Wooyek 1 130 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja (edytowane) Pięknie dał w pizde Furemu oby w 10 rundzie Usyk to skończył. No chyba jednak Usyk na punkty. Cudownie, w końcu ktoś sprał Furego i zamknął mu mordę. Edytowane 18 maja przez Wooyek Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja (edytowane) Ale w 9 rundzie, tak słaniającego się na nogach Furego, to nie widziałem, od razu mi się przypomniała walka Furego z Wilderem jak czorny umierał. Szkoda, że go tam nie skończył Usyk. Edytowane 19 maja przez Wooyek 1 Cytuj
Rash 239 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Najważniejsze po tej walce że nie odjebali przekrętu z wynikiem bo biorąc pod uwagę mały cyrk z liczeniem w 9 rundzie zniechęciłoby to człowieka do reszty jeśli chodzi o poważny boks. Brawo Usyk.Tak tylko nawiasem mówiąc uważam że z czempionkami z przed 20+ lat Ukrainiec w najcięższej nie zrobiłby aż tak dużo szumu. No ale każdy czas rządzi się swoimi prawami. Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Przyznam ze nie wierzylem ze Usyk tutaj cos zrobi. Gabaryt to gabaryt, a Usyk to nie Tyson. A jednak. Furiego przed ciezkim jebnieciem na mate ktore bym slyszal w Ostrolece uratowal sedzia ale tez wlasnie ten gabaryt i mniejszy zasieg Usyka. Tam szly dobre bomby po pierwszym trafieniu tylko zasiegu braklo. Nie byloby co zbierac. Takie pytanie. Dlaczego sedzia nie pozwolil dokonczyc Usykowi i uznac TKO tylko uznal to po prostu za KO i liczyl? Cytuj
malyksg86 57 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Ma ktoś link do tej walki żeby ją sobie pobrać albo zobaczyć powtórkę w całości? Cytuj
SebaSan1981 3 581 Opublikowano 22 maja Opublikowano 22 maja Już sporo śmieszkowania z japy Fury'ego zaczyna się na internetach Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 25 maja Opublikowano 25 maja Mieliśmy jedynego mistrza świata? No to już go nie mamy... Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Skrót wczorajszej gali. Pięknie Chinol wyjaśnił Brązowego, dla którego ta porażka prawdopodobnie oznacza koniec kariery. Trochę szkoda Hrgovica. 2 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Niesamowite co trylogia z Furym zrobiła z Widerem, no wyszedł po niej inny ułomny chłop Co do wali Usyk - Fury bo jeszcze jej nie komentowałem, zasłużone zwycięstwo po świetnej walce, w szoku jestem jak to wszystko wyglądało bo Fury fizycznie wyglądał na najlepiej przygotowanego praktycznie w karierze, jak się okazało to za mało na Ukraińca Rewanż? Daje 50/50 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 sierpnia Opublikowano 4 sierpnia W najważniejszej walce wczorajszego wieczoru Terence Crawford wygrał zdaniem sędziów z Madrimowem, ale okrutnie się namęczył. Walka tylko dla koneserów. Za to w najciekawszym starciu w wadze ciężkiej Martin Bakole brutalnie zweryfikował Jareda Andersona uznawanego dotąd, za największą nadzieję królewskiej kategorii. No to już przestał być tą nadzieją. Czek dys aut: Cytuj
Rash 239 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Wbrew oczekiwaniom bardzo dobra walka. W sensie emocji,bo naprawdę przykro patrzyło się praktycznie od początku walki jak obijany jest aj.Koniec końców w końcówce walki tym bardziej zasłużył na twardy knockdown poprzez swoje głupawe uśmiechy i ironiczne wywalanie jęzora. 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września AJ to po tej walce może już co najwyżej na kawkę umówić się z Wilderem i oboje mogą powspominać, że kiedyś to było 1 Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Tyle było, że w sumie mało co było oprócz marketingowo napompowanych bokserów. Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Po tym skrócie rzeczywiście wygląda, że było ciekawie, a myślałem, że będzie chujnia i odpuściłem. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Spodziewałem się wyrównanej walki, a skończyło się na zwykłym świniobiciu. Dżoszóła walczył nie jak pięściarz z ekstraklasy światowej, a jak bum-journeyman Cytuj
SebaSan1981 3 581 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Ale widzieliście jaką on lepę wyłapał? Z prawej ręki taki niepozorny cios, ale poszedł gdzieś na kąt żuchwy, żyroskop w głowie (błędnikiem zwany) zwariował i AJ nie dał rady po tym wstać. Ciekawy ten Dubois, będę trzymał kciuki tak jak za tego Chińczyka Linx Xiao Penga czy jak mu tam, no tego co dał wycisk Wilderowi. 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Dubois w sumie to nawet Usyka we Wrocławiu upolował Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września 56 minut temu, Daffy napisał(a): Dubois w sumie to nawet Usyka we Wrocławiu upolował Zgadza się, upolował tym ciosem... Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano wczoraj o 07:42 Opublikowano wczoraj o 07:42 Stało się to co się stać musiało w tej frikfajtowej"walce": Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano wczoraj o 08:11 Opublikowano wczoraj o 08:11 Tutaj nie było przegranych, każdy się obłowił. Nawet etflix jest tutaj na plusie. Ludzie wykupili abonament na jeden miesiąc, tylko po to aby obejrzeć te walkę. A gdy przyszło do transmisji to obraz rwał i nie dało się tego oglądać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi