blizzball 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 EDIT:Dupa zapomniałem że to quiz o PS2 XD Jak kończy się przygoda Ammy? Chodzi oczywiście o OKAMI Ammaterasu po pokonaniu najgorszego trafia do swojego nieba Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Tej, (pipi) w spoilerach to zamykajcie jak takie pytanie zadajecie . Dzięki w ch,uj. Jak się kończy MGS3!?!?!?!?!?! Napiszcie dużymi literami bo niedowidzę ostatnio. Sry za offtop, ale tak się psuje zabawę innym graczom . Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Sry za offtop, ale tak się psuje zabawę innym graczomPodpisuję się pod tym. Już nie pierwszy raz widzę na tym forum perfidne spoilery z gier, szczególnie zakończeń, które nie są cenzurowane. W dodatku mało jest w związku z tym robione... może jakiś dodatkowy punkt do regulaminu? Nie mam nic przeciwko... Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Sry za offtop, ale tak się psuje zabawę innym graczomPodpisuję się pod tym. Już nie pierwszy raz widzę na tym forum perfidne spoilery z gier, szczególnie zakończeń, które nie są cenzurowane. W dodatku mało jest w związku z tym robione... może jakiś dodatkowy punkt do regulaminu? Nie mam nic przeciwko... Dokładnie , nie zaznaczanie spoilera powinno być równoznaczne z Warnem ,a jeśli to nie poskutkuje to nawet banem.MOże to czegoś nauczy! Pytanie anulowane ,niech ktokolwiek zada następne. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 To nie ma za to warnów!? Ja w ten sposób poznałem zakończenie MGS-a 3... Jak to jakiś mod czyta, bądź autor tej odpowiedzi prosze o edycję posta i zamaskowanie tej odpowiedzi . Szczególnie przykre, że niedługo będę miał właśnie Okami . Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Jedynie co moge ci powiedziec na pocieszenie to to ,ze gosciu bardzo ogolnikowo powiedzial odpowiedz tak ,ze mozesz gre swobodnie lykac Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Podaj przynajmniej 3 roznice pomiedzy misjami granymi Luger i Hakha. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Luger ma nóż. Luger może chodzić po drabinach. Luger ma coś jak noktowizor czy termowizja. Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Luger ma nóż.Luger może chodzić po drabinach. Luger ma coś jak noktowizor czy termowizja. Chidzi mi o roznice w singlu. Np misja w dokach - Hakha kanalami, a Luger po tych dzwigach jakby. Zle sie wyrazilem. Ale jak chcesz to zadawaj. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Co się pojawiało pomiędzy 23:00 a 0:00 w Vice City na wieżowcu naprzeciwko klubu? Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 (edytowane) Pentko xD (wiadomo o co chodzi ) Jak nazywał się bonusowy tryb w Gran Turismo (1), który pojawiał się po przejechaniu wyścigu GT World Championship?? Można było odpalić go w trybie GT mode. Edytowane 2 lutego 2008 przez Emet Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 HI-FI Chodzi o Front Mission 4. Jak nazywa sie gosciu, ktorego musimy zdetronizowac podczas misji w Wasau? Dodam, ze byl blondynem. Cytuj
jed1ek 0 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 (edytowane) Jeśli dobrze to zadaje pytanie: Jak ma na imię główny bohater gry pt: Eragon??? Uwaga... podchwytliwe... Edytowane 31 maja 2008 przez jed1ek Cytuj
Ghost493 0 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Łatwe: Ile gier z serii GTA wyszło na PS2? (proszę podać tytuły) Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Łatwe: Ile gier z serii GTA wyszło na PS2? (proszę podać tytuły) GTA 3 GTA: Vice City GTA: San Andreas GTA: Liberty City Stories GTA: Vice City Stories Cytuj
bor 2 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 To ja zadam pytanie, jakie gry można było kupić podczas światowej premiery PS2 ? Cytuj
Ghost493 0 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 (edytowane) Zgaduję: Tokio? Edit: Przepraszam, ale źle zobaczyłem pytanie, myślałem że chodzi o miejsce w jakim można było kupić w premierę Edytowane 1 lipca 2008 przez Ghost493 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Ridge Racer V Kessen Tekken Tag Tournament SSX tyle pamiętam na razie, chyba było pięć tytułów czy jakoś tak... Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Madden NFL 2001 (EA, Sports) SSX (EA, Sports) NHL 2001 (EA, Sports) FIFA 2001 MLS (EA, Sports) Kessen (EA, Adventure) X Squad (EA, Action) Swing Away (Paradise Golf in Japan) (EA, Sports) Sim Theme Park (to be renamed as Theme Park World) (EA, sim) Street Fighter EX3 (Capcom, Fighting) Tekken Tag Tournament (Namco, fighting) Ridge Racer V (Namco, Racing) Summoner (THQ, RPG) Ready to Rumble (Midway, Boxing) Star Wars: Starfighter (LucasArts, Action-Shooter) Unreal Tournament (Infogrames, First-Person Shooter) Evergrace (Agetec, RPG) Armored Core 2 (Agetec, Action) Eternal Ring (Agetec, RPG) Timesplitters (Eidos, First-Person Shooter) Fusion GT (Hresvelgr in Japan) (Crave, Racing) Smuggler's Run (Rockstar, Racing-Adventure) Midnight Club (Rockstar, Racing) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi