Skocz do zawartości

Kącik bokserski

Marcin$

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo będzie niezły nokaut albo kliczko bedzie mu specjalnie obijał morde przez 10-12 rund i znokautuje w końcówce :) Mam nadzieje że Chisora dostanie mocno wpier.dol za te chamstwo

Opublikowano (edytowane)

Tego, że chamstwo zostanie ukarane przykładnie jestem pewien w 100%. Osobiście liczę, że doktor Kliczko zastosuje właśnie nieco zmodyfikowaną terapię, której poddał niedawno Briggsa, czyli niemiłosierne obijanie przez większość walki, z tym że zakończone podkręceniem tempa i ładnym nokautem w końcówce.

Edytowane przez Wielki K
Opublikowano

Ano ciekawie może być. Nawet taki ekspert boksu jak ja, oglądający tylko walki Adamka i o mistrzostwo wagi ciężkiej, zasiądzie dziś przed TV i będzie ściskał kciuki za Kliczke. Swoją drogą jakieś niedorobione te Angliki. I Haye i ten Chisora pajacowali przed walką najwięcej a Haye na ringu w sumie nie miał za dużo do pokazania. Oby Witalij obił mu dziś ryja potężnie.

Opublikowano (edytowane)

Przecież ten policzek wymierzony w Ukraińca, to mógł być nic innego jak teatr. Wyreżyserowany spektakl na ważeniu. Nie od dziś wiadomo, że właśnie w ten sposób podgrzewa się atmosferę przed walką i jeszcze większe rzesze przed telewizorami, internetem. Nic innego jak zainteresowanie. Ten uśmiech Kliczki po całym incydencie, gdzie kamera ulokowana jest na twarzy Ukraińca.. przez to powątpiewam w zaskoczenie, czy tak w istocie miało być. W każdym razie walkę powinienem oglądać i zdania swojego nie zmieniam. Vitaliy jest najlepszym pięściarzem wagi ciężkej ostatnich dziesięciu lat, jest lepszy i mocniejszy pięściarsko od swojego młodszego brata i każdego innego pięściarza wagi ciężkiej, jak i innej. Był lepszy w walce z Lewisem i można długo tak wyliczać. Dzisiaj nie będzie czego zbierać, przewiduję nokaut na Angliku.

Edytowane przez sir_ryszard
Opublikowano

Bez kitu nawet ja oglądam, gdzie dla mnei boks to tylko ciekawy na kĄsoli jest (której nie mam : ((((((((((((( ). Narobił CZISORA hajpu tej walce wielkiego, niech dostanie taki wpier.dol jak gołota od tajsona :D

Gość Ofsajd
Opublikowano

którą rundę obstawiacie?

ja myślę że walka potrwa nie dłużej niż 7 rund.

Opublikowano

let's get ready to ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumble! kocham majkela :D

Gość Ofsajd
Opublikowano

widać że Czisora chce powalczyć, ale łapki ma bidulka za krótkie.

Opublikowano

Ależ Wladimir zaciskał zęby żeby nie pjerdolnąc Chisory za to oplucie xD.

Na normalnym terenie by wypunktowali walke na korzysc Chisory, no ale to przecież Niemcy.

118-110 :woot: ?!