Skocz do zawartości

Kącik bokserski

Featured Replies

Opublikowano

W całkowicie niepotrzebnej do jednej mordy walce mającej na celu li tylko nabicie kabzy Fury wygrał z Chisorą dopiero w 10-tej rundzie, choć gdyby tylko chciał mógłby skończyć oponenta już w pierwszej. Po prostu postanowił  sobie posparować i tyle:

https://www.youtube.com/watch?v=8PdHb8tPrs4&ab_channel=FightVibe

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 258,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Teraz na wszystkich portalach: "Wielki Adamek...Dzielny Adamek...Brawa za odwagę..." A prawda taka, że gdyby to był Gołota to każdy by się z niego wyśmiewał, że gdzie o mistrza mu się zachciało bić,

• ludzie ale Floyd tak boksuje cale zycie!!!!!!!!!!! to plus jego podejscie i lekcewazenie przeciwnika + damski bokser + afiszowanie kasa i macie powod dlaczego go tak wielu nienawidzi w zawodowym boksi

Opublikowano

Najlepsze nokauty minionego roku. Nie powiem...niektóre to palce lizać:banderas:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przed chwilą skończyła się naprawdę znakomita i wyrównana walka o mistrzostwo świata w półciężkiej Beterbijew-Yarde. Faworytem był ruski chujek, ale Yarde tanio skóry nie sprzedał i prawdopodobnie sprawił mu dużo więcej problemów niż się wszyscy spodziewali. Niestety ruska kurew ubiła Angola w ósmej rundzie. Szkoda:sadkek:

PS: W ramach ciekawostki dodam, że transmisja na Polszmacie Plus Extra odbyła się bez polskiego komentarza w proteście przeciwko barbarzyńskiej i niesprowokowanej agresji ruskich śmieci na Ukrainę. 

Opublikowano

Jeden z najbardziej dewastujących aperkatów w historii boksu! Typa dosłownie wyrwało z butów:obama:Czek dys aut:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dużego kalibru sensacja w boksie! Skazywany na pożarcie lekko z resztą ulany Chinol zabrał zero w rekordzie Joe Joyce`owi!:obama: Żółtek doprawdy genialnie operował lewą ręką i Angol już po drugiej rundzie wyglądał jak ofiara rozboju:

Opublikowano

No niestety promocja boksu tak u nas wygląda, nic się nie zmienia od kilkunastu lat. Jeszcze niedawno 80% polskich gal bo była gęba Wasilewskiego i Fiodor Łapin w narożniku.

Jak coś to dzisiejsza gala legancko na tvp sport, tutaj rozpiska: 

SmartSelect_20230422-074314_Facebook.thumb.jpg.c2df6e4cd269d4248cbb837f6817f786.jpg

Edytowane przez second

Opublikowano

Kurwa ale fajna gala i tak. Całkiem mi się te walki podobają, super walka Cieślaka! Dużo gwiazd. Tylko ten Adamek, nie wiem po chuj kto go bierze do studia i daje mu pierdolić. Koleś 3x powtarzał to samo. Bokser świetny ale łeb to ma srogo zryty. Współczuję jego żonie 

W dniu 17.04.2023 o 17:05, Hubert249 napisał:

Ech :reggie:

Jeszcze hala w Rzeszowie, która mieści śmieszne 3k widowni. 

Bo Rożański jest z Rzeszowa

Opublikowano

Co tu się odjebało!!!:banderas:

Różański mistrzem świata!:obama:

Opublikowano

Puszczą sobie walkę w chorwackim teleexpresie

Opublikowano

Ale nie bardzo czaje o co chodzi z tym Babicem? Może czuł że nie jest w najlepszej dyspozycji? Dlatego tak przedłużał to wyjście z szatni? Przecież on w ringu nie zrobił absolutnie nic.

Opublikowano
W dniu 22.04.2023 o 23:47, standby napisał:

Ale nie bardzo czaje o co chodzi z tym Babicem? Może czuł że nie jest w najlepszej dyspozycji? Dlatego tak przedłużał to wyjście z szatni? Przecież on w ringu nie zrobił absolutnie nic.

Chooj wie, najważniejsze że był na tyle uprzejmy żeby do nas przyjechać i dać sobie wpierdol spuścić :kekw:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że Adam walczył. Podobno dobre starcie, szkoda tylko , że kolejna przegrana z rzędu. 

No trudno, ale plusy są takie, że Mati będzie miał zawodnika wagi ciężkiej, na swoje gale w Ustrzykach Górnych. 

Trudno się to ogląda,  wszedł o jeden "pancz" za dużo. Nawet Kostyra momentami ma bardzo smutny wzork, słuchając tego bełkotu :/

Opublikowano

Już oficjalnie, jedna z największych walk roku odbędzie się we Wrocławiu 

SmartSelect_20230706-191659_Facebook.thumb.jpg.1a35df9b1960ba9eb0d36ae5280e6185.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fanów boksu zawodowego informować nie trzeba, pozostałych zaś nie zaszkodzi uprzedzić, że dzisiejszej nocy odbędzie się bez najmniejszej wątpliwości walka roku, a być może nawet dekady, ponieważ na przeciw siebie staną bodaj najlepsi bokserzy bez podziału na wagę, na dodatek w szczycie swoich karier. Rzecz równie rzadka jak oznaki logicznego myślenia u putina. Ja mam już kły naostrzone:

Opublikowano
30 minut temu, Czezare napisał:

Fanów boksu zawodowego informować nie trzeba, pozostałych zaś nie zaszkodzi uprzedzić, że dzisiejszej nocy odbędzie się bez najmniejszej wątpliwości walka roku, a być może nawet dekady, ponieważ na przeciw siebie staną bodaj najlepsi bokserzy bez podziału na wagę, na dodatek w szczycie swoich karier. Rzecz równie rzadka jak oznaki logicznego myślenia u putina. Ja mam już kły naostrzone:

O której polskiego czasu wyjdą, bo dzisiaj dla mnie główne danie, to nasz Wiedźmin w UFC. Wiem, że o 2 w nocy, ale nie wiem, czy to początek gali, czy sama walka wieczoru

Opublikowano

Koniec. Co za upokorzenie! Crawford zdegradował Spence`a do drugiej ligi:obama: Errol nie miał kompletnie NIC do powiedzenia w tej walce. Mamy nowego króla P4P!

Edytowane przez Czezare

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

https://strims.top/

Jeszcze się nie zawiodłem na tej stronie. Trzeba pokonać trochę reklam, odświeżyć kilka razy żeby dało radę włączyć głos, ale potem leci bajka.

Opublikowano

No ładnie sprał Usyk mokebe, był na pewno lepszy, ale w tej 5 rundzie, nie wiem czy to był faul, wydaje mi się, że czysto go tam trafił a Usyk przyaktorzył. 

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

No oczywiście, że tak. Chyba, że Usyk podciąga sobie jaja pod pępek i przykleja na czas walki.