Opublikowano 2 listopada 200915 l Każdy to widział zapewne, ale film zasługuje na wielokrotne obejrzenie. "Lista Schindlera" na TVP po 22:30.
Opublikowano 12 listopada 200915 l Kazdy szanujący się facet ma to juz dawno na DVD. Wczoraj na Polshicie - "Dzień Niepodległości". Dzisiaj na tym samy kanale "Kill Bill Vol.2". Edytowane 12 listopada 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 15 listopada 200915 l TVN wchodzi na nowy poziom natężenia Stiwena Sigala. W piątek o 20:00 Nico: Ponad Prawem, a zaraz po nim W Morzu Ognia. xd
Opublikowano 15 listopada 200915 l TVN, Piątek 20 listopada, Super Kino Nico: Ponad prawem kmiot mnie ubiegl xD Edytowane 15 listopada 200915 l przez Ölschmitz
Opublikowano 15 listopada 200915 l Autor Niemniej ostatnio zeszli nieco ze Stiwena w tvn i bardziej go lansowano w Polsacie. Juz zdazylem sie stesknic za "nico". W tym roku puscili go chyba tylko 4 razy;[
Opublikowano 15 listopada 200915 l No ja w tym roku przegapiłem Nieuchwytnego, najlepszy film ze Stevenem Seagalem.
Opublikowano 15 listopada 200915 l nie, najlepszy film senseja to Out Of Justice. Wspaniale kino. Scena nie do pomyślenia w dzisiejszych czasach:)
Opublikowano 15 listopada 200915 l ja lubie ten jak steven zapada w spiaczke. nie pamietam tytulu, mimo, ze widzialem ten film ladnych pare razy.
Opublikowano 15 listopada 200915 l ja uwielbiam ten moment w zapowiedzi gdy idzie ze strzelba po jakies chacie i nagle sie odwracai wymierza w kamere, wyraz twarzy bezcenny, zdziwienie, z odwaga i pewnoscia siebie wymieszane, plus agresja.
Opublikowano 15 listopada 200915 l Ta starsze filmy z Sigalem sa niezle, w tych nowszych to wiecej strzela niz walczy, stary i gruby sie zrobil.
Opublikowano 16 listopada 200915 l Heh "Liberator 2". Jakiś czas temu nowe dzieło z Seagalem wyszło "The Keeper".
Opublikowano 22 listopada 200915 l dzisiaj o 13 na polsacie Kung Pow: Wejście Wybrańca. jeden z dwóch najlepszych filmów o kung fu jakie widziałem
Opublikowano 4 grudnia 200915 l Polsat 22:10 Boa vs Python Gdy gigantycznemu pytonowi udaje się uwolnić z prywatnego rezerwatu, FBI wypuszcza równego jego rozmiarom węża boa, który ma go wytropić i unieszkodliwić.