Faranell 279 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Andrej Andrej GOLOTA!!;D Nie no ale Ibisz MIAZDZY!;D Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 (edytowane) swietny debiut Adamka w wadze ciezkiej. co tu duzo mowic, wpuscil Golocie wpie.rdol. Borek: "Andrzej, Tomek zatakowal bardzo agresywnie od pierwszego gongu." Golota: "Wiesz, to nie o to chodzi, zle wszedlem w walke. Co zrobic." Adamek to prosty chlopak, teraz na poprawiny! Edytowane 24 października 2009 przez VoytecCFC Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Andrzej juz rozpoczynal swoja ofensywe, gdy sedzia z niezrozumialych przyczyn przerwal walke. Chcialbym tylko zauwazyc, ze glownym sponsorem walki byl Portfel.pl. Sponsor, ktorego logo na spodenkach mial tylko Adamek i sponsor, ktory w reklamach uzywal podobizny Adamka. PRZYPADEK? NIE SADZE! Cytuj
Meanthord 348 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Golota totalne dno, zaskakujaco slaby nawet jak na niego. Zycie - za stary, za wolny. Czas na zakonczenie "kariery". Cytuj
Grabek 2 791 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Sprzedana walka, ale widzę że Obso już to zauważył. Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Andrzej juz rozpoczynal swoja ofensywe, gdy sedzia z niezrozumialych przyczyn przerwal walke. Chcialbym tylko zauwazyc, ze glownym sponsorem walki byl Portfel.pl. Sponsor, ktorego logo na spodenkach mial tylko Adamek i sponsor, ktory w reklamach uzywal podobizny Adamka. PRZYPADEK? NIE SADZE! Co robil Andrzej? Rozpoczynal ofensywe? Ogladalismy ta sama walke?;D Ta kuzwa,Andrzej chwiejac sie podazal boczkiem w kierunku lin, gdyby nie przerwal to by go Adamek zabil... A szkoda bo liczylem i wierzylem w Andrzeja,ale byl tak (pipi) wolny,ze to sie w glowie nie miesci. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Gołota tym różnił się od worka treningowego, iż posuwał się po ringu. Tak poza tym, to Adamek się chyba nawet nie zmęczył. Cytuj
Marcin$ 0 Opublikowano 24 października 2009 Autor Opublikowano 24 października 2009 "Polsat number 1" jeszcze jakieś butelki na ringu? to chyba tylko w Polsce możliwe Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 I tak Gołota długo wytrzymał. Cytuj
maciucha 11 661 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Jeszcze lepszy knockout był jak Gołota powiedział, że źle wytrenował i dobrze nie wszedł w walke - by se oszczędził tych swoich sloganów. No i Ibisz pomylił chyba halę boksu z kabaretonem w Sopocie. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Sprzedana walka, ale widzę że Obso już to zauważył. Ano wlasnie. Skandal, ktorego dzis byla swiadkami wielomilionowa publicznosc, czyli ograbienie (nie bojmy sie tego slowa) Endrju z naleznego mu pasa, odbije sie echem na swiecie i bedzie rozpamietywane latami. Faranell, ja ogladalem te walke na 50 calowym telewizorze HD, wiec zaden szczegol mi nie umknal i wiem lepiej. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 swietny debiut Adamka w wadze ciezkiej. co tu duzo mowic, wpuscil Golocie wpie.rdol. Borek: "Andrzej, Tomek zatakowal bardzo agresywnie od pierwszego gongu." Golota: "Wiesz, to nie o to chodzi, zle wszedlem w walke. Co zrobic." Adamek to prosty chlopak, teraz na poprawiny! Ale co było świetnego w tym debiucie? To nie sztuka bić seriami w 42-letniego najcięższego w karierze, rozbitego, jednorękiego boksera. Tak szczerze? Po ludzku skzoda mi Gołoty. Cytuj
alb84 943 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Adamek po alce trochę jak wieśniak "jestem mistrzem świata jejeje" ,ale podobało mi się jak Borkowi proponował wpie.rdol tak czy siak byłem z niewiadomych mi samemu względów za Andrzejem ,wygrał lepszy walka ustawiona nie ustawiona wbijam w to i mimo wszystko zycze Adamkowi dalszych sukcesów. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Adamek będzie polskim Holyfieldem Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 (edytowane) Wow, trzeba mieć narąbane, żeby mówić, że walka była sprzedana. Adamek na starcie zaczął obijać Gołotę jak worek kartofli. Gdyby walka była sprzedana to przechodziliby 12 rund bo to najbardziej by się opłacało, a tak to mieliśmy szczęście, że te 5 rund było. Wiedziałem, że Gołota jest teraz wolny, ale nie myślałem, że aż tak, na jego miejscu nie zdecydowałbym się na tę walkę, nie wiem co sobie Andrzej myślał, że Adamek się go wystraszy, czy jak... Jak Adamek tak ładował w Gołotę to aż mi się go tak po ludzku żal zrobiło. W pierwszej rundzie przyszło mi do głowy "Przystopuj, daj mu przechodzić parę rund, żeby znowu nie najadł się wstydu". Edytowane 24 października 2009 przez donsterydo Cytuj
