Opublikowano 8 maja 201212 l A ten cały Chisora nie stracił licencji ? Ma w Niemczech przez Niemiecki Związek Bokserski i Brytyjski również, ale oni będą walczyć na luksemburskich licencjach. Edytowane 8 maja 201212 l przez MierzejX
Opublikowano 9 maja 201212 l No no w koncu cos sie bedzie dzialo rzygam juz tymi nudnymi, przewidywalnymi walkami Kliczkow, mimo ze ich jako ludzi lubie/szanuje. Stawiam na Chisore i lepsze jaja niz podczas walki Kliczki z Chisora
Opublikowano 10 maja 201212 l Ja jednak myśle że wygra Haye, jednak ma dynamit w łapie. No ale Chisora jest nieprzewidywalny wię nie moge się już doczekac!
Opublikowano 10 maja 201212 l Tez wydaje mi sie, ze walke wygra jednak Haye, choc nie ukrywam, ze wole Chisore. Dzisiaj Brytyjska Rada Kontroli Boksu oglosila, ze kazdy zawodnik, ktory bedzie uczestniczyl na gali Haye-Chisora zostanie pozbawiony czlonkowstwa i licencji. Czyzby im gula latala, ze taka walka i ogromne pengo z nia zwiazane przeleci im kolo nosa?
Opublikowano 10 maja 201212 l Ja jednak myśle że wygra Haye, jednak ma dynamit w łapie. No ale Chisora jest nieprzewidywalny wię nie moge się już doczekac! Haye dynamit ma, ale czy to wystarczy? Chisora przetrwał nie mniejsze bomby od starszego Kliczko.
Opublikowano 10 maja 201212 l No niby tak ale za hayem także idzie i szybkość i doświadczenie imo. Ogólnie Haye jest zdecydowanie lepszym bokserem od Chisory. Nie przepadam za nim bo duzo szczeka a mało robi jak w walkach z Wałujewem czy Kliczką, no ale ich sie po prostu przestraszył. Wątpie aby walczył zachowawczo z Chisorą, Fakt Chisora wygląda na żelazną szczene. Stawiam na Haye'a. Ale w tym pojedynku może się wydarzyc wszystko. Ale to lepiej dla nas, zapowiada sie mega ciekawie
Opublikowano 21 maja 201212 l Roy juz dawno upadł. A dla cygana bedzie dobre promu doje.bac takiej legendzie.
Opublikowano 21 maja 201212 l Raczej dobre walka na zakończenie kariey,. Po pojedynku ma przymusowe "wakacje" na 2,5 roku więc pewnie juz po karierze.
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Właśnie zaczyna się walka Wawrzyka na polszmacie sport. Po nim o ile się nie mylę będzie się bił Szpila. Może być ciekawie.
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Jak na razie bez szału, w pierwszej rundzie po ładnym strzale Wawrzyk wylądował na deskach, po za tą jedną sytuacją raczej przeważa. Szpila pewnie skończy w I rundzie
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Wawrzyk się rozkręcił, co nie zmienia faktu że ładną lufę wyłapał pod koniec pierwszej rundy Mam nadzieję że Szpila szybko załatwi sprawę bo śpiący już jestem.
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Wawrzyk się rozkręcił, co nie zmienia faktu że ładną lufę wyłapał pod koniec pierwszej rundy Mam nadzieję że Szpila szybko załatwi sprawę bo śpiący już jestem. gość ma problem z koncentracją, znowu zrobiło się ciepło. ale je.bią po nim trenerzy xD "co Ty dziecko jesteś? chcesz przegrać jak frajer? garda w górze i walcz jak mężczyzna " xD
Opublikowano 2 czerwca 201212 l No, jak nie przyśnie po raz kolejny to powinien wygrać na punkty. Z resztą już podali że po 8 rundach prowadzi Wawrzyk więc tylko nokaut zmienić przebieg wydarzeń. Swoją drogą bez sensu, że przed końcem walki podali jak punktują sędziowie. No to teraz SZPILAAA wygadany ten Wawrzyk XD ' będzie zj.,ebka' Edytowane 2 czerwca 201212 l przez Vinny
Opublikowano 2 czerwca 201212 l no i wygrał jednogłośnie, teraz pozostaje przeczekać 30min reklam i pieprzenia i będzie 2minutowe szoł hahaha wywiad: "No faktycznie będzie z(pipi)ka bo blablabla..." i mina prowadzącego wywiad pozamiatane, ten meksyk po 4 knockdownie stwierdził że to nie ma sensu i Szpila wygrywa 10 zawodową walkę w karierze. Edytowane 2 czerwca 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Szpila technicznie coraz lepiej. Wypowiadać się nie nauczy, ale bokser może z niego będzie dobry. Do niedawna obstawiałem, że z Polaków to Wach zrobi większą karierę, ale widzę poprawę u Artura oby tak dalej.
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Dzis w nocy Bradley - Pacman, przypuszczam ciezka przeprawe dla filipinczyka, byc moze koniec variety w razie porazki wiec warto ogladac!
Opublikowano 17 czerwca 201212 l Oglądał ktoś walkę? Jak tam wrażenia? Patrząc jednak na rezultat nie można być zaskoczonym i pewnie był to kolejny nudny pojedynek do ostatniej rundy.