uśmiecha tak do końca. Niby ładnie, ale nie mogę się oswoić.Klimaty 1 czy 2 by mi starczyły, zrobić tylko pod ekran szeroki i wyższa rozdziałka. Nic więcej do szczęścia mi nie trzeba.2 szło skończyć na pałę, tam nawet zginąć nie idzie bo można podnosić „martwych” W jedynce zgon to zgon, koniec misji.3 chyba nie skończyłem. Jeszcze był commandos w klimacie FPS, ale olałem.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 33 minutes ago, iluck85 said:Mi się oprawa nie uśmiecha tak do końca. Niby ładnie, ale nie mogę się oswoić.Klimaty 1 czy 2 by mi starczyły, zrobić tylko pod ekran szeroki i wyższa rozdziałka. Nic więcej do szczęścia mi nie trzeba.2 szło skończyć na pałę, tam nawet zginąć nie idzie bo można podnosić „martwych” W jedynce zgon to zgon, koniec misji.3 chyba nie skończyłem. Jeszcze był commandos w klimacie FPS, ale olałem.Jedynka na Steamie ma 16/9 i wysoką rozdzielczość. Ta wersja na GOGa nie. W każdym razie ja w tamtym roku skończyłem na Decku Commandosa (grałem klawiaturą i myszą), grało się mega, polecam. Dodam tylko, że skończyłem pierwszy raz w życiu. Jak grałem po premierze to przerósł mnie poziom trudności :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, Homelander napisał(a):Jedynka na Steamie ma 16/9 i wysoką rozdzielczość. Ta wersja na GOGa nie. W każdym razie ja w tamtym roku skończyłem na Decku Commandosa (grałem klawiaturą i myszą), grało się mega, polecam. Dodam tylko, że skończyłem pierwszy raz w życiu. Jak grałem po premierze to przerósł mnie poziom trudności :)Nie ma, bo mam. 2 i 3 jest HD.Do jedynki są mody.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ok nie ma. Tak tylko wkleje moje foty z mojego grania na moim Steam Decku żeby udowodnić, że nie ma. Oczywiście żadnych modów nie wgrywałem. Rozdzielczość do wyboru jest 720p i 16/9. Jest, bo mam