Gość Oran Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 (edytowane) No i remis, myśle, że to było najlepsze rozwiązanie po tym niby knockout'cie. Sędzia ringowy gapa, to punkciarze nadrobili chociaż. Pierwszy raz chyba widze tak sprawiedliwy wynik (tak samo myślałem o remisie). edit: tak ogladam ostatnio te boksy i powiedzcie mi dlaczego jak jest 10 sekund do końca rundy to zegar gaśnie? Wydłużają starcie gdy były jakieś przerwy i chowają po to by nie było tego widać, czy o co kaman? Edytowane 16 maja 2009 przez Oran Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 (edytowane) Krzysiu dostał prezent. Nie ma co. p.s Wyłączają pewno bo im szkoda prądu. Tak na serio to pewnie ,że 10 sek to możesz w myślach odliczyć sobie już. Edytowane 16 maja 2009 przez Gromi Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Wszyscy sie bali o wynik a to Włodarczyk prezent dostał. On nie powinien był tam zremisować tylko przegrac kilkoma punktami. Obciach. Jak nei z Fragomenim to z kim? Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Myślę ,że teraz wasilewski może próbować załatwić rewanż z fragiem przez ten nockout. Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Nie oszukujmy się w tej walce nie widzieliśmy tego diablo co przed kontuzją. Gdzie się podział ten lewy sierpowy koszący wszystko, co mu stanie na drodze? Szybkość w pewnych momentach wyglądała jak w slow time x4, a ciosy nie były zadawane z taką siłą jak kiedyś. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Kto wie jakby potoczyła się walka gdyby uznany był drugi knockdown (zapewne za chwile byłby trzeci i po walce) ... ale sędzia wolał pomóc krzycząc "mokra podłoga" i dać mu 20 sekund na ochłonięcie. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Nie oszukujmy się w tej walce nie widzieliśmy tego diablo co przed kontuzją. Gdzie się podział ten lewy sierpowy koszący wszystko, co mu stanie na drodze? Szybkość w pewnych momentach wyglądała jak w slow time x4, a ciosy nie były zadawane z taką siłą jak kiedyś. eeee jaki lewy sierpowy? Ten koszący kelnerów z Węgier i Słowacji? Teraz wyszedł solidny rzemiślnik i się okazało, że ani ciosu nie ma "atomowego" ani słynmej obrony. Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Nie oszukujmy się w tej walce nie widzieliśmy tego diablo co przed kontuzją. Gdzie się podział ten lewy sierpowy koszący wszystko, co mu stanie na drodze? Szybkość w pewnych momentach wyglądała jak w slow time x4, a ciosy nie były zadawane z taką siłą jak kiedyś. eeee jaki lewy sierpowy? Ten koszący kelnerów z Węgier i Słowacji? Teraz wyszedł solidny rzemiślnik i się okazało, że ani ciosu nie ma "atomowego" ani słynmej obrony. Ten lewy sierpowy, którym posyłał kiedyś rywali na deski. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Nie oszukujmy się w tej walce nie widzieliśmy tego diablo co przed kontuzją. Gdzie się podział ten lewy sierpowy koszący wszystko, co mu stanie na drodze? Szybkość w pewnych momentach wyglądała jak w slow time x4, a ciosy nie były zadawane z taką siłą jak kiedyś. eeee jaki lewy sierpowy? Ten koszący kelnerów z Węgier i Słowacji? Teraz wyszedł solidny rzemiślnik i się okazało, że ani ciosu nie ma "atomowego" ani słynmej obrony. Ten lewy sierpowy, którym posyłał kiedyś rywali na deski. Kogo dobrego on posłał na deski? Rudigera Maya? Szklanego Mayfielda już nie mógł. Cytuj
przema 0 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 według mnie to Włocha o mało nie przekręcili. Włodarczyk to się nadaje na śpiewającego kelnera a nie na boksera klasy mistrzowskiej. Chciałbym zobaczyć jak Adamek demoluje go w pierwszej rundzie. ps. Szkoda, że Adamek nie może się dogadać na nic konkretnego, mam nadzieje, że wkońcu zawalczy z kimś z nazwiskiem, a nie będzie tylko walczył walk rankingowych i rewanżowych z cunnighamem czy jak on tam miał. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Dla mnie to w swojej klasie Adamek nie ma konkurencji za bardzo ,a ci niby mistrzowie się boją walczyć z "Góralem" . Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 sam chetnie bym zobaczyl jak adamek rozprawia sie z tym fragomenim. co do walki z diablo- jak dla mnie na punkty wygral fragomeni, ale jakby nie patrzec to sedzia mogl przymknac oko na 9 runde bo takie rzeczy sie czesto zdarzaja, diablo mial wielka szanse znokautowac go wtedy.poza tym myslalem ze wlodarczyk jest szybszy Cytuj
