Opublikowano 4 sierpnia 20195 l Hur dur przecieki zza oceanu twierdzą ze z Ortizem jest coś nie halo , jeśli to się potwierdzi AK jest pierwszy w zastępstwie
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l To by nie było dobre. AK nie jest jeszcze gotowy wg mnie. Min 2 walki jeszcze być to miało sens.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Potwierdzenie od VADA. Dilian jest czysty. Kto jak kto, ale VADA by nie robiła jaj. http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/65494-hearn-testy-vada-to-dowod-na-niewinnosc-whyte-a
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Jak gruby mu spuści łomot drugi raz to będzie śmiesznie, aczkolwiek liczę na fajną walkę jak ostatnio.
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Kasa. Saudowie mają jej ile chcą... poza tym miejsce jest kompromisem. Moim zdaniem dobrym. No i transmisja będzie o normalnej godzinie. Obstawiam, że tym razem AJ wygra przez K.O. i to szybko. Ruiz zgarnie wypłate życia i wszyscy będą happy.
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l Ciekawostką jest to, że arena na której będą walczyć, dopiero powstanie. Oczywiście z myślą o tym pojedynku. Edytowane 9 sierpnia 20195 l przez chris85
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l Ruiz zaczyna mnie w...ać. Dobrze wie, że drugi raz mu się nie uda i robi wszystko by nie wyjść do ringu. Najgorsze jest, że podpisał co podpisał i takie cyrki. Hearn idzie mu na rękę z tą Arabią a ten kolejny raz komplikuje ... Teraz to już serio chce by AJ go zmiażdżył w ringu. Nie cierpię takich ludzi. http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/65570-ruiz-chce-saudyjskich-milionow-nie-podpisze-kontraktu#disqus_thread
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l Tak nie ma wyjścia i tak, podpisał przed pierwszą walką rewanż, więc jak będzie kombinował i nie wyjdzie, to wezmą mu pasy i nara. Nie widzę problemu. Pewnie chcę chłopak wykorzystać swoje 5 minut, bo więcej się to nie powtórzy.
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l Poza tym Arabowie czy to w Arabii Saudyjskiej czy Emiratach bardzo restrykcyjnie podchodzą do wszelakich środków farmakologicznych przewożonych w bagażu. Tam wyjątkowo dobrze sprawdzają, sam się przekonałem na własnej skórze jakiś czas temu, mając międzylądowanie w Dubaju. AJ nie może być pewien że uda mu się (albo komuś z jego ekipy) przewieźć jakieś eliksiry dające boosta do staminy i dmg w ringu o co był posądzany wcześniej. Niemniej walka zapowiada się ciekawie, bukmacherzy zacierają już ręce
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l 6 minut temu, SebaSan1981 napisał: Poza tym Arabowie czy to w Arabii Saudyjskiej czy Emiratach bardzo restrykcyjnie podchodzą do wszelakich środków farmakologicznych przewożonych w bagażu. Tam wyjątkowo dobrze sprawdzają, sam się przekonałem na własnej skórze jakiś czas temu, mając międzylądowanie w Dubaju. AJ nie może być pewien że uda mu się (albo komuś z jego ekipy) przewieźć jakieś eliksiry dające boosta do staminy i dmg w ringu o co był posądzany wcześniej. Niemniej walka zapowiada się ciekawie, bukmacherzy zacierają już ręce Myślę, że ludzie za którymi stoją miliony, jednak mają swoje sposoby. Przerzuca i kontener koksu jeśli będzie trzeba.
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l Jest tak jak mówi Seba. Znam temat bo ja również jak Kolega w Dubaju tłumaczyłem się z tabletek na żołądek a dokładnie z Mezopralu , który miałem w podręcznym na miedzylądowaniu. Oni tam są ostro są zryci na takie rzeczy. U Saudów pewnie jest jeszcze gorzej. Ale podejrzewam, że jak obie ekipy przyjadą to pies z kulawą nogą ich nie skontroluje. Inna półka - interesy i kasa. I tu zgoda, że kontener koksu se wwiozą jak będą chcieli. Arabowie to straszni hipokryci. Co do Ruiza to zbierając to wszystko do kupy to niezły parówiak z niego.
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l No rejczel ze tak będzie , przecież cały deal jest z Eddym dogadywany . Wy tak na poważnie ze oni będą normalnym rejsowym samolotem ?
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Ruiz to jest jednak ....Tak to jest jak się wpuszcza kmiota na salony. Straciłem do typa resztki szacunku. http://www.sport.pl/boks/7,64992,25086883,ruiz-odmowil-rewanzu-z-joshua-w-arabii-saudyjskiej-mistrz-stawia.html#s=BoxSportLink
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Jak nie wątpić w gościa, który jest poprostu słaby. I te słynne "ju going dałn" ... ehhh Wracając do poważnego boksu dziś: Lomaczenko - Campbell a wcześniej Sasza zleje młodego Furrego
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Gala oczywiście za darmo u wujka Kurskiego Savannah Marshall (W. Brytania) – Daniele BastieriJoe Cordina (W. Brytania) – Gavin Gwynne (W. Brytania)Joshua Buatsi (W. Brytania – Ryan Ford (Kanada)Charlie Edwards (W. Brytania) – Julio Martinez (Meksyk)Hughie Fury (W. Brytania) – Aleksander Powietkin (Rosja)Wasyl Łomaczenko (ukraina – Luke Campbell (W. Brytania)
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Hi-tech wyjaśni szybko angola, natomiast sasza bez koksu na wadze suabo wyglądał , kwestia wyniku sprawa otwarta .
Opublikowano 1 września 20195 l Dziś dopiero obejrzałem z nagrania bo wczoraj wypadły mi inne rzeczy. Kurde zazwyczaj nie marudzę ale takie to było jakieś takie... obie walki "takie se" ...
Opublikowano 1 września 20195 l Czo ? Walka Lomy była super , szybkość , nogi kombinacje , ciosy bite z różnych płaszczyzn + ambitny cambel który nie spękał na robocie . Wg mnie dużo lepiej to się oglądało niż poprzednie egzekucje . Pryszcz z Sasza mega suabo .
Opublikowano 9 września 20195 l uuuaaa ale Del Boy pojechał http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/65918-chisora-chce-walki-wieczoru-ru-cie-mnie-bez-wazeliny#disqus_thread
Opublikowano 9 września 20195 l xD wszystko jest tak jak być powinno, zawodnicy najwyższej lasy są w walce wieczoru .