orion50 632 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Potencjalny hit Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Niedoceniony hit, nawet Official Xbox Magazine nie docenił ukrytego geniuszu tej gry i dał 2/10 Naprawdę polecam demo ściągnąc z XBL (na PSStore też chyba jest) wrażenia niezapomniane. Pełna wersji jedyne 800 MSP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kakashi212 0 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Dla mnie to ridge race 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 No i doszła SBK 2011 - najgorsza z całej serii - grafika uległa pogorszeniu (a myślałem, że gorzej już nie będzie), motocykle stały się jakieś mniejsze, symulacja pracy zawieszenia i kierowcy to tragedia. - 0 (zero!!!) symulacji - tylko jeden widok na zegary - brak poczucia prędkości - wyścigi bez jaj - odgłosy... hm... podkład z odkurzacza brzmiał by lepiej ostatnio zakupiłem SBK 09 ... niebo a ziemia! odwzorowanie ruchów jeźdźca, praca zawieszenia, poczucie pędu, 4 widoki na zegary, pięknie odwzorowane motocykle, wyłączone asysty = prawdziwy sim! Dlaczego ta seria tak się zepsuła... Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 210 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ridge Racer 7 i Ridge Racer na Vitę. Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Need for Speed: Shift, totalna klapa, sprzedałem za 10% ceny na premierze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi