Opublikowano 27 września 200915 l Narkotyki, seks, dyski, przemoc, dobra muza, depresje, przypały ze starymi, odpływy dragowe, nie lubienie swojej pracy, akcent, brzydkie baby ... mam wymieniać dalej podobieństwa? Łał, opisałeś każdy inny film o dragach. No, ale dobra, wyczuwam lekkie podobieństwo.
Opublikowano 27 września 200915 l Największe podobieństwo między Trainspotting a Human traffic tkwi w fakcie, że oba filmy są przeciętne.
Opublikowano 27 września 200915 l Big Lebowski na jedynce leci 8) no nie można tego przegapić przecież
Opublikowano 29 września 200915 l patrze i oczom niedowierzam . Casanova Felliniego na polsacie o 23 35 . Film trwa 3 godziny ale dzieki krotkim reklamom przeciagnie sie zapewne do 5 nad ranem
Opublikowano 20 października 200915 l Dziś o 20. na polsacie: Pewnego razu w Meksyku czyli Desperado 2.
Opublikowano 21 października 200915 l Dziś (a w zasadzie jutro) o 00:35 "Człowiek z Blizną" na Zone Europa.
Opublikowano 27 października 200915 l Dzisiaj o 20 na TVP Kultura Pozegnanie jesieni na podstawie dekadenckiej prozy Witkacego czyli filmowy debiut slynnego Mariusza Trelinskiego!
Opublikowano 27 października 200915 l Autor Koliduje z "Na wspolnej". Dzis Marta wyzna szefowi, ze jej kolega z pracy bierze narkotyki.
Opublikowano 27 października 200915 l Brzmi jak niezła gejowizna. W piątek "Happy Feet: Tupot małych stóp" w Superkinie.
Opublikowano 27 października 200915 l Obsolete, wiem, ze filmy ze soba koliduja dlatego Pozegnanie jesieni nagrywam! Brzmi jak niezła gejowizna. W piątek "Happy Feet: Tupot małych stóp" w Superkinie. No co ty? Jestes z Polski i nie czytales Witkacego? Opis dystrybutora: Przepełniony erotyzmem i duchem szaleństwa porywający obraz świata w obliczu katastrofy. Młody dekadent Atanazy Bazakbal nawiązuje perwersyjny romans z jasnowłosą Helą Bertz, córką potężnego finansisty. W międzyczasie Atanazy zaręcza się z polską szlachcianką Zofią Osłabędzką. Aby poinformować o tym niczego nieświadomą Helę, wyrzuca z pałacu księcia Prepudrecha, narzeczonego Heli. Ten, rozjuszony wzywa go na pojedynek. Tymczasem do pałacu zbliżają się zbrojne oddziały wroga. W ksiazce byly nieslawne sceny origii kokainowych czego pozniej Witkacy zalowal.
Opublikowano 27 października 200915 l Gay as fuck. Nagraj i wrzuć na rapidshopa bo ja wychodze. Ale przedwczoraj oglądałem "Rękopis znaleziony w Saragossie". Wyje,bka.
Opublikowano 27 października 200915 l Gay as fuck. Nagraj i wrzuć na rapidshopa bo ja wychodze. Ale przedwczoraj oglądałem "Rękopis znaleziony w Saragossie". Wyje,bka. "Sanatorium pod Klepsydra" chyba jeszcze lepsze. Niedlugo odswiezone cyfrowo wraca do kin.
Opublikowano 27 października 200915 l Koliduje z "Na wspolnej". Dzis Marta wyzna szefowi, ze jej kolega z pracy bierze narkotyki. Ale mnie wychujałeś, wcale nie powiedziała.
Opublikowano 28 października 200915 l Hehehe...dziś Wieczny Student na Polacie...;p o 20:30 kurde uwielbiam ten film...
Opublikowano 28 października 200915 l hehe ,ale kto te ujostwo oglada ?? Ja. Z komedii najlepiej lubie te durne amerykanskie.
Opublikowano 28 października 200915 l Autor Koliduje z "Na wspolnej". Dzis Marta wyzna szefowi, ze jej kolega z pracy bierze narkotyki. Ale mnie wychujałeś, wcale nie powiedziała. Tez sie wkurwilem.
Opublikowano 28 października 200915 l hehe ,ale kto te ujostwo oglada ?? Ja. Z komedii najlepiej lubie te durne amerykanskie. i nie obraza twojej inteligencji inteligencie ?
Opublikowano 28 października 200915 l Autor Ogladanie filmow to rozrywka plytka sama w sobie, nie ma co sobie dorabiac ideologii, ze jest sie zaje bistym obcujac z undergroundowym kinem albanskim.
Opublikowano 28 października 200915 l Ogladanie filmow to rozrywka plytka sama w sobie, nie ma co sobie dorabiac ideologii, ze jest sie zaje bistym obcujac z undergroundowym kinem albanskim. To co piszesz jest prawda. Rzadko, bo rzadko, ale zgadzam sie z toba. Nie ma bardziej irytujacej grupy pseudointelektualistow niz snoby filmowe. Juz lepsze sa studentki kulturoznawstwa, bo chociaz ladne.