Opublikowano 19 października 20195 l Dobrze że dzisiaj Artur nie zostawił roboty sędziom , już wałek był kręcony.
Opublikowano 20 października 20195 l http://www.sport.pl/boks/7,64992,25317376,kolejna-smierc-w-swiatowym-boksie-patrick-day-zmarl-cztery.html
Opublikowano 26 października 20195 l wielki Artur Szpilka wygrywa w pierwszej rundzie. Następne walki będzie walczył w niższej kategorii wagowej.
Opublikowano 3 listopada 20195 l Rudy not bad, stawiałem na wałek sędziowski po równej walce a tu taka sytuacja .
Opublikowano 3 listopada 20195 l No faktycznie Ryży w sposób bezdyskusyjny wyjaśnił Kacapa. Ciekawe kto następny, Beterbijew? Obawiam się, że dla Canelo byłby to o jeden most za daleko... Edytowane 3 listopada 20195 l przez Czezare
Opublikowano 23 listopada 20195 l Piękna gale Mati zrobił , wRszawka i przegrywowo ładnie w piiizde dostali .
Opublikowano 24 listopada 20195 l Czarny s(pipi)el z kolejnym skalpem dziękuję Panie Kurski za transmisję. Można iść na poranną mszę.
Opublikowano 24 listopada 20195 l Szpilka przed KO przyjął dwa identyczne prawe proste i stał na nogach DW jest na prawdę zabójczy, nawet ciężko mi marzyć o tym, że Kownacki wytrzyma z nim na pełnym dystansie. Edytowane 24 listopada 20195 l przez chris85
Opublikowano 24 listopada 20195 l Kownacki nie będzie musiał, bo Fury nie przegra drugi raz z Wilderem.
Opublikowano 24 listopada 20195 l Dopiero teraz obejrzałem KO Wildera na Ortizie. Ja pierdziu, kropelki potu które oderwały się od tyłu głowy Kubańczyka po tym arcygongu z całą pewnością ochlapały ludzi siedzących w dziesiątym rzędzie Z Wilderem nie można stracić czujności nawet na mrugnięcie okiem.
Opublikowano 25 listopada 20195 l Kownacki nie będzie musiał, bo Fury nie przegra drugi raz z Wilderem. Prawdę mówiąc mam z tą walką o tyle problem, że mam po kilka argumentów na zwycięstwo jednego i drugiego... logika jest po obu stronach ... także tutaj choćby nie wiem co to mamy niesamowicie ciekawą sytuację... czekamy. Inaczej jest w kwestii 7go grudnia. Obstawiam, że AJ zmiecie Ruiza.
Opublikowano 25 listopada 20195 l Co jak co ale TVP zrobiło robotę dla fanów boksu ogromna , i nie biorą do komentowania kostyry z pseudo erudyta miszkinem który ma już problemy z mówieniem . Edytowane 25 listopada 20195 l przez Wojtas1986
Opublikowano 25 listopada 20195 l A kto tam komentuje?Jak oglądam sobie ten program Borka, to Myszkin nie wydaje się taki zły.Pojęcie ma ,a ze brak mu charyzmy, i jest flegmatyczny to inna sprawa. Ostatnio większą uwagę zwracam na komentatorów-na eurosporcie lecial pingpong,i mysle"cholera,skad znam ten głos?"A to Pindera.Szanuje mocno
Opublikowano 26 listopada 20195 l Jest potwierdzenie. AJ - Ruiz w TvPis Sport http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/anthony-joshua/66888-rewanz-joshua-ruiz-w-tvp-sport Co jak co ale TVP zrobiło robotę dla fanów boksu ogromna , i nie biorą do komentowania kostyry z pseudo erudyta miszkinem który ma już problemy z mówieniem .To akurat prawda. Trzeba im to oddać.
Opublikowano 27 listopada 20195 l Kurde, fajne godziny walk, nie trzeba czekać do późnych godzin, albo do rana.
Opublikowano 27 listopada 20195 l Zaznaczenie 22 lutego w kalendarzu WILDER vs Fury 2 Bardzo możliwe, że na tej gali również zawalczy Adam Kownacki. Edytowane 27 listopada 20195 l przez chris85
Opublikowano 27 listopada 20195 l Kurde, fajne godziny walk, nie trzeba czekać do późnych godzin, albo do rana.No i przede wszystkim fantastyczna karta walk. Szykuje się genialna gala ...
Opublikowano 1 grudnia 20195 l W dniu 27.11.2019 o 07:37, RaiD napisał: No i przede wszystkim fantastyczna karta walk. Szykuje się genialna gala ... Ale niestety bez Ring Girls. Ech Araby
Opublikowano 7 grudnia 20195 l Dzisiaj miłośników boksu czeka prawdziwa uczta, a nawet dwie. Tu szczegółowa rozpizdka co, gdzie i kiedy oglądać: http://www.bokser.org/content/2019/12/07/085736/index.jsp Jak przewidujecie? W głównym daniu sądzę, że tym razem Dżoszuła wyciągnie wnioski z bardzo głupio przegranej walki, w której miał już Ruiza na deskach, a więc na widelcu i dał się trafić jednym, jedynym przypadkowym ciosem, który całkowicie odmienił losy potyczki. Jak będzie boksował, a nie będzie chciał strącić łba Meksykaninowi z jego byczej szyi to zwycięstwo IMO ma w kieszeni. No i ta kasa którą zarobi. OMFG! W pozostałych walkach najciekawiej powinno być w tej gdzie Powietkin spotka się z Hunterem. Wach? Żadnych szans, tym bardziej, że walkę wziął z marszu. Mam obawy co do stanu jego zdrowia tuż po niej... Gali z Brooklynu niestety nie obejrzę, bo za późno, a będę dodatkowo po suto zakrapianej imprezie. Szkoda, bo tam też będzie co oglądać. Słowem, dawno nie było takiej bokserskiej nocy