Opublikowano 11 września 201113 l Jeżeli te 100 tys. to prawda to mega fail dla Polsatu i pewnie ostatni taki wyskok. Nikt nie będzie płacił za reklamy kiedy wie, że na otwartym kanale obejrzałoby event parę mln domostw.
Opublikowano 11 września 201113 l Szkoda że walka tak wyglądała. Po 2 rundzie myślałem że już koniec i jak do 5 rundy wytrzyma Adamek to będzie cud. Jednak było widać że z każdym cisem i rundą opadał z sił. Ja mam tylko "pretensje" do Adamka że nie było tej zaciętości jak w poprzednich jego walkach. Swoje zarobili, zrobili promocje nowego stadionu, fajne "Show" było. Paradoksem jest to że Kliczko leżał na "deskach" a Góral sie tylko zachwiał w 2 rundzie :blum1: Jak wcześniej inni pisali nie ta Liga jeszcze, może kiedyś ...
Opublikowano 11 września 201113 l Teraz na wszystkich portalach: "Wielki Adamek...Dzielny Adamek...Brawa za odwagę..." A prawda taka, że gdyby to był Gołota to każdy by się z niego wyśmiewał, że gdzie o mistrza mu się zachciało bić, nic nie zrobił, nawet Kliczki nie drasnął itd. Mówcie co chcecie, ale Adamek do Andrzeja nie ma nawet startu.
Opublikowano 11 września 201113 l Jak ktoś stawiał na nokaut kliczki to wygrał więcej. Za 150 postawione na Kliczke na punkty miałem do wyjęcia 550. Zabrakło 6 minut
Opublikowano 11 września 201113 l No tak, tylko że Tomasz Adamek jak sam zapowiadał, miał być szybki i nieuchwytny dla czterdziestoletniego Ukraińca, a okazało się, że to Vitaliy Klitschko jest znacznie szybszy od polskiego pięściarza. W trakcie walki i w ogóle całkowicie przestałem wierzyć w tą rzekomą szybkość błyskawicy Polaka, to już David Haye był szybszy w walce przeciwko młodszemu bratu, lecz tamta walka wyglądała zgoła inaczej, tzn. David Haye w ogóle nie podjął jakiejkolwiek wymiany ciosów, nic nie wyprowadzał, uciekał praktycznie i unikał, natomiast Vladimir według mojego uznania jest gorszym bokserem od swojego starszego brata i dlatego nie mógł dobrze dopaść Anglika. Jeżeli doszłoby do walki Vitaliy Klitschko vs David Haye, to podejrzewam, że Ukrainiec posłałby Anglika na deski.
Opublikowano 11 września 201113 l No to po raz kolejny mamy dowód na to że nie ma w wadze ciężkiej zawodnika który byłby w stanie powalczyć z bracmi. Naprawde szacun dla nich. Ale też niech dziękują naturze za chyba jedne z najlepszych warunków fizycznych w historii do uprawiania tej dyscypliny. Po raz kolejny też jak już wspomniano Kliczko czeka z nokautem. Chciałbym zobaczyc walke Kliczko-Wałujew
Opublikowano 12 września 201113 l Ehh, można napisać to co po każdej walce Kliczków- Witalij niczym nie zaskoczył, zaboksował to co boksuje od 15 lat i znowu wystarczyło. Tomek się starał, pokazał wielki charakter, ale z praktycznie cała walka rozgrywała się w idealny dla Witalija sposób- Adamek był w dystansie, nadziewał się na częste lewe i wcale nie dużo rzadsze dewastujące prawe proste, prawie w ogóle nie próbował agresywnie wchodzić między łapy Ukraińca, co mogłoby wprowadzić trochę chaosu w jego obronę i dać szansę na wejście jakiejś fajnej serii ciosów... Miałem trzy typy gości, którzy mogą choćby postraszyć Kliczków: Solis, Haye, Adamek. Dwaj ostatni już udowodnili, że sprawa nie wchodzi w grę, co do Odlaniera, to ciągle minimalnie wierzę, że może ktoś kiedyś weźmie go za mordę, zorganizuje porządny obóz treningowy, zadba o zdrowie i przygotowanie, i coś z tego wyjdzie... Swoją drogą, chyba nie tylko ja odnoszę wrażenie, że walka Tomka, w całym szerokim ujęciu, to już zdecydowanie nie jest ten sam błysk, podnieta i klimacior, jak lata temu, kiedy za małego bajtla wstawało się w środku nocy na Andrzeja podbijającego Amerykę i uczącego hamburgerów, że Polska to nie tylko Wojtyła i Wałęsa. btw, Tak sobie myślę, że gdyby możliwa była operacja przeszczepienia mózgu i serca do walki Adamka, dwudziestoparuletniemu Gołocie, to 'klękajcie narody' i HW nasza ^_^
Opublikowano 14 września 201113 l A juz w sobote mayweather powraca na ring majac cos do udowodnienia po ponad rocznych wakacjach. Walka z ortizem jest moim zdaniem wstepem do dlugo wyczekiwanego pojedynku z pacmanem. Jesli nie pac to oprocz khana i martineza nie ma w tej chwili nikogo kto by mogl w koncu pokonac juniora
Opublikowano 14 września 201113 l btw, Tak sobie myślę, że gdyby możliwa była operacja przeszczepienia mózgu i serca do walki Adamka, dwudziestoparuletniemu Gołocie, to 'klękajcie narody' i HW nasza ^_^ nie od dziś wiadomo, że w ciężkiej: umiejętności Gołota>>Adamek (oczywiście w czasach młodości Andrew) mózg/ambicja/serce do walki Adamek>>>>Gołota
Opublikowano 14 września 201113 l btw, Tak sobie myślę, że gdyby możliwa była operacja przeszczepienia mózgu i serca do walki Adamka, dwudziestoparuletniemu Gołocie, to 'klękajcie narody' i HW nasza ^_^ nie od dziś wiadomo, że w ciężkiej: umiejętności Gołota>>Adamek (oczywiście w czasach młodości Andrew) mózg/ambicja/serce do walki Adamek>>>>Gołota W walce z Kliczką nie było niczego.
