Opublikowano 12 listopada 200816 l maciekk napisał(a): Bardzo bym prosił o OST z PURE i Midnight Club Los Angeles (może być też Remix z PSP). No a weż zajrzyj do tematu Wipeout OST. Tam masz wszystko na RS. OST z SSX3? Na pewno gdzieś tu jest i go szukam, ale jak ktoś wie gdzie on jest dokładnie to byłbym prosił. Dziękuję. Edytowane 12 listopada 200816 l przez gekon
Opublikowano 12 listopada 200816 l ale on nie chce ost z Wipeout Pure, tylko z Pure (zupełnie inna gra) ;]
Opublikowano 12 listopada 200816 l Gekon jak poczekasz troszku to Ci z upuje odemnie. btw. Dzięki Gołstowi za OST z Driver'a PL :*
Opublikowano 15 listopada 200816 l Bartezoo napisał(a): Gekon jak poczekasz troszku to Ci z upuje odemnie. btw. Dzięki Gołstowi za OST z Driver'a PL :* Pewnie, czekam, bo i tak nie moge sie doszukać. :]
Opublikowano 28 listopada 200816 l Dzięki Papi. Teraz pozostało tylko powalczyć z rapidshare, bo oczywiście już ktoś coś ściąga z mojego ip :o
Opublikowano 30 listopada 200816 l Poszukuje piosenki ktora przygrywa na mapie swiata na poczatku Chrono Trigger. Anyone?
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Ma juz ktos OSTa z Sonic Unleashed? Nie moge ogarnac czy juz jest czy jeszcze nie ;p
Opublikowano 10 grudnia 200816 l Poszukuje " Funeral For A Friend - Into Oblivion" Ale w wersji Karaoke http://www.karaoke-version.com/mp3-backing...on-reunion.html >>>Za ok 6zł xD Oczywiście za Free. Mozna wysłać na E-mail'a kingofanime@o2.pl. lub podać linka. Edytowane 11 grudnia 200816 l przez Loki!
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Przejrzałam temat i nie znalazłam... ma ktoś może namiary na OST'y z DS'owych Tatsujinów?
Opublikowano 14 grudnia 200816 l ja poszukuje pelen soundtrack z Motorstorm Pacyfic Rift zapodalby ktos link? bylbym wdzieczny:)
Opublikowano 14 grudnia 200816 l ja poszukuje pelen soundtrack z Motorstorm Pacyfic Rift zapodalby ktos link? bylbym wdzieczny:)
Opublikowano 14 grudnia 200816 l słyszałem ze poszukujesz pełnego soundtracku z Motorstorm Pacyfic Rift, to prawda?
Opublikowano 15 grudnia 200816 l ghost. napisał(a): słyszałem ze poszukujesz pełnego soundtracku z Motorstorm Pacyfic Rift, to prawda? no tak bylbym wdzieczny jakby ktos zapodal link do niego
Opublikowano 18 grudnia 200816 l poszukuje soundtracku do castle crashers a szczegulnie muzyczki z entrance forest
Opublikowano 22 grudnia 200816 l zduniacz napisał(a): Poszukuje piosenki ktora przygrywa na mapie swiata na poczatku Chrono Trigger. Anyone? moze gdzies TU bedzie?
Opublikowano 27 grudnia 200816 l czesio83 napisał(a): poszukuje soundtracku do castle crashers a szczegulnie muzyczki z entrance forest by zazazezo z forums.ffshrine : http://rapidshare.com/files/146975740/Cast...rs_OST.rar.html http://rapidshare.com/files/152501391/Cast...pdated.rar.html
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Poszukuje soundtracku z pierwszego Motorstorma, wie ktos moze skad go mozna sciagnac?