STFilms_Stefan 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Fajna gra , jak na tamte czasy wnosiła "powiew świeżości" na rynku gie platformowych . Cytuj
mishka 5 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 pamietam jak kumpel oryginala z niemiec sprowadzil; mysle "co to k..wa jest?" a nastepnie...nie moglem przestac cieszyc michy... masakra jak na owe czasy (pewnie i teraz bym przysiadl na chwile), jedna z lepszych w jakie gralem na psx... szkoda, ze nie postanowili zrobic kontynuacji z inna tematyka np. Duffy czai sie na Bugsa albo cos ze Strusiem (byl w sheep moze goscinnie? nie pamietam, jak tak to sorry:P )...moglo by byc ciekawie Cytuj
Dickson 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Szczerze powiedziawszy Kojot to moja ulubiona postać ze zwariowanych melodii, dzięki temu gierka jest dla mnie naprawdę nietuzinkowa. Cytuj
Kiziek 0 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 Patent z duchem i perfumami z wiatraczkiem rządziły. Gra nie była taka prosta, kombinowałem przy niej co niemiara. Cytuj
Avadon 0 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Niedawno, po wielu latach poszukiwań, udało mi się ustrzelić wersję PAL, mint condition. Od zawsze czatowałem na tą grę i powiem szczerze, że jak dla mnie jest fenomenalna. To prawda - tytuł jest specyficzny i nie każdemu podpasuje, bo bliżej mu do puzzli czy stealth niż wesołej platformówki, co sugerować może oprawa, ale ja gustuję w "dziwadłach", więc dla mnie jest jak znalazł. Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 15 lutego 2023 Opublikowano 15 lutego 2023 Czy w grę można grać bez karty pamięci i przechodzenie etapów odbywa się na zasadzie np. kodów ? Czy w grę wchodzi tylko "sejwowanie" na karcie ? Cytuj
Badus 272 Opublikowano 15 lutego 2023 Opublikowano 15 lutego 2023 Ale odkopane Mój ukochany tytuł z Szaraka, osobista topka obok Spyro i Crasha. Od bardzo dawna liczę na to, że ktoś sobie o nim przypomni i wyda przynajmniej remaster, by można popykać na współczesnym sprzęcie (o rimejku nawet nie marzę...). Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 15 lutego 2023 Opublikowano 15 lutego 2023 Gra jest dostępna do pobrania za darmo na PC, jako abandonware. Wystarczy wpisać w Google. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 15 lutego 2023 Opublikowano 15 lutego 2023 Gierka była fajna, ale dobrze zapamiętałem mega dretwe sterowanie i posrana kamere. Miałem wrażenie że gierka w 10fpsach chodzi. Cytuj
Badus 272 Opublikowano 15 lutego 2023 Opublikowano 15 lutego 2023 7 minut temu, Shankor napisał: Gra jest dostępna do pobrania za darmo na PC, jako abandonware. Wystarczy wpisać w Google. Próbowałem odpalić z różnymi sztuczkami, ale giera na PC strasznie krzaczy. Jakieś cyrki ze zwalnianiem sprzętowym etc Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 lutego 2023 Opublikowano 15 lutego 2023 Współczesne emulatory nie puszczą tego w 60 klatkach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi