sokol 1 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Jakie są jeszcze inne gry Miyamoto oprócz Mario i Pikmina? Chętnie bym pograł w coś jeszcze od tego Pana. Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ninte...higeru_Miyamoto Cytuj
sokol 1 Opublikowano 20 marca 2009 Autor Opublikowano 20 marca 2009 Wow! Najbardziej mnie zaskoczyło, że Miyamoto nie był directorem Super Mario Sunshine. Ale z drugiej strony widać, że ta część odstaje od poprzednich marianów. Brakuje w niej świeżych pomysłów, sama sikawa to nie wszystko. Cytuj
GRIZZ 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 ee tam utarło się przekonanie że SMS odstaje od reszty wąsatych gier, niedawno skończyłem sanszajn, w niektórych aspektach jest miodniejsza nawet od galaxy imo (sterowanie marianem jest bardziej zaawansowane i wymagające , więcej skillowych rzeczy do zrobienia), nie uświadczyłem sytuacji że pod koniec gry mam żyć +50 jak w SMG.... poza tym klimat sanszajn reggae też bardziej koresponduje z hydraulikiem Cytuj
sokol 1 Opublikowano 20 marca 2009 Autor Opublikowano 20 marca 2009 Zapewniam cię, że opinia napisana, przeze mnie wyżej jest moją subiektywną oceną, a nie zdaniem dostosowanym do ogółu. Nie mówię przez to, że SMS jest złe. Wręcz przeciwnie gra jest cudna Uwielbiam ją, ale moim w porównaniu do Super Mario 64 wypada blado (w Galaxy jeszcze nie grałem). Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 nie uświadczyłem sytuacji że pod koniec gry mam żyć +50 jak w SMG.... zgadzam się co do elementów "skillowych", bo faktycznie SMG jest za łatwe (pomijam kilka gwiazdek, które faktycznie mogły sprawić trudność), ale jakim cudem miałeś +50 żyć, skoro one się nie zapisują? w Sunshine owszem, 99 "marianków" miałem gdzieś w okolicach 40 gwiazdki, ale w Galaxy miałem co najwyżej 20-30 (nie żeby w ogóle było tyle potrzebne) Cytuj
GRIZZ 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 ostatnie posiedzenie z grą (do 60 gwiazdek) zabrało mi ok 5 godzin , 50 żyć nie ustukałem ale max to podobno 99 , co by nie było OT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi