Skocz do zawartości

Co ciekawego w TV?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przypomniał mi się news który ostatnio czytałem jak McGregor odrzucił propozycję zagrania w kontynuacji - powiedział, ze z tak spier.dolonym scenariuszem nie chce mieć nic wspólnego, a tak w ogóle to kto to jest Megan Fox (miała tam grać).

L.A Confidental jakoś niedługo na TVP2.

Opublikowano

Przypomniał mi się news który ostatnio czytałem jak McGregor odrzucił propozycję zagrania w kontynuacji - powiedział, ze z tak spier.dolonym scenariuszem nie chce mieć nic wspólnego, a tak w ogóle to kto to jest Megan Fox (miała tam grać).

L.A Confidental jakoś niedługo na TVP2.

L.A. Confidental bardzo fajne. Skorupko miala tam grac role Besinger, ale odmowila o_O

Kto to jest Megan Fox? Kto to jest (pipi) Ewan McGregor ;) Strasznie nie lubie Trainspotting, chyba najbardziej przereklamowany film jaki kiedykolwiek powstal.

Gość _Milan_
Opublikowano

Pierwszy raz słyszę że trainspotting jest chu,jowy, serio, ja to chyba jestem najwidoczniej na najniższym szczeblu z moim gustem :teehee:

Opublikowano

Bez kitu, ja się na tym okropnie wynudziłem. Nie wiem nawet dlaczego, bo generalnie ten film powinien być spoko, ale dla mnie nudny w ch uj był.

No, dokladnie. Non stop tylko patrzylem kiedy to sie skonczy. Jeszcze ten monolog z poczatku, ktory kazdy gimbo wkleja do swojego profilu na naszej klasie/ gronie/ last.fm/ facebooku etc.

Gość _Milan_
Opublikowano

-sickboy nie wie co to charakter

-jak to? wie wszystko o Sean'ie Connery

Przecież ten film jest boski

Opublikowano (edytowane)

Human traffic imo lepszy.

marjan według mnie filmy w jakiś sposób są do siebie podobne, czy to pod względem tematyki czy reżyserii. Takie bynajmniej odniosłem wrażenie ahh wielki krytyku kina UK.

Edytowane przez Wiolku
Opublikowano (edytowane)

-sickboy nie wie co to charakter

-jak to? wie wszystko o Sean'ie Connery

Przecież ten film jest boski

Bo jest boski, prawie tak boski jak Ewan McGregor, a to, że dwóm konsolomaniok film wydał się nudny nie oznacza, że masz coś nie tk z gustem. A i Human Traffic nie jest ani podobny (chyba, że masz na myśli podobny akcent ludzików w filmie), ani lepszy od trainspotting.

Dziękuję, pozdrawiam

Edytowane przez gekon
Opublikowano

rozumiem ze chciales blysnac znajomoscia filmow z uk, bo co do nedzy ma trainspotting do human traffic?

TO FILMY O NARKOMANACH CZLOWIEKU. O CHEMII JAKA LUDZIE SIE TRUJA

Opublikowano

Na podobnej podstawie mozna porownac gwiezdne wojny do basni adnersena (walka ze zlem, rycerze, ksiezniczki, epa, dziadki z broda, piasek na pustyni).

Nie no, serio to pisales?