Skocz do zawartości

Kącik bokserski

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 260,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Teraz na wszystkich portalach: "Wielki Adamek...Dzielny Adamek...Brawa za odwagę..." A prawda taka, że gdyby to był Gołota to każdy by się z niego wyśmiewał, że gdzie o mistrza mu się zachciało bić,

• ludzie ale Floyd tak boksuje cale zycie!!!!!!!!!!! to plus jego podejscie i lekcewazenie przeciwnika + damski bokser + afiszowanie kasa i macie powod dlaczego go tak wielu nienawidzi w zawodowym boksi

Opublikowano

Dobrze że dzisiaj Artur nie zostawił roboty sędziom , już wałek był kręcony.

Opublikowano

wielki Artur Szpilka wygrywa w pierwszej rundzie. Następne walki będzie walczył w niższej kategorii wagowej. 

Opublikowano

Rudy not bad, stawiałem na wałek sędziowski po równej walce a tu taka sytuacja .

Opublikowano

No faktycznie Ryży w sposób bezdyskusyjny wyjaśnił Kacapa. Ciekawe kto następny, Beterbijew? Obawiam się, że dla Canelo byłby to o jeden most za daleko...

Edytowane przez Czezare

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Piękna gale Mati zrobił , wRszawka i przegrywowo ładnie w piiizde dostali .

Opublikowano

Czarny s(pipi)el z kolejnym skalpem :banderas:dziękuję Panie Kurski za transmisję. Można iść na poranną mszę. 

Opublikowano

Szpilka przed KO przyjął dwa identyczne prawe proste i stał na nogach :dunno:

DW jest na prawdę zabójczy, nawet ciężko mi marzyć o tym, że Kownacki wytrzyma z nim na pełnym dystansie. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Kownacki nie będzie musiał, bo Fury nie przegra drugi raz z Wilderem. 

Opublikowano

Dopiero teraz obejrzałem KO Wildera na Ortizie. Ja pierdziu, kropelki potu które oderwały się od tyłu głowy Kubańczyka po tym arcygongu z całą pewnością ochlapały ludzi siedzących w dziesiątym rzędzie:obama:

Z Wilderem nie można stracić czujności nawet na mrugnięcie okiem.

Opublikowano
Kownacki nie będzie musiał, bo Fury nie przegra drugi raz z Wilderem. 

Prawdę mówiąc mam z tą walką o tyle problem, że mam po kilka argumentów na zwycięstwo jednego i drugiego... logika jest po obu stronach ... także tutaj choćby nie wiem co to mamy niesamowicie ciekawą sytuację... czekamy.

Inaczej jest w kwestii 7go grudnia. Obstawiam, że AJ zmiecie Ruiza.
Opublikowano

Obstawiam, że Kurski. Trudno.
Ważne by to gdzieś zobaczyć.

Opublikowano

Co jak co ale TVP zrobiło robotę dla fanów boksu ogromna , i nie biorą do komentowania kostyry z pseudo erudyta miszkinem który ma już problemy z mówieniem .

Edytowane przez Wojtas1986

Opublikowano

A kto tam komentuje?Jak oglądam sobie ten program Borka, to Myszkin nie wydaje się taki zły.Pojęcie ma ,a ze brak mu charyzmy, i jest flegmatyczny to inna sprawa. 

Ostatnio większą uwagę zwracam na komentatorów-na eurosporcie lecial pingpong,i mysle"cholera,skad znam ten głos?"A to Pindera.Szanuje mocno

Opublikowano

Jest potwierdzenie. AJ - Ruiz w TvPis Sport

http://www.ringpolska.pl/boks-na-swiecie/waga-ciezka-boks/anthony-joshua/66888-rewanz-joshua-ruiz-w-tvp-sport

Co jak co ale TVP zrobiło robotę dla fanów boksu ogromna , i nie biorą do komentowania kostyry z pseudo erudyta miszkinem który ma już problemy z mówieniem .

To akurat prawda. Trzeba im to oddać.
Opublikowano

Kurde, fajne godziny walk, nie trzeba czekać do późnych godzin, albo do rana.

Opublikowano

Zaznaczenie 22 lutego w kalendarzu  :obama:  :banderas:

WILDER vs Fury 2 

Bardzo możliwe, że na tej gali również zawalczy Adam Kownacki. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
Kurde, fajne godziny walk, nie trzeba czekać do późnych godzin, albo do rana.

No i przede wszystkim fantastyczna karta walk. Szykuje się genialna gala ...
Opublikowano

W dniu 27.11.2019 o 07:37, RaiD napisał:

No i przede wszystkim fantastyczna karta walk. Szykuje się genialna gala ...

Ale niestety bez Ring Girls. Ech Araby :dunno:

Opublikowano

Dzisiaj miłośników boksu czeka prawdziwa uczta, a nawet dwie. Tu szczegółowa rozpizdka co, gdzie i kiedy oglądać:

http://www.bokser.org/content/2019/12/07/085736/index.jsp

Jak przewidujecie? W głównym daniu sądzę, że tym razem Dżoszuła wyciągnie wnioski z bardzo głupio przegranej walki, w której miał już Ruiza na deskach, a więc na widelcu i dał się trafić jednym, jedynym przypadkowym ciosem, który całkowicie odmienił losy potyczki. 

Jak będzie boksował, a nie będzie chciał strącić łba Meksykaninowi z jego byczej szyi to zwycięstwo IMO ma w kieszeni. No i ta kasa którą zarobi. OMFG!:obama:

W pozostałych walkach najciekawiej powinno być w tej gdzie Powietkin spotka się z Hunterem. Wach? Żadnych szans, tym bardziej, że walkę wziął z marszu. Mam obawy co do stanu jego zdrowia tuż po niej...

Gali z Brooklynu niestety nie obejrzę, bo za późno, a będę dodatkowo po suto zakrapianej imprezie. Szkoda, bo tam też będzie co oglądać.

Słowem, dawno nie było takiej bokserskiej nocy:banderas: