Skocz do zawartości

Co ciekawego w TV?

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

"Oni żyją" na tvp1 o 23.30

Polecam kazdemu kto nie widzial. Film zawiera najlepsza scene walki w historii kina.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 289,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzisiaj:   O 20:10 na Ale Kino "Wall Street" a prawie zaraz po nim o 22:50 "Od zmierzchu do świtu". O 20:45 na Kino Polska "Wyjście awaryjne". O 21:00 na polsacie "Filadelfia". O 21:00 na TCM "Pi

• gęsia skórka na pulsie od 14lutego o 17.00 GOTG

• Dzisiaj:   -o 20:00 na polsacie "Kevin sam w Nowym Yorku" ( ) -o 00:15 na TVP1 "Wysyp żywych trupów"

Opublikowano

Obejrzałem pierwszy raz, fuck ta scena walki trwała chyba pół filmu.

Nie ma co 10 jak nic dla walki i dla filmu.

Opublikowano

Dziś o 00:05 na tvn7 "Gangsterzy".

Troszkę mniej znany film "gangsterski" ale o jakże zasłużonej postaci Lucky Luciano.

Poza tym dobry film.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dzisiaj:

na canal + o 23:00 "Antychryst" hehe i o 1:30 na canal + film/hd

na polsacie o 00:15 "Requiem dla snu" tak wiem, że każdy widział ale...

o 1:15 na TCM "Ucieczka Gangstera".

no i o 21:50 na Ale Kino! "Pulp Fiction", tak wiem, że każdy widział i ma w kolekcji.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

"Oni żyją" na tvp1 o 23.30

Polecam kazdemu kto nie widzial. Film zawiera najlepsza scene walki w historii kina.

No tu troche przesadziłeś ale film jak najbardziej godny obejżenia.Myślałem kiedyś nawet nad tym że fajnie by było jakby J.Carpenter zrobił remake.

Opublikowano

Na Ale Kino!

o 22.25 - Zło

o 00.30 - Intermission

Opublikowano

Kolor Magii właśnie się zaczął na TVP1.

Opublikowano

Dzisiaj o 20:15 na tvp1 Bez Twarzy Johna Woo, z Cagem i Travoltą. Może być niezłe (ma dobre oceny)

Opublikowano

To badość znany film, leciał na TVP1 już jakieś 40 000 razy. Jest niezły.

Opublikowano

Dziś "25 Godzina" z Nortonem - TVP1 o 20:25 .

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

Włączyłem specjalnie na monolog w klopie - ze zje.banym lektorem nie robi takiego wrażenia, ale nie zmienia to faktu, że to chyba mój ulubiony film z Nortonem obok Fight Clubu. No i po dłuższym nieoglądaniu odkrywam nowe smaczki chociażby takie, że gra tam Anna Paquin :wub:.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Dzisiaj o 20:05 na tvn7 "Chłopcy z Ferajny".

Może jest jeszcze jakiś śmiertelnik który nie ma go w kolekcji albo co gorsza nie oglądał.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No ja. Tak jak innych gangsterskich (nie oglądałem np. Ojca chrzestnego i Scarface), bo ta tematyka zupełnie do mnie nie trafia. Tak samo jak nie oglądałem Gwiezdnych Wojen.

I zapewne nie obejrzę.

Aż dziwne, że żyję, co?