Skocz do zawartości

Poszukuję soundtrack'ów do ... [ + linki ]

Featured Replies

Opublikowano
  maciekk napisał(a):
Bardzo bym prosił o OST z PURE i Midnight Club Los Angeles (może być też Remix z PSP).

No a weż zajrzyj do tematu Wipeout OST. Tam masz wszystko na RS.

OST z SSX3? Na pewno gdzieś tu jest i go szukam, ale jak ktoś wie gdzie on jest dokładnie to byłbym prosił. Dziękuję.

Edytowane przez gekon

• Odpowiedzi 564
  • Wyświetleń 274,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Czy to nie jest bezczelność na forum konsolowym podawać linki do nielegalnych O.s.t ? I nikt nie reaguje ? Co jak ściągać można le nie trzeba tego publicznie ukazywać ...

• Ja go ściągnąłem stąd: http://tinyurl.com/brutalkill Brzmi różnie, w każdym razie zebrana wg. listy z gry zbieranina plików muzycznych.

• ma jakiś podtytuł? ogólnie zajrzyj tutaj czy jest to, czego szukasz.

Opublikowano

ale on nie chce ost z Wipeout Pure, tylko z Pure (zupełnie inna gra) ;]

Opublikowano

Gekon jak poczekasz troszku to Ci z upuje odemnie.

btw. Dzięki Gołstowi za OST z Driver'a PL :*

Opublikowano
  Bartezoo napisał(a):
Gekon jak poczekasz troszku to Ci z upuje odemnie.

btw. Dzięki Gołstowi za OST z Driver'a PL :*

Pewnie, czekam, bo i tak nie moge sie doszukać.

:]

Opublikowano
  • Autor

BIG THX dla ghost.'a za soundtrack z Driver'a PL. Rządzisz.

Opublikowano

http://rapidshare.com/files/110330069/COD4S.rar

COD4 OST

Opublikowano

Dzięki Papi. Teraz pozostało tylko powalczyć z rapidshare, bo oczywiście już ktoś coś ściąga z mojego ip :o

Opublikowano

Poszukuje piosenki ktora przygrywa na mapie swiata na poczatku Chrono Trigger. Anyone?

Opublikowano

Przejrzałam temat i nie znalazłam... ma ktoś może namiary na OST'y z DS'owych Tatsujinów?

Opublikowano

ja poszukuje pelen soundtrack z Motorstorm Pacyfic Rift zapodalby ktos link? bylbym wdzieczny:)

Opublikowano

ja poszukuje pelen soundtrack z Motorstorm Pacyfic Rift zapodalby ktos link? bylbym wdzieczny:)

Opublikowano

Opublikowano

słyszałem ze poszukujesz pełnego soundtracku z Motorstorm Pacyfic Rift, to prawda?

Opublikowano
  ghost. napisał(a):
słyszałem ze poszukujesz pełnego soundtracku z Motorstorm Pacyfic Rift, to prawda?

no tak bylbym wdzieczny jakby ktos zapodal link do niego

Opublikowano

poszukuje soundtracku do castle crashers :) a szczegulnie muzyczki z entrance forest :)

Opublikowano
  zduniacz napisał(a):
Poszukuje piosenki ktora przygrywa na mapie swiata na poczatku Chrono Trigger. Anyone?

moze gdzies TU bedzie?