Skocz do zawartości

Kącik bokserski

Marcin$

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no tak zapomnialem ze ma byc rewanzyk za to jak okradli cygana wczesniej. 

Jakos nie przepadam za tym wilderam, wcale nie jest jakims wybitnym bokserem. No ale ratuje sie tym jak narazie ze bije jakby kon kopnął i nokautuje nawet walac po gardzie. Nadludzko jest silny czarnuch fizycznie.

• Plusik 1
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Śledzicie wydarzenia z Konga przed walką Cieślaka o pas WBC ? co tam się odpierdala to głowa mała. :D Najbardziej mnie rozwaliło te 150tyś dolarów(gaża za walkę), przyniesione w plecaku na parę godzin przed walkę, już nie wspomnę o ringu.  Jak Oni stamtąd wyjadą cali i zdrowi to będzie sukces. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Smutne wieści ze świata boksu. W wieku 54 lat odszedł James Thunder. Być może to nazwisko nic Wam nie powie. Ja tylko dodam, że jest on znany przede wszystkim z najszybszego nokautu w dziejach boksu. Mało prawdopodobne, że ktoś kiedykolwiek ten rekord pobije. Z resztą sami zobaczcie:

Edytowane przez Czezare
Opublikowano
W dniu 14.02.2020 o 18:18, Czezare napisał:

Smutne wieści ze świata boksu. W wieku 54 lat odszedł James Thunder. Być może to nazwisko nic Wam nie powie. Ja tylko dodam, że jest on znany przede wszystkim z najszybszego nokautu w dziejach boksu. Mało prawdopodobne, że ktoś kiedykolwiek ten rekord pobije. Z resztą sami zobaczcie:

Ładnie pomscil apollo creeda

Opublikowano

Ło matulu ty moja! To się będzie działo z soboty na niedzielę!:obama: Chyba sobie naprawdę ustawię budzik na 4-tą rano po raz pierwszy od wielu, wielu lat.

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Ło matulu ty moja! To się będzie działo z soboty na niedzielę!:obama: Chyba sobie naprawdę ustawię budzik na 4-tą rano po raz pierwszy od wielu, wielu lat.

O kurde jaki hołd  dla Artura Szpilki w od 3 minuty :banderas:

Opublikowano

Się też zgłaszam! Właśnie chwilę temu Martin poczęstował Washingtona potężnym lewym prostym, który zakończył walkę i w zasadzie karierę Stolicy. Bye! Bye! Teraz już tylko danie główne

Opublikowano

Ale szopka xD

15 minut temu, Czezare napisał:

Się też zgłaszam! Właśnie chwilę temu Martin poczęstował Washingtona potężnym lewym prostym, który zakończył walkę i w zasadzie karierę Stolicy. Bye! Bye! Teraz już tylko danie główne emoji2956.png

Obydu pokonał Kownacki. 

Wygrywa Wilder, potem pokonuje Kownackiego a na końcu walka Joshua vs Wilder. Tak będzie.