Opublikowano 14 września 201113 l Adamek, a zaprwne rowniez haye czy wladymir zostali by zniszczeni przez golote z tej walki Edytowane 14 września 201113 l przez epl
Opublikowano 18 września 201113 l http://youtu.be/FGt58cOGtCI Co Wy na to? Mayweather jak zwykle w formie jeśli chodzi o chamstwo, choć w sumie z tego co widzę sędzia jednak dał komendę "boks" Edytowane 18 września 201113 l przez Ficuś
Opublikowano 18 września 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=5gHzAFLQOHY Hahaha, jaki ten boks jest zabawny. To trochę coś takiego jak WWE. Chyba zacznę go oglądać. Edytowane 18 września 201113 l przez --wojtas--
Opublikowano 18 września 201113 l Obaj siebie warci. Ortiz z główki wcześniej potraktował: Liczę, że w końcu dojdzie do wojny a Mannym i Pac Man skopie mu porządnie dupsko.
Opublikowano 18 września 201113 l mysle ze wczorajsza walka pokazala ze wlasnie nie ma na co liczyc floyd po 16 miesiecznej przerwie pokonal jednego z najlepszych mankutow w polsredniej, a za miesiac manny bedzie sie po raz kolejny meczyl z marqezem ortiz sam sobie jest winny (nie opuszcza sie gardy dopoki nie uslyszysz gongu albo komendy do rozdzielenia) ale tak naprawde fmj byl i tak na drodze do jednoglosniej decyzji i ani razu nie wygladal w klopotach
Opublikowano 18 września 201113 l Fakt, że Floyd przeważał przez praktycznie całą walkę, ale to co zrobił to jedna z bardziej gównianych akcji, jakie widziałem w zawodowym boksie, kur.wa rozumiem, że przez emocje i skupienie na walce można nie odczytać dokładnie sygnałów, kiedy kończy się przerwa i zaczyna boksowanie, ale tak się po prostu nie robi. Smród tej zagrywki będzie się za nim ciągnął jeszcze bardzo długo... Co paradoksalnie może go wreszcie zachęcić do walki z Pacmanem, bo czy jest lepszy sposób na sportowe oczyszczenie imienia niż zaboksowanie z najlepszym pięściarzem świata?? A wówczas zdecydowanie trzymałbym kciuki za Mannego, który IMO tę walkę by wygrał.
Opublikowano 18 września 201113 l do walki z pacmanem moze go zachecic tylko jedna rzecz : $$$ i to duzo tej rzeczy biorac pod uwage klopoty juniora z prawem nice Edytowane 18 września 201113 l przez epl
Opublikowano 19 września 201113 l Ortiz za(pipi)al FMJ z bani celowo ... Byla komenda Fight wiec Floyd mial pelne prawo za(pipi)ac Ortizowi w szczeke nie wiem dlaczego wszyscy robia z tego powodu wielkie halo
Opublikowano 14 października 201113 l Adamek jest lepszy od Haye'a. w opowiadaniu bajek http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Adamek-dostal-od-Kliczki-lokciem-Mialem-ogromny-wylew,wid,13897247,wiadomosc.html?ticaid=1d338
Opublikowano 16 października 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=5y8gfb57n6w co za walek hopkins nie zasluzyl na to i szkoda szczegolnie ze nie lubie dawsona z ciekawostek dropsa: Edytowane 16 października 201113 l przez epl