Skocz do zawartości

Co ciekawego w TV?

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 27.09.2009 o 13:36, Wiolku napisał(a):

Narkotyki, seks, dyski, przemoc, dobra muza, depresje, przypały ze starymi, odpływy dragowe, nie lubienie swojej pracy, akcent, brzydkie baby ... mam wymieniać dalej podobieństwa?

Łał, opisałeś każdy inny film o dragach. No, ale dobra, wyczuwam lekkie podobieństwo.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 288,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzisiaj:   O 20:10 na Ale Kino "Wall Street" a prawie zaraz po nim o 22:50 "Od zmierzchu do świtu". O 20:45 na Kino Polska "Wyjście awaryjne". O 21:00 na polsacie "Filadelfia". O 21:00 na TCM "Pi

• gęsia skórka na pulsie od 14lutego o 17.00 GOTG

• Dzisiaj:   -o 20:00 na polsacie "Kevin sam w Nowym Yorku" ( ) -o 00:15 na TVP1 "Wysyp żywych trupów"

Opublikowano

Największe podobieństwo między Trainspotting a Human traffic tkwi w fakcie, że oba filmy są przeciętne.

Opublikowano

Big Lebowski na jedynce leci 8)

no nie można tego przegapić przecież

Opublikowano

POEJA.BŁO ICH. PIER<DOLE TO MAM NA DVD Z DZIENNIKA.

Opublikowano

patrze i oczom niedowierzam . Casanova Felliniego na polsacie o 23 35 . Film trwa 3 godziny ale dzieki krotkim reklamom przeciagnie sie zapewne do 5 nad ranem :whistling:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś (a w zasadzie jutro) o 00:35 "Człowiek z Blizną" na Zone Europa.

Opublikowano

Dzisiaj o 20 na TVP Kultura Pozegnanie jesieni na podstawie dekadenckiej prozy Witkacego czyli filmowy debiut slynnego Mariusza Trelinskiego!

Opublikowano
  • Autor

Koliduje z "Na wspolnej". Dzis Marta wyzna szefowi, ze jej kolega z pracy bierze narkotyki.

Opublikowano

Brzmi jak niezła gejowizna. W piątek "Happy Feet: Tupot małych stóp" w Superkinie.

Opublikowano

Obsolete, wiem, ze filmy ze soba koliduja dlatego Pozegnanie jesieni nagrywam!

W dniu 27.10.2009 o 18:14, Walter_Cronkite napisał(a):

Brzmi jak niezła gejowizna. W piątek "Happy Feet: Tupot małych stóp" w Superkinie.

No co ty? Jestes z Polski i nie czytales Witkacego?

Opis dystrybutora:

Przepełniony erotyzmem i duchem szaleństwa porywający obraz świata w obliczu katastrofy. Młody dekadent Atanazy Bazakbal nawiązuje perwersyjny romans z jasnowłosą Helą Bertz, córką potężnego finansisty. W międzyczasie Atanazy zaręcza się z polską szlachcianką Zofią Osłabędzką. Aby poinformować o tym niczego nieświadomą Helę, wyrzuca z pałacu księcia Prepudrecha, narzeczonego Heli. Ten, rozjuszony wzywa go na pojedynek. Tymczasem do pałacu zbliżają się zbrojne oddziały wroga.

W ksiazce byly nieslawne sceny origii kokainowych czego pozniej Witkacy zalowal.

Opublikowano

Gay as fuck. Nagraj i wrzuć na rapidshopa bo ja wychodze.

Ale przedwczoraj oglądałem "Rękopis znaleziony w Saragossie". Wyje,bka.

Opublikowano
  W dniu 27.10.2009 o 18:45, Walter_Cronkite napisał(a):

Gay as fuck. Nagraj i wrzuć na rapidshopa bo ja wychodze.

Ale przedwczoraj oglądałem "Rękopis znaleziony w Saragossie". Wyje,bka.

"Sanatorium pod Klepsydra" chyba jeszcze lepsze. Niedlugo odswiezone cyfrowo wraca do kin.

Opublikowano
  W dniu 27.10.2009 o 18:11, Obsolete napisał(a):

Koliduje z "Na wspolnej". Dzis Marta wyzna szefowi, ze jej kolega z pracy bierze narkotyki.

Ale mnie wychujałeś, wcale nie powiedziała.

Opublikowano
  W dniu 28.10.2009 o 18:35, _M_ napisał(a):

hehe ,ale kto te ujostwo oglada ??

Ja. Z komedii najlepiej lubie te durne amerykanskie.

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 27.10.2009 o 20:24, Junkhead napisał(a):
  W dniu 27.10.2009 o 18:11, Obsolete napisał(a):

Ale mnie wychujałeś, wcale nie powiedziała.

Tez sie wkurwilem.

Opublikowano
  W dniu 28.10.2009 o 18:59, lukasz napisał(a):
  W dniu 28.10.2009 o 18:35, _M_ napisał(a):

hehe ,ale kto te ujostwo oglada ??

Ja. Z komedii najlepiej lubie te durne amerykanskie.

i nie obraza twojej inteligencji inteligencie ?

Opublikowano
  • Autor

Ogladanie filmow to rozrywka plytka sama w sobie, nie ma co sobie dorabiac ideologii, ze jest sie zaje bistym obcujac z undergroundowym kinem albanskim.

Opublikowano
  W dniu 28.10.2009 o 19:27, Obsolete napisał(a):

Ogladanie filmow to rozrywka plytka sama w sobie, nie ma co sobie dorabiac ideologii, ze jest sie zaje bistym obcujac z undergroundowym kinem albanskim.

To co piszesz jest prawda. Rzadko, bo rzadko, ale zgadzam sie z toba. Nie ma bardziej irytujacej grupy pseudointelektualistow niz snoby filmowe. Juz lepsze sa studentki kulturoznawstwa, bo chociaz ladne.