Opublikowano 1 listopada 20168 l 'Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father' dziś o 01.50 na TVN Siedem. Milan kiedyś zachwalał, że to prawdziwa historia, a jest bardziej przerażająca, niż większość horrorów. Jeśli nie zasnę do tej pory to chyba się skuszę.
Opublikowano 2 listopada 20168 l Chcę obejrzeć serial Belfer, jak go obejrzeć? Nie mam Canal+, jedynie zje.baną Vectrę i Netflixa.
Opublikowano 4 listopada 20168 l 'Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father' dziś o 01.50 na TVN Siedem. Milan kiedyś zachwalał, że to prawdziwa historia, a jest bardziej przerażająca, niż większość horrorów. Jeśli nie zasnę do tej pory to chyba się skuszę. Słyszałam, że dobitny film i szlag, że go przeoczyłam, nawet powtórkę, która była wczoraj Nie odżałuję... Ma ktoś może namiary na online z lektorem lub napisami? Będę wdzięczna.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Tron dwójeczka właśnie w wizorze. Jeden z lepszych OST ever jak dla mnie
Opublikowano 13 listopada 20168 l Na Stopklatce TV jedyne, prawilijne Ghostbusters 1. Teraz. W tej chwili.
Opublikowano 31 grudnia 20168 l Lepiej być nie może dziś ( a właściwie jutro) o 00:20 TV 4 HD Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów jutro o 20:10 na HBO, oraz prawdopodobnie jako przedpremiera po północy. Złap mnie, jeśli potrafisz Dziś 22:50 TVN 7 Hannibal Dziś o 22:00 AXN HD Edytowane 31 grudnia 20168 l przez Solderowy123
Opublikowano 31 grudnia 20168 l No na HBO jest maraton z Kapitanem. Wszystkie 3 filmy pod rząd od 15.50. Hail Hydra!
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Gangi nowego yorku o 20.00 na tv4. Akurat pitza przyjedzie to może se obejrzę
Opublikowano 10 lutego 20178 l Oglądaliście wczoraj Milionerów? Całość trwała jakieś niecałe 20 minut plus reklamy, pytania dotyczyły między innymi Kaczyńskiego, Dudy albo jutuberów . Żenadłem mocno.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Ostatnio prowadziłem Milionerów jak prowadził je jeszcze Hubert Urbański. Btw.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Oglądaliście wczoraj Milionerów? Całość trwała jakieś niecałe 20 minut plus reklamy, pytania dotyczyły między innymi Kaczyńskiego, Dudy albo jutuberów . Żenadłem mocno. SRSLY?
Opublikowano 10 lutego 20178 l Oglądałem przez chwilę tych "Milionerów". Pytania były banalne, np. "Co wcześniej produkował Lamborghini przed produkcją samochodów", a ta blondynka zmarnowała drugie koło ratunkowe, aby utwierdzić się w przekonaniu. A pytanie związane z Kaczyńskim to gruba przesada. Sam nie za bardzo szanuję Kaczyńskiego i całego PiS'u, ale w poważnym teleturnieju nie powinno być takich pytań...
Opublikowano 12 lutego 20178 l Tam chyba ze cztery pytania z "podtekstem" politycznym padły, lekka żenua (chociaż gorsze od pytań było tylko zachowanie uczestniczki), tym bardziej, że stare edycje z tego co pamiętam trzymały jako taki poziom. No i wspomniana długość odcinka lol.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Co do pytania z Kaczyńskim: Sam prezes dwa lata temu był u mnie na wsi u sąsiada, który jest posłem PiSu. Pare dni później rozchodziły się plotki, że Kaczyński nieraz był zapatrzony na byki sąsiada. Ile z tego jest prawdy to h. uj wie. A co do teleturniejów jedynie Jeden z dziesięciu trzyma swój wysoki poziom.
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Dziś o 23:15 na HBO 2 film "Zmartwychwstały" http://www.filmweb.pl/film/Zmartwychwstały-2016-699641
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Dokument o wysiedlonych ludziach do kolchozu w 1920 dzis o 20 50 na tvp historia.