Opublikowano 16 września 201212 l Świetna walka, a tak emocjonującej ostatniej rundy nie pamietam od lat
Opublikowano 24 września 201212 l Starszy Kliczko kończy karierę. http://sport.dziennik.pl/boks/artykuly/405313,witalij-kliczko-definitywnie-konczy-z-boksem-zajmie-sie-polityka.html
Opublikowano 8 listopada 201212 l Pięściarsko słabszy, ale odpowiadający warunkami fizycznymymi do Ukraińców. Gdyby Mariusz Wach walczył ze starszym z braci Klitschków, nie dawałbym mu żadnych szans. W przypadku Vladimira jest troszeczkę inaczej, nie ujmuję mu jego sukcesów, tytułów, bilansu bokserskiego, ale doskonale wiemy, że szczękę ma słabszą od swojego starszego brata, zdecydowanie częściej w swojej karierze leżał na deskach aniżeli Vitaliy, zatem jak Polak dobrze trafi, to może być naprawdę ciekawie. Jak zwykle ukochają nas transmisje pay-per-view, RTL. Kiedyś miałem w kablówce niemiecką stację i oglądałem np. pojedynek Sosnowskiego z Klitschko, to teraz nawet tej stacji u siebie nie widzę na paśmie i pozostaje tylko albo aż internet.
Opublikowano 10 listopada 201212 l Około 22. Transmisja w PPV albo na RTLu za free. Co do streamów to nie wiem bo nie korzystam
Opublikowano 10 listopada 201212 l Około 22. Transmisja w PPV albo na RTLu za free. Co do streamów to nie wiem bo nie korzystam Na RTL nie będzie zakodowane?
Opublikowano 10 listopada 201212 l No ja mam RTL na N'ce, ale nie chce mi się wierzyć, że nie wyłączą programu na czas walki...
Opublikowano 10 listopada 201212 l A na którym jest RTL w N-ce? W niemczech jest takie prawo które zabrania PPV na terenie ich kraju więc u nas może byc róznie.
Opublikowano 10 listopada 201212 l No ja mam RTL na N'ce, ale nie chce mi się wierzyć, że nie wyłączą programu na czas walki... Jak Kliczko walczył z Adamkiem, to nie wyłączyli.
Opublikowano 10 listopada 201212 l ostatnio jak był adamek kliczko rtl nie blokwał i teraz pewnie bedzie podobnie
Opublikowano 10 listopada 201212 l Kolego, skoro wszyscy trąbią, że walka będzie na głównym RTLu (cyfra 302, eNka 560 chyba) to będzie. To że nie ma jej w programie tv-teletygodniu czy gdzie tam sprawdzałeś to nic nie znaczy. Edytowane 10 listopada 201212 l przez schabek
Opublikowano 10 listopada 201212 l No, leci już studio ze Stallonem, kamera w szatni Kliczków, ciągle gadają o Kliczkach, ogólnie Wach to tam poważnie traktowany nie jest chyba xD O 22;45 niby ma się zaczynać walka.
Opublikowano 10 listopada 201212 l Wach jaki beznadziejny, dosłownie przez chwilę wykorzystał swój atut z większym zasięgiem i trafił tam ze 2 razy Władimira. Poza tym obijany jak worek kartofli, Kliczko chyba wbił mu z 95% ciosów, proste wchodziły wszystkie. No ale przetrwał, teraz może szpanować.
Opublikowano 10 listopada 201212 l Łeb z betonu, ale dupa nie bokser. Ma chyba aspiracje żeby zostać warzywem jak Ali.