Skocz do zawartości

Kącik bokserski

Marcin$

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pięściarsko słabszy, ale odpowiadający warunkami fizycznymymi do Ukraińców. Gdyby Mariusz Wach walczył ze starszym z braci Klitschków, nie dawałbym mu żadnych szans. W przypadku Vladimira jest troszeczkę inaczej, nie ujmuję mu jego sukcesów, tytułów, bilansu bokserskiego, ale doskonale wiemy, że szczękę ma słabszą od swojego starszego brata, zdecydowanie częściej w swojej karierze leżał na deskach aniżeli Vitaliy, zatem jak Polak dobrze trafi, to może być naprawdę ciekawie. Jak zwykle ukochają nas transmisje pay-per-view, RTL. Kiedyś miałem w kablówce niemiecką stację i oglądałem np. pojedynek Sosnowskiego z Klitschko, to teraz nawet tej stacji u siebie nie widzę na paśmie i pozostaje tylko albo aż internet.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Panowie, jakiś link do streama dzisiejszej walki Wacha z Kliczką?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Około 22. Transmisja w PPV albo na RTLu za free. Co do streamów to nie wiem bo nie korzystam ;)

Na RTL nie będzie zakodowane?

Gość DonSterydo
Opublikowano

No ja mam RTL na N'ce, ale nie chce mi się wierzyć, że nie wyłączą programu na czas walki...

Opublikowano (edytowane)

Kolego, skoro wszyscy trąbią, że walka będzie na głównym RTLu (cyfra 302, eNka 560 chyba) to będzie. To że nie ma jej w programie tv-teletygodniu czy gdzie tam sprawdzałeś to nic nie znaczy.

Edytowane przez schabek
Opublikowano

No, leci już studio ze Stallonem, kamera w szatni Kliczków, ciągle gadają o Kliczkach, ogólnie Wach to tam poważnie traktowany nie jest chyba xD O 22;45 niby ma się zaczynać walka.

Opublikowano

Wach jaki beznadziejny, dosłownie przez chwilę wykorzystał swój atut z większym zasięgiem i trafił tam ze 2 razy Władimira. Poza tym obijany jak worek kartofli, Kliczko chyba wbił mu z 95% ciosów, proste wchodziły wszystkie. No ale przetrwał, teraz może szpanować.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Łeb z betonu, ale dupa nie bokser. Ma chyba aspiracje żeby zostać warzywem jak Ali.