Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Hur dur przecieki zza oceanu twierdzą ze z Ortizem jest coś nie halo , jeśli to się potwierdzi AK jest pierwszy w zastępstwie Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Opublikowano 5 sierpnia 2019 To by nie było dobre. AK nie jest jeszcze gotowy wg mnie. Min 2 walki jeszcze być to miało sens. Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Potwierdzenie od VADA. Dilian jest czysty. Kto jak kto, ale VADA by nie robiła jaj. http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/65494-hearn-testy-vada-to-dowod-na-niewinnosc-whyte-a Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Jak gruby mu spuści łomot drugi raz to będzie śmiesznie, aczkolwiek liczę na fajną walkę jak ostatnio. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Miejsce Gali no to się dogadali xD Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Kasa. Saudowie mają jej ile chcą... poza tym miejsce jest kompromisem. Moim zdaniem dobrym. No i transmisja będzie o normalnej godzinie. Obstawiam, że tym razem AJ wygra przez K.O. i to szybko. Ruiz zgarnie wypłate życia i wszyscy będą happy. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 (edytowane) Ciekawostką jest to, że arena na której będą walczyć, dopiero powstanie. Oczywiście z myślą o tym pojedynku. Edytowane 9 sierpnia 2019 przez chris85 Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Ruiz zaczyna mnie w...ać. Dobrze wie, że drugi raz mu się nie uda i robi wszystko by nie wyjść do ringu. Najgorsze jest, że podpisał co podpisał i takie cyrki. Hearn idzie mu na rękę z tą Arabią a ten kolejny raz komplikuje ... Teraz to już serio chce by AJ go zmiażdżył w ringu. Nie cierpię takich ludzi. http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/65570-ruiz-chce-saudyjskich-milionow-nie-podpisze-kontraktu#disqus_thread Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Tak nie ma wyjścia i tak, podpisał przed pierwszą walką rewanż, więc jak będzie kombinował i nie wyjdzie, to wezmą mu pasy i nara. Nie widzę problemu. Pewnie chcę chłopak wykorzystać swoje 5 minut, bo więcej się to nie powtórzy. Cytuj
SebaSan1981 3 581 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Poza tym Arabowie czy to w Arabii Saudyjskiej czy Emiratach bardzo restrykcyjnie podchodzą do wszelakich środków farmakologicznych przewożonych w bagażu. Tam wyjątkowo dobrze sprawdzają, sam się przekonałem na własnej skórze jakiś czas temu, mając międzylądowanie w Dubaju. AJ nie może być pewien że uda mu się (albo komuś z jego ekipy) przewieźć jakieś eliksiry dające boosta do staminy i dmg w ringu o co był posądzany wcześniej. Niemniej walka zapowiada się ciekawie, bukmacherzy zacierają już ręce Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 6 minut temu, SebaSan1981 napisał: Poza tym Arabowie czy to w Arabii Saudyjskiej czy Emiratach bardzo restrykcyjnie podchodzą do wszelakich środków farmakologicznych przewożonych w bagażu. Tam wyjątkowo dobrze sprawdzają, sam się przekonałem na własnej skórze jakiś czas temu, mając międzylądowanie w Dubaju. AJ nie może być pewien że uda mu się (albo komuś z jego ekipy) przewieźć jakieś eliksiry dające boosta do staminy i dmg w ringu o co był posądzany wcześniej. Niemniej walka zapowiada się ciekawie, bukmacherzy zacierają już ręce Myślę, że ludzie za którymi stoją miliony, jednak mają swoje sposoby. Przerzuca i kontener koksu jeśli będzie trzeba. Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Jest tak jak mówi Seba. Znam temat bo ja również jak Kolega w Dubaju tłumaczyłem się z tabletek na żołądek a dokładnie z Mezopralu , który miałem w podręcznym na miedzylądowaniu. Oni tam są ostro są zryci na takie rzeczy. U Saudów pewnie jest jeszcze gorzej. Ale podejrzewam, że jak obie ekipy przyjadą to pies z kulawą nogą ich nie skontroluje. Inna półka - interesy i kasa. I tu zgoda, że kontener koksu se wwiozą jak będą chcieli. Arabowie to straszni hipokryci. Co do Ruiza to zbierając to wszystko do kupy to niezły parówiak z niego. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 No rejczel ze tak będzie , przecież cały deal jest z Eddym dogadywany . Wy tak na poważnie ze oni będą normalnym rejsowym samolotem ? 1 Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 No pewnie, że nie Ale po wizę na bank staną Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 14 sierpnia 2019 Opublikowano 14 sierpnia 2019 Ruiz to jest jednak ....Tak to jest jak się wpuszcza kmiota na salony. Straciłem do typa resztki szacunku. http://www.sport.pl/boks/7,64992,25086883,ruiz-odmowil-rewanzu-z-joshua-w-arabii-saudyjskiej-mistrz-stawia.html#s=BoxSportLink Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 O nie jednak wszystko już pasuje Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Szpilka (pipi)i hejterów xD Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Jak nie wątpić w gościa, który jest poprostu słaby. I te słynne "ju going dałn" ... ehhh Wracając do poważnego boksu dziś: Lomaczenko - Campbell a wcześniej Sasza zleje młodego Furrego Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Gala oczywiście za darmo u wujka Kurskiego Savannah Marshall (W. Brytania) – Daniele BastieriJoe Cordina (W. Brytania) – Gavin Gwynne (W. Brytania)Joshua Buatsi (W. Brytania – Ryan Ford (Kanada)Charlie Edwards (W. Brytania) – Julio Martinez (Meksyk)Hughie Fury (W. Brytania) – Aleksander Powietkin (Rosja)Wasyl Łomaczenko (ukraina – Luke Campbell (W. Brytania) Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Hi-tech wyjaśni szybko angola, natomiast sasza bez koksu na wadze suabo wyglądał , kwestia wyniku sprawa otwarta . Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 1 września 2019 Opublikowano 1 września 2019 Dziś dopiero obejrzałem z nagrania bo wczoraj wypadły mi inne rzeczy. Kurde zazwyczaj nie marudzę ale takie to było jakieś takie... obie walki "takie se" ... 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 września 2019 Opublikowano 1 września 2019 Czo ? Walka Lomy była super , szybkość , nogi kombinacje , ciosy bite z różnych płaszczyzn + ambitny cambel który nie spękał na robocie . Wg mnie dużo lepiej to się oglądało niż poprzednie egzekucje . Pryszcz z Sasza mega suabo . 1 Cytuj
RaiD 76 Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 uuuaaa ale Del Boy pojechał http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/65918-chisora-chce-walki-wieczoru-ru-cie-mnie-bez-wazeliny#disqus_thread Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 xD wszystko jest tak jak być powinno, zawodnicy najwyższej lasy są w walce wieczoru . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi