MierzejX 883 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 (edytowane) A ten cały Chisora nie stracił licencji ? Ma w Niemczech przez Niemiecki Związek Bokserski i Brytyjski również, ale oni będą walczyć na luksemburskich licencjach. Edytowane 8 maja 2012 przez MierzejX 1 Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 również stawiam na Chisorę, ciekawa walka się zapowaida. <lubie to> Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 No no w koncu cos sie bedzie dzialo rzygam juz tymi nudnymi, przewidywalnymi walkami Kliczkow, mimo ze ich jako ludzi lubie/szanuje. Stawiam na Chisore i lepsze jaja niz podczas walki Kliczki z Chisora Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Ja jednak myśle że wygra Haye, jednak ma dynamit w łapie. No ale Chisora jest nieprzewidywalny wię nie moge się już doczekac! Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Tez wydaje mi sie, ze walke wygra jednak Haye, choc nie ukrywam, ze wole Chisore. Dzisiaj Brytyjska Rada Kontroli Boksu oglosila, ze kazdy zawodnik, ktory bedzie uczestniczyl na gali Haye-Chisora zostanie pozbawiony czlonkowstwa i licencji. Czyzby im gula latala, ze taka walka i ogromne pengo z nia zwiazane przeleci im kolo nosa? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Ja jednak myśle że wygra Haye, jednak ma dynamit w łapie. No ale Chisora jest nieprzewidywalny wię nie moge się już doczekac! Haye dynamit ma, ale czy to wystarczy? Chisora przetrwał nie mniejsze bomby od starszego Kliczko. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 No niby tak ale za hayem także idzie i szybkość i doświadczenie imo. Ogólnie Haye jest zdecydowanie lepszym bokserem od Chisory. Nie przepadam za nim bo duzo szczeka a mało robi jak w walkach z Wałujewem czy Kliczką, no ale ich sie po prostu przestraszył. Wątpie aby walczył zachowawczo z Chisorą, Fakt Chisora wygląda na żelazną szczene. Stawiam na Haye'a. Ale w tym pojedynku może się wydarzyc wszystko. Ale to lepiej dla nas, zapowiada sie mega ciekawie Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Cygan Kostecki vs Roy Jones Jr Dobry ruch Cygana Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Upadek wielkiego boksera. Bardziej się na drobne rozmienić nie można Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Roy juz dawno upadł. A dla cygana bedzie dobre promu doje.bac takiej legendzie. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Raczej dobre walka na zakończenie kariey,. Po pojedynku ma przymusowe "wakacje" na 2,5 roku więc pewnie juz po karierze. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 Pewnie miejscówy w ZK nie dostanie jeszcze do końca roku Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Właśnie zaczyna się walka Wawrzyka na polszmacie sport. Po nim o ile się nie mylę będzie się bił Szpila. Może być ciekawie. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Jak na razie bez szału, w pierwszej rundzie po ładnym strzale Wawrzyk wylądował na deskach, po za tą jedną sytuacją raczej przeważa. Szpila pewnie skończy w I rundzie Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Wawrzyk się rozkręcił, co nie zmienia faktu że ładną lufę wyłapał pod koniec pierwszej rundy Mam nadzieję że Szpila szybko załatwi sprawę bo śpiący już jestem. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Wawrzyk się rozkręcił, co nie zmienia faktu że ładną lufę wyłapał pod koniec pierwszej rundy Mam nadzieję że Szpila szybko załatwi sprawę bo śpiący już jestem. gość ma problem z koncentracją, znowu zrobiło się ciepło. ale je.bią po nim trenerzy xD "co Ty dziecko jesteś? chcesz przegrać jak frajer? garda w górze i walcz jak mężczyzna " xD Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 (edytowane) No, jak nie przyśnie po raz kolejny to powinien wygrać na punkty. Z resztą już podali że po 8 rundach prowadzi Wawrzyk więc tylko nokaut zmienić przebieg wydarzeń. Swoją drogą bez sensu, że przed końcem walki podali jak punktują sędziowie. No to teraz SZPILAAA wygadany ten Wawrzyk XD ' będzie zj.,ebka' Edytowane 2 czerwca 2012 przez Vinny Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 (edytowane) no i wygrał jednogłośnie, teraz pozostaje przeczekać 30min reklam i pieprzenia i będzie 2minutowe szoł hahaha wywiad: "No faktycznie będzie z(pipi)ka bo blablabla..." i mina prowadzącego wywiad pozamiatane, ten meksyk po 4 knockdownie stwierdził że to nie ma sensu i Szpila wygrywa 10 zawodową walkę w karierze. Edytowane 2 czerwca 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 No to czekamy na jakiegoś pożądanego rywala. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Szpila technicznie coraz lepiej. Wypowiadać się nie nauczy, ale bokser może z niego będzie dobry. Do niedawna obstawiałem, że z Polaków to Wach zrobi większą karierę, ale widzę poprawę u Artura oby tak dalej. Cytuj
epl 160 Opublikowano 9 czerwca 2012 Opublikowano 9 czerwca 2012 Dzis w nocy Bradley - Pacman, przypuszczam ciezka przeprawe dla filipinczyka, byc moze koniec variety w razie porazki wiec warto ogladac! Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 17 czerwca 2012 Opublikowano 17 czerwca 2012 Oglądał ktoś walkę? Jak tam wrażenia? Patrząc jednak na rezultat nie można być zaskoczonym i pewnie był to kolejny nudny pojedynek do ostatniej rundy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi