Skocz do zawartości

Co ciekawego w TV?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 287,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzisiaj:   O 20:10 na Ale Kino "Wall Street" a prawie zaraz po nim o 22:50 "Od zmierzchu do świtu". O 20:45 na Kino Polska "Wyjście awaryjne". O 21:00 na polsacie "Filadelfia". O 21:00 na TCM "Pi

• gęsia skórka na pulsie od 14lutego o 17.00 GOTG

• Dzisiaj:   -o 20:00 na polsacie "Kevin sam w Nowym Yorku" ( ) -o 00:15 na TVP1 "Wysyp żywych trupów"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

'Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father' dziś o 01.50 na TVN Siedem. Milan kiedyś zachwalał, że to prawdziwa historia, a jest bardziej przerażająca, niż większość horrorów. Jeśli nie zasnę do tej pory to chyba się skuszę.

Opublikowano

Chcę obejrzeć serial Belfer, jak go obejrzeć? Nie mam Canal+, jedynie zje.baną Vectrę i Netflixa.

Opublikowano

za chwilę na TVP Kultura dokument o Stanisławie Lemie.

Opublikowano

'Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father' dziś o 01.50 na TVN Siedem. Milan kiedyś zachwalał, że to prawdziwa historia, a jest bardziej przerażająca, niż większość horrorów. Jeśli nie zasnę do tej pory to chyba się skuszę.

Słyszałam, że dobitny film i szlag, że go przeoczyłam, nawet powtórkę, która była wczoraj  :whyyy: 

Nie odżałuję... Ma ktoś może namiary na

online z lektorem lub napisami?

Będę wdzięczna.

Opublikowano

Tron dwójeczka właśnie w wizorze. Jeden z lepszych OST ever jak dla mnie

Opublikowano

Na Stopklatce TV jedyne, prawilijne Ghostbusters 1. Teraz. W tej chwili.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lepiej być nie może

dziś ( a właściwie jutro) o 00:20 TV 4 HD

Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

jutro o 20:10 na HBO, oraz prawdopodobnie jako przedpremiera po północy.

Złap mnie, jeśli potrafisz

Dziś 22:50 TVN 7

Hannibal

Dziś o 22:00 AXN HD

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

No na HBO jest maraton z Kapitanem. Wszystkie 3 filmy pod rząd od 15.50. Hail Hydra!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gangi nowego yorku o 20.00 na tv4. Akurat pitza przyjedzie to może se obejrzę

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oglądaliście wczoraj Milionerów? Całość trwała jakieś niecałe 20 minut plus reklamy, pytania dotyczyły między innymi Kaczyńskiego, Dudy albo jutuberów :yao:. Żenadłem mocno.

Opublikowano

Ostatnio prowadziłem Milionerów jak prowadził je jeszcze Hubert Urbański.

Btw.

Opublikowano

Oglądaliście wczoraj Milionerów? Całość trwała jakieś niecałe 20 minut plus reklamy, pytania dotyczyły między innymi Kaczyńskiego, Dudy albo jutuberów :yao:. Żenadłem mocno.

SRSLY?

Opublikowano

Oglądałem przez chwilę tych "Milionerów". Pytania były banalne, np. "Co wcześniej produkował Lamborghini przed produkcją samochodów", a ta blondynka zmarnowała drugie koło ratunkowe, aby utwierdzić się w przekonaniu.

A pytanie związane z Kaczyńskim to gruba przesada. Sam nie za bardzo szanuję Kaczyńskiego i całego PiS'u, ale w poważnym teleturnieju nie powinno być takich pytań...

Opublikowano

Tam chyba ze cztery pytania z "podtekstem" politycznym padły, lekka żenua (chociaż gorsze od pytań było tylko zachowanie uczestniczki), tym bardziej, że stare edycje z tego co pamiętam trzymały jako taki poziom. No i wspomniana długość odcinka lol.

Opublikowano

Co do pytania z Kaczyńskim: Sam prezes dwa lata temu był u mnie na wsi u sąsiada, który jest posłem PiSu. Pare dni później rozchodziły się plotki, że Kaczyński nieraz był zapatrzony na byki sąsiada. Ile z tego jest prawdy to h. uj wie.

A co do teleturniejów jedynie Jeden z dziesięciu trzyma swój wysoki poziom.

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dokument o wysiedlonych ludziach do kolchozu w 1920 dzis o 20 50 na tvp historia.