Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Dzisiaj wyszlo, recenzje spoko w granicach 7-8/10 chyba malo kto oczekiwal wiecej.Wlasnie kupilem i wieczorem siadam. Shadow Tactics i Desperados byly ekstra, ale jednak podrzynanie niemieckich gardel zielonym beretem > wszystko inne.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi Autor Po dwoch misjach - jest DOBRZE.gram na weteranie, roznice sa niewielkie, na nizszych poziomach chyba po prostu mozna chwile dluzej sie pokazac niemcom, tutaj od razu obczajaja. czyli tak jak w oryginale.gra sie dobrze, dziala legancko (chociaz trupy czasem ragdolluja jak wsciekle zanim sie "uloza"). dla fanow - nie ma co rozkminiac, kupujcie.
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi 19 minut temu, jimmy napisał(a):To jest remake czy prequel jedynki? Zagtałbym.Prequel, zupełnie nowe misje i fabuła przed "jedynką".
Opublikowano 9 kwietnia9 kwi A jest w ogóle jakiś remaster części pierwszej na obecnych konsolach?Bo dwójka i trójka to wiem, ale myślałem, że ten Origins to będzie jakiś remake jedynki właśnie.
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi Ja grałem w demo na decku i działało to oraz wyglądało tragicznie. W sensie było niegrywalne.
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi Autor 7 hours ago, Homelander said:Ja grałem w demo na decku i działało to oraz wyglądało tragicznie. W sensie było niegrywalne.demo w ogole mialo problemy z optymalizacja, pelna wersja (pc) dziala bardzo ladnie
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi Działa ok, żadnych stutterów itd., ale widok izometryczny może zmylić, że to na bank ma niskie wymagania. Jak dam natywne 4K i max ustawienia to mam koło 100 fps, tyle co w TLOU Part 2 :D ale wygląda bardzo ładnie
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi 18 minutes ago, tjery said:Działa ok, żadnych stutterów itd., ale widok izometryczny może zmylić, że to na bank ma niskie wymagania. Jak dam natywne 4K i max ustawienia to mam koło 100 fps, tyle co w TLOU Part 2 :D ale wygląda bardzo ładnieNo właśnie. To demo działało mi w najniższych ustawieniach w jakiś 10-15 klatkach lol. 35 minutes ago, Ölschmitz said:demo w ogole mialo problemy z optymalizacja, pelna wersja (pc) dziala bardzo ladnieNo sprawdzę za jakieś grosze w takim razie
Opublikowano piątek o 10:435 dni Rozegrałem pierwszą misję i chyba już mnie nie bawią takie gry. Grałem w Shadow Tactics: Blades of the Shogun (które bardzo mi się podobało), ale zarówno Desperados 3, jak i Jagged Alliance 3 porzuciłem po paru godzinach. Tu chyba będzie podobnie. Poza tym uważam, że voice acting jest słaby.
Opublikowano piątek o 11:245 dni U mnie całkiem OK, chociaż tak naprawdę ledwie ta pierwsza misja-tutorial, no i teraz z 1/3 drugiej. Ale jest fajny vibe tych pierwszych oldskulowych części, bo te ostatnie średnio mi podeszły i się szybko obijałem.
Opublikowano piątek o 11:295 dni 1 hour ago, danielskii said:Gra ktos na ps5 albo na padzie w ogole? Jak wyglada sterowanie?W porownaniu do gier od Mimimi, to dla mnie byla tragedia w demie jezeli chodzi o sterowanie
Opublikowano piątek o 12:395 dni Autor no, umowmy sie. SZKODA, ze mimimi nie robi tej gry. nie ma co ukrywac, ze bylaby lepsza.Commandosi 2 i 3 mi sie nie podobali bo mozna bylo zbyt latwo je przejsc na pale. podnoszenie karabinow itd. no spoko, jak w filmach o komandasach ktore zawsze sie koncza strzelaninami, ale jednak to nie bylo to samo.ale mechanicznie wciaz taki nowy Desperados jest obiektywnie lepsza gra od C: Origins. ja jestem psychofanem jedynki i dodatku, wiec ostatecznie jade na sentymencie w duzym stopniu.
Opublikowano sobota o 12:424 dni No niestety na Decku nadal chodzi to koszmarnie. Trudno. Poczekam aż połatają, a sama gra stanieje. Gra ląduje na wishlist
Opublikowano sobota o 13:224 dni Mi się oprawa nie uśmiecha tak do końca. Niby ładnie, ale nie mogę się oswoić.Klimaty 1 czy 2 by mi starczyły, zrobić tylko pod ekran szeroki i wyższa rozdziałka. Nic więcej do szczęścia mi nie trzeba.2 szło skończyć na pałę, tam nawet zginąć nie idzie bo można podnosić „martwych” W jedynce zgon to zgon, koniec misji.3 chyba nie skończyłem. Jeszcze był commandos w klimacie FPS, ale olałem.
Opublikowano sobota o 13:574 dni 33 minutes ago, iluck85 said:Mi się oprawa nie uśmiecha tak do końca. Niby ładnie, ale nie mogę się oswoić.Klimaty 1 czy 2 by mi starczyły, zrobić tylko pod ekran szeroki i wyższa rozdziałka. Nic więcej do szczęścia mi nie trzeba.2 szło skończyć na pałę, tam nawet zginąć nie idzie bo można podnosić „martwych” W jedynce zgon to zgon, koniec misji.3 chyba nie skończyłem. Jeszcze był commandos w klimacie FPS, ale olałem.Jedynka na Steamie ma 16/9 i wysoką rozdzielczość. Ta wersja na GOGa nie. W każdym razie ja w tamtym roku skończyłem na Decku Commandosa (grałem klawiaturą i myszą), grało się mega, polecam. Dodam tylko, że skończyłem pierwszy raz w życiu. Jak grałem po premierze to przerósł mnie poziom trudności :)
Opublikowano sobota o 17:253 dni 3 godziny temu, Homelander napisał(a):Jedynka na Steamie ma 16/9 i wysoką rozdzielczość. Ta wersja na GOGa nie. W każdym razie ja w tamtym roku skończyłem na Decku Commandosa (grałem klawiaturą i myszą), grało się mega, polecam. Dodam tylko, że skończyłem pierwszy raz w życiu. Jak grałem po premierze to przerósł mnie poziom trudności :)Nie ma, bo mam. 2 i 3 jest HD.Do jedynki są mody.
Opublikowano sobota o 17:563 dni Ok nie ma. Tak tylko wkleje moje foty z mojego grania na moim Steam Decku żeby udowodnić, że nie ma. Oczywiście żadnych modów nie wgrywałem. Rozdzielczość do wyboru jest 720p i 16/9. Jest, bo mam
Opublikowano niedziela o 17:182 dni Jak w to się na XSX (chodzi o klatki, bo ponoć optymalizacja kuleje) i na padzie? Wygodne to to chociaż bez myszki?
Opublikowano poniedziałek o 18:341 dzień @Homelander To jest mały ekran, to wygląda ok.Oled 34 cale i wygląda mocno średnio. Gram, ale bez polotu. 2 HD i 3 nie odpaliłem jeszcze.Co do Origins, 3 misja i już się trzeba trochę napocić. Oswoiłem się z wyglądem i spoko.
Opublikowano wczoraj o 05:44 1 dzień Autor No, 3 to pierwsza prawdziwa IMO, dwie pierwsze to wlasciwie tutoriale.Ja jestem dopiero w 6tej, cos wolno mi idzie. Szpiegiem i Nurkiem gra sie zajebiscie. Nurek w ogole chyba najbardziej uzyteczna postac.