Skocz do zawartości

Co ciekawego w TV?

Featured Replies

Opublikowano

hah a widzisz moglbys sie zdziwic, bo mi tez np tematyka gangsterska nie leży, ale chlopcy z ferajny sie mi podobal bardzo

i Tobie tez bedzie, uwierz mi, uwierz i zaufaj <ok>

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 287,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzisiaj:   O 20:10 na Ale Kino "Wall Street" a prawie zaraz po nim o 22:50 "Od zmierzchu do świtu". O 20:45 na Kino Polska "Wyjście awaryjne". O 21:00 na polsacie "Filadelfia". O 21:00 na TCM "Pi

• gęsia skórka na pulsie od 14lutego o 17.00 GOTG

• Dzisiaj:   -o 20:00 na polsacie "Kevin sam w Nowym Yorku" ( ) -o 00:15 na TVP1 "Wysyp żywych trupów"

Opublikowano

Mam ciekawsze zajęcia, niż oglądanie filmów, które mnie nie interesują.

<ok>

Opublikowano

No ja. Tak jak innych gangsterskich (nie oglądałem np. Ojca chrzestnego i Scarface), bo ta tematyka zupełnie do mnie nie trafia. Tak samo jak nie oglądałem Gwiezdnych Wojen.

I zapewne nie obejrzę.

Aż dziwne, że żyję, co?

Jakieś 3-4 miesiące temu jak napisałem w tym samym temacie "Co ciekawego w TV" właśnie "Chłopcy z Ferajny".

To Walter mi odpisał ;].

Kazdy szanujący się facet ma to juz dawno na DVD.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Oczywiście na DVD mam, ale nie oglądałem.

Opublikowano

Dzisiaj

O 20:00 "Slumdog. Milioner z ulicy" na Canal + i powtórka o 23:15 na na Canal + film/hd.

O 20:00 "Sokół maltański" na Zone Europa.

O 22:25 "Pluton" na Ale Kino!.

O 23:00 "Wywiad z wampirem" na TVN.

O 00:35 "Zakochany bez pamięci" na Ale Kino!.

No i dla fanów Van Damme ;].

O 20:00 "Legionista" na TV4.

O 00:25 "Uniwersalny żołnierz" na TVP2.

Opublikowano

cholera nie starczy mi miejsca na dysku :)

22:00 Romeo i Julia - TV1000

Opublikowano

W czwartek na TVN Plan Doskonały. Polecam!

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Aha, nie zapomnijcie o drugim Bondzie dziś na TVP1 ( Pozdrowienia z Rosji) o 21:30 albo o 22:00

Opublikowano

Dzisiaj o 22:35 na TvN "Equilibrium".

Dobry film.

Dobry film to leci dziś na TVP1 o 23:25 - Death Proof!

Opublikowano

Za tydzień o tej samej porze (lub podobnej, nie pamiętam dokładnie) będzie Planet Terror ;]

Jutro o 21:30 'Beetlejuice' na TVN7.

Opublikowano

Sorry ale spójrzcie lepiej co leci na Polsacie zaraz po "Samym Życiu" 8)

Opublikowano

No to napisz, bo nie każdy zna rozkład telemagazynu na pamięć.

Swoją drogą, Samo życie jeszcze leci? A myslalem, że Waldemar Goszcz odszedł [*]

Opublikowano

pamietam, ze jakies 4 lata temu probowalem to obejrzec po spaleniu i nie dalem rady xD

nie kreci mnie takie kino, to juz jest wyzsza szkola jazdy.

Opublikowano
  • Autor

Koliduje z Simpsonami i dr Housem, wiec nikt nie obejrzy.

Opublikowano

Wczoraj na Zone Reality ponownie zawitał serial dokumentalny GHOST HUNT (Polowanie na duchy) - prezentujący różne historie związane z nawiedzonymi domami, duchami i innymi nadprzyrodzonymi zjawiskami. Jego gospodarzami jest młoda ekipa badaczy; Michael Hallows, Brad Hills i Carolyn Taylor, która odwiedza te tajemnicze miejsca. Posługują się nowoczesnym sprzętem w starciu ze światem duchów i zjawiskami paranormalnymi.

"Prowadzenie takiego programu to nie lada wyzwanie - przekonała się o tym Carolyn Taylor. Odkąd prowadzi program, śpi przy zapalonym świetle. "Nie chciałam jechać do tych miejsc" - mówi Taylor ze śmiechem - "Za każdym razem naprawdę się bałam! ". Taylor doświadczyła wielu dziwnych doznań w czasie kręcenia Polowanie na duchy. - "Często zdarzało mi się widzieć dziwne kolorowe światła, których nikt inny nie widział" - mówi Carolyn. "W kilku odcinkach zapis filmowy ukazywał światła błyskające przed moją twarzą, a ja wiem i jestem przekonana, że byłam w kompletnie ciemnym pokoju! " Taylor ma jeden przekaz dla wszystkich niedowiarków: " Każdy ma prawo do swojej opinii, ale bez względu na to czy wierzysz w duchy czy nie, nie wolno ci powiedzieć, że to, co nie poznane nie istnieje! " Obejrzyj program i sam się przekonaj, że duchy naprawdę istnieją! Wystarczy w nie uwierzyć."

Polecam - miłośnikom horrorów i zjawisk nadprzyrodzonych. Jest ciekawie, klimatycznie, przerażająco... upewniłam się, że nigdy tak naprawdę nie jesteśmy sami i strach ma ogromne oczyska icon_smile.gif

już za tydzień, początek - niedziela godz. 13.00

ZONE REALITY

Opublikowano

Kto śledzi przygody Beara Gryllsa w "Szkole Przetrwania" na DISCOVERY CHANNEL, to jutro - godz. 21.30 - "BETONOWA DŻUNGLA", program przygotowany w Polsce.

Los rzuci go nad polskie morze. Będzie musiał zmierzyć się z morskim żywiołem oraz z wyzwaniami postindustrialnego świata w ponurej niczym piekło stoczni (Trójmiasto).

W wywiadzie przekonuje, że będzie to jeden z najlepszych odcinków. Cóż... zobaczymy ;)

Opublikowano

Heh myślałem, że tylko ja to oglądam ;p

Też miałem niezły szok jak przeczytałem zajawkę jutrzejszego odcinka. Stocznia gdyńska hehe :O

Ciekaw jestem jak sobie poradzi ze "smrodem gdyńskim" ;p.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Bear to mój idol :woot:

To będzie pierwszy odcinek nagrany w takim miejscu, które może kiedyś w życiu odwiedzę, bo wątpię, abym trafił kiedyś do Zimbabwe czy Patagonii ^_^

Edytowane przez Szejdj