Skocz do zawartości

Co ciekawego w TV?

Featured Replies

Opublikowano

Każdy to widział zapewne, ale film zasługuje na wielokrotne obejrzenie. "Lista Schindlera" na TVP po 22:30.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 288,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzisiaj:   O 20:10 na Ale Kino "Wall Street" a prawie zaraz po nim o 22:50 "Od zmierzchu do świtu". O 20:45 na Kino Polska "Wyjście awaryjne". O 21:00 na polsacie "Filadelfia". O 21:00 na TCM "Pi

• gęsia skórka na pulsie od 14lutego o 17.00 GOTG

• Dzisiaj:   -o 20:00 na polsacie "Kevin sam w Nowym Yorku" ( ) -o 00:15 na TVP1 "Wysyp żywych trupów"

Opublikowano

Kazdy szanujący się facet ma to juz dawno na DVD. Wczoraj na Polshicie - "Dzień Niepodległości". Dzisiaj na tym samy kanale "Kill Bill Vol.2".

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

TVN wchodzi na nowy poziom natężenia Stiwena Sigala.

W piątek o 20:00 Nico: Ponad Prawem, a zaraz po nim W Morzu Ognia.

xd

Opublikowano

TVN, Piątek 20 listopada, Super Kino

Nico: Ponad prawem

kmiot mnie ubiegl xD

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

Nie przestaje mnie to bawić xd za każdym razem xd

Opublikowano
  • Autor

Niemniej ostatnio zeszli nieco ze Stiwena w tvn i bardziej go lansowano w Polsacie. Juz zdazylem sie stesknic za "nico". W tym roku puscili go chyba tylko 4 razy;[

Opublikowano

No ja w tym roku przegapiłem Nieuchwytnego, najlepszy film ze Stevenem Seagalem.

Opublikowano

nie, najlepszy film senseja to Out Of Justice. Wspaniale kino.

Scena nie do pomyślenia w dzisiejszych czasach:)

Opublikowano

ja lubie ten jak steven zapada w spiaczke. nie pamietam tytulu, mimo, ze widzialem ten film ladnych pare razy.

Opublikowano

ja uwielbiam ten moment w zapowiedzi gdy idzie ze strzelba po jakies chacie i nagle sie odwracai wymierza w kamere, wyraz twarzy bezcenny, zdziwienie, z odwaga i pewnoscia siebie wymieszane, plus agresja.

Opublikowano

Ta starsze filmy z Sigalem sa niezle, w tych nowszych to wiecej strzela niz walczy, stary i gruby sie zrobil.

Opublikowano

Dobry jest ten na statku, co striptizerka z tortu wyskakuje.

Opublikowano

Mi się też podobało to w pociągu z Segalem.

Opublikowano

Heh "Liberator 2".

Jakiś czas temu nowe dzieło z Seagalem wyszło "The Keeper".

Opublikowano

dzisiaj o 13 na polsacie Kung Pow: Wejście Wybrańca.

jeden z dwóch najlepszych filmów o kung fu jakie widziałem ;)

Opublikowano

Tego nie wolno oglądać z lektorem.

Opublikowano

Polsat 22:10

Boa vs Python

Gdy gigantycznemu pytonowi udaje się uwolnić z prywatnego rezerwatu, FBI wypuszcza równego jego rozmiarom węża boa, który ma go wytropić i unieszkodliwić.