Crono 0 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 (edytowane) Dla mnie to w swojej klasie Adamek nie ma konkurencji za bardzo ,a ci niby mistrzowie się boją walczyć z "Góralem" . Tylko Cunningham. Po odejściu Haye dla tych dwóch panów nie ma żadnej konkurencji Co do drugiego nokdaunu był jak najbardziej, ale Diablo dołożył jeszcze kolejny cios po tym jak rywal był już na kolanach a to grozi utrata punktu a w skrajnych przypadkach dyskwalfikacją. Werdykt w miarę uczciwy... I jeden i drugi wiele nie zwojują w CW Edytowane 17 maja 2009 przez Crono Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Podobno OPI2000 jest zainteresowane zorganizowaniem walki unifikacyjnej z Adamkiem. Smells good ;] Cytuj
Tytek 0 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Podobno OPI2000 jest zainteresowane zorganizowaniem walki unifikacyjnej z Adamkiem. Smells good ;] A co oznacza ten skrót albo jacy bokserzy walczą dla tej "stajni"? Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Najlepiej było by dla Adamka, gdyby doszło do walki z Roy Jones Jr.Ale nadal się nie mogą dogadać z HBO. Gdyby w lipcu doszło do takiej walki, to było by to najważniejsze wydarzenie w polskim boksie od wielu wielu lat. A strach pomyśleć co by było gdyby wygrał... Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Podobno OPI2000 jest zainteresowane zorganizowaniem walki unifikacyjnej z Adamkiem. Smells good ;] A co oznacza ten skrót albo jacy bokserzy walczą dla tej "stajni"? Fragomeni. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Najlepiej było by dla Adamka, gdyby doszło do walki z Roy Jones Jr.Ale nadal się nie mogą dogadać z HBO. Gdyby w lipcu doszło do takiej walki, to było by to najważniejsze wydarzenie w polskim boksie od wielu wielu lat. A strach pomyśleć co by było gdyby wygrał... Nie będzie tej walki. Adamek walczy w lipcu z Godfrayem. p.s Nawet jeśli doszło by do pojedynku Tomek - RJ JR to myślę ,że Adamek spokojnie by wygrał wnioskując po tym co ostatnio pokazuje Roy. Zaryzykuję stwierdzenie ,że ta walka mogła by się skończyć przed czasem. Roy jest już stary i wypalony. Adamek - Hopkins to by dopiero było wyzwanie. Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Najlepiej było by dla Adamka, gdyby doszło do walki z Roy Jones Jr.Ale nadal się nie mogą dogadać z HBO. Gdyby w lipcu doszło do takiej walki, to było by to najważniejsze wydarzenie w polskim boksie od wielu wielu lat. A strach pomyśleć co by było gdyby wygrał... Nie będzie tej walki. Adamek walczy w lipcu z Godfrayem. p.s Nawet jeśli doszło by do pojedynku Tomek - RJ JR to myślę ,że Adamek spokojnie by wygrał wnioskując po tym co ostatnio pokazuje Roy. Zaryzykuję stwierdzenie ,że ta walka mogła by się skończyć przed czasem. Roy jest już stary i wypalony. Adamek - Hopkins to by dopiero było wyzwanie. Skąd o tym wiesz? Zostało to potwierdzone oficjalnie? Na stronie Adamka nic o tym nie pisze. Nawet jak to prawda, to zapowiada sie mega ciekawie, choć nie aż tak jak by walczył z Roy Jonesem-em, czy Hopkinsem Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Kontrakt nie jest jeszcze podpisany. Godfrey ma czas do czwartku. Zresztą, ta walka to rozgrzewka przed wrześniem. Wtedy ma być albo Cunn albo unifikacja (wbo albo wbc). Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Będzie Bobby Gunn czyli łomot do jednej bramki. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Co to za walka w 4:11? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Co to za walka w 4:11? Arturo Gatti- Andre Ward. Nie wiem teraz, która bo były trzy. Wszystkie wyglądały jak w tym filmiku ;] Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Nie Andre tylko Micky Ward ,a jest to chyba ich 2ga walka(chyba jedna z bardziej znanych trylogii w historii boksu) Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Nie Andre tylko Micky Ward ,a jest to chyba ich 2ga walka(chyba jedna z bardziej znanych trylogii w historii boksu) Ups. Prawda Nie wiem skąd wziąłem tego Andre. Myślę, że jak ktoś dopiero zaczął przygodę z boksem to powinien obejrzec jeszcze kilka innych walk Gattiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi