Skocz do zawartości

Kącik bokserski

Featured Replies

Opublikowano

Świetna walka, a tak emocjonującej ostatniej rundy nie pamietam od lat

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 260,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Teraz na wszystkich portalach: "Wielki Adamek...Dzielny Adamek...Brawa za odwagę..." A prawda taka, że gdyby to był Gołota to każdy by się z niego wyśmiewał, że gdzie o mistrza mu się zachciało bić,

• ludzie ale Floyd tak boksuje cale zycie!!!!!!!!!!! to plus jego podejscie i lekcewazenie przeciwnika + damski bokser + afiszowanie kasa i macie powod dlaczego go tak wielu nienawidzi w zawodowym boksi

Opublikowano

No martinez pokazal ze oprocz fmj bije wszytkich do 160funtow

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pięściarsko słabszy, ale odpowiadający warunkami fizycznymymi do Ukraińców. Gdyby Mariusz Wach walczył ze starszym z braci Klitschków, nie dawałbym mu żadnych szans. W przypadku Vladimira jest troszeczkę inaczej, nie ujmuję mu jego sukcesów, tytułów, bilansu bokserskiego, ale doskonale wiemy, że szczękę ma słabszą od swojego starszego brata, zdecydowanie częściej w swojej karierze leżał na deskach aniżeli Vitaliy, zatem jak Polak dobrze trafi, to może być naprawdę ciekawie. Jak zwykle ukochają nas transmisje pay-per-view, RTL. Kiedyś miałem w kablówce niemiecką stację i oglądałem np. pojedynek Sosnowskiego z Klitschko, to teraz nawet tej stacji u siebie nie widzę na paśmie i pozostaje tylko albo aż internet.

Opublikowano

To Witalij wogóle lezał na deskach?

Opublikowano

Panowie, jakiś link do streama dzisiejszej walki Wacha z Kliczką?

Opublikowano

na którą planowana jest walka wieczoru?

Opublikowano

Około 22. Transmisja w PPV albo na RTLu za free. Co do streamów to nie wiem bo nie korzystam ;)

Opublikowano

Około 22. Transmisja w PPV albo na RTLu za free. Co do streamów to nie wiem bo nie korzystam ;)

Na RTL nie będzie zakodowane?

Opublikowano

nie

Opublikowano

RTL nie ma prawa kodować swojego kanału

Opublikowano

No ja mam RTL na N'ce, ale nie chce mi się wierzyć, że nie wyłączą programu na czas walki...

Opublikowano

A na którym jest RTL w N-ce?

W niemczech jest takie prawo które zabrania PPV na terenie ich kraju więc u nas może byc róznie.

Opublikowano

Jakoś 22X - ten austriacki.

Opublikowano

No ja mam RTL na N'ce, ale nie chce mi się wierzyć, że nie wyłączą programu na czas walki...

Jak Kliczko walczył z Adamkiem, to nie wyłączyli.

Opublikowano

ostatnio jak był adamek kliczko rtl nie blokwał i teraz pewnie bedzie podobnie

Opublikowano

Kolego, skoro wszyscy trąbią, że walka będzie na głównym RTLu (cyfra 302, eNka 560 chyba) to będzie. To że nie ma jej w programie tv-teletygodniu czy gdzie tam sprawdzałeś to nic nie znaczy.

Edytowane przez schabek

Opublikowano

No, leci już studio ze Stallonem, kamera w szatni Kliczków, ciągle gadają o Kliczkach, ogólnie Wach to tam poważnie traktowany nie jest chyba xD O 22;45 niby ma się zaczynać walka.

Opublikowano

Wach jaki beznadziejny, dosłownie przez chwilę wykorzystał swój atut z większym zasięgiem i trafił tam ze 2 razy Władimira. Poza tym obijany jak worek kartofli, Kliczko chyba wbił mu z 95% ciosów, proste wchodziły wszystkie. No ale przetrwał, teraz może szpanować.

Opublikowano

Łeb z betonu, ale dupa nie bokser. Ma chyba aspiracje żeby zostać warzywem jak Ali.