Gość Oran Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Andrzej taką kasę za to zgarnął, że nie ma co się dziwić z tego, że zgodził się na walkę. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Obsolete, jak tam kac moralny po kibicowaniu Gołocie? Rozumiem, że trochę głowa boli jak całą sytuację musisz obracać w żart? ;-) Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Mi to sie ludzie czasem zal was robi jak tak bez pomady kazde banalne prowo lapiecie, dramat ;x Endrju jeszcze wroci. 1 Cytuj
alb84 943 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 (...) Wiedziałem, że Gołota jest teraz wolny, ale nie myślałem, że aż tak, na jego miejscu nie zdecydowałbym się na tę walkę, nie wiem co sobie Andrzej myślał, że Adamek się go wystraszy, czy jak... (...) Z tego co pamiętam to pula gali dzieli się na 34% Polshit i po 33% Gołota i Adamek ,bądź gwarantowane minimum 300k $. Szczerze ? Andrzej już parę razy przełknął gorzką pigułke porażki i przełknąć kolejną za 300k $ ... to się po prostu opyla. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Sprzedana walka, ale widzę że Obso już to zauważył. Ano wlasnie. Skandal, ktorego dzis byla swiadkami wielomilionowa publicznosc, czyli ograbienie (nie bojmy sie tego slowa) Endrju z naleznego mu pasa, odbije sie echem na swiecie i bedzie rozpamietywane latami. Faranell, ja ogladalem te walke na 50 calowym telewizorze HD, wiec zaden szczegol mi nie umknal i wiem lepiej. Ograbienie Gołoty z pasa? Biedny Andrzej, ustawili walkę, a on nic o tym nie wiedział. Skończcie z tymi teoriami spiskowymi.Adamek chciał wygrać, a Gołota wiedział, że i tak na tym zarobi. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 (...) Wiedziałem, że Gołota jest teraz wolny, ale nie myślałem, że aż tak, na jego miejscu nie zdecydowałbym się na tę walkę, nie wiem co sobie Andrzej myślał, że Adamek się go wystraszy, czy jak... (...) Z tego co pamiętam to pula gali dzieli się na 34% Polshit i po 33% Gołota i Adamek ,bądź gwarantowane minimum 300k $. Szczerze ? Andrzej już parę razy przełknął gorzką pigułke porażki i przełknąć kolejną za 300k $ ... to się po prostu opyla. Gołota jeszcze przed kryzysem zrobił dobry interes na gruntach w USA a żona prowadzi kancelarię prawną dlatego dziwię się, że dał się obić dla kasy bo raczej w sytuacji nędzarza Tysona nie jest, ale widać pazerność nie zna granic, no chyba że kasę Madoffowi powierzył, w takim wypadku jego decyzja o powrocie do ringu by mnie nie zdziwiła :potter: Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Obso, łyso Ci teraz? xD HAIL ADAMEK Cytuj
kanabis 22 654 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Heh tak jak mówiłem Adamek zmiażdży Andrzeja Cos mi sie zdaje że chyba szkoda się Gołoty Adamkowi zrobiło że potrzymał go do tej 5 rundy , mógł go spokojnie w 1 góra 2 rundzie kropnąć Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Mi to sie ludzie czasem zal was robi jak tak bez pomady kazde banalne prowo lapiecie, dramat ;x Endrju jeszcze wroci. Wpis. Andrzej nie pokazal nic w tej walce.To fakt.Wole go jednak pamietac przez pryzmat innych chwil, tych lepszych.Teraz zal patrzec jak wielcy "fani" maja wyjebane nagle na kogos dla ktorego zarywali cale noce do rana by zobaczyc jak tłucze sie z innymi i do tego nie maja za grosz szacunku. Łyso wam powinno byc pozerzy. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Wpis. Andrzej nie pokazal nic w tej walce.To fakt.Wole go jednak pamietac przez pryzmat innych chwil, tych lepszych.Teraz zal patrzec jak wielcy "fani" maja wyjebane nagle na kogos dla ktorego zarywali cale noce do rana by zobaczyc jak tłucze sie z innymi i do tego nie maja za grosz szacunku. Łyso wam powinno byc pozerzy. No właśnie pokazał, jak zawodowo zbierać ciosy na ryj. Wielka szkoda, bo kibicowałem Gołocie. Fajnie jakby zakończył karierę jakimś spektakularnym zwycięstwem, a tu dupa. Ludzie w jego wieku potrafią jeszcze robić cuda w ringu więc fakt że ma z 40 na karku nie tłumaczy tego że nie umiał żadnej konkretnej akcji zrobić, ani nawet porządnie gardy utrzymać. No i jeszcze ten pas polsatu ... ale może to i dobrze że nie zdobył tego "trofeum" niech Adamek się nim cieszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi