Opublikowano 21 grudnia 20195 l 22 luty z Furym, i trzecia walka bez względu kto wygra jakoś w okresie letnim.
Opublikowano 21 grudnia 20195 l A no tak zapomnialem ze ma byc rewanzyk za to jak okradli cygana wczesniej. Jakos nie przepadam za tym wilderam, wcale nie jest jakims wybitnym bokserem. No ale ratuje sie tym jak narazie ze bije jakby kon kopnął i nokautuje nawet walac po gardzie. Nadludzko jest silny czarnuch fizycznie.
Opublikowano 1 stycznia 20205 l Mamy rok pański 2020. Pokuszono się o zestawienie Top 50 nokautów ostatniej dekady. Enjoy.
Opublikowano 31 stycznia 20205 l Śledzicie wydarzenia z Konga przed walką Cieślaka o pas WBC ? co tam się odpierdala to głowa mała. Najbardziej mnie rozwaliło te 150tyś dolarów(gaża za walkę), przyniesione w plecaku na parę godzin przed walkę, już nie wspomnę o ringu. Jak Oni stamtąd wyjadą cali i zdrowi to będzie sukces.
Opublikowano 14 lutego 20205 l Smutne wieści ze świata boksu. W wieku 54 lat odszedł James Thunder. Być może to nazwisko nic Wam nie powie. Ja tylko dodam, że jest on znany przede wszystkim z najszybszego nokautu w dziejach boksu. Mało prawdopodobne, że ktoś kiedykolwiek ten rekord pobije. Z resztą sami zobaczcie: Edytowane 14 lutego 20205 l przez Czezare
Opublikowano 16 lutego 20205 l W dniu 14.02.2020 o 18:18, Czezare napisał: Smutne wieści ze świata boksu. W wieku 54 lat odszedł James Thunder. Być może to nazwisko nic Wam nie powie. Ja tylko dodam, że jest on znany przede wszystkim z najszybszego nokautu w dziejach boksu. Mało prawdopodobne, że ktoś kiedykolwiek ten rekord pobije. Z resztą sami zobaczcie: Ładnie pomscil apollo creeda
Opublikowano 20 lutego 20205 l Ło matulu ty moja! To się będzie działo z soboty na niedzielę! Chyba sobie naprawdę ustawię budzik na 4-tą rano po raz pierwszy od wielu, wielu lat.
Opublikowano 20 lutego 20205 l 1 godzinę temu, Czezare napisał: Ło matulu ty moja! To się będzie działo z soboty na niedzielę! Chyba sobie naprawdę ustawię budzik na 4-tą rano po raz pierwszy od wielu, wielu lat. O kurde jaki hołd dla Artura Szpilki w od 3 minuty
Opublikowano 23 lutego 20205 l Się też zgłaszam! Właśnie chwilę temu Martin poczęstował Washingtona potężnym lewym prostym, który zakończył walkę i w zasadzie karierę Stolicy. Bye! Bye! Teraz już tylko danie główne [emoji2956]
Opublikowano 23 lutego 20205 l Ale szopka xD 15 minut temu, Czezare napisał: Się też zgłaszam! Właśnie chwilę temu Martin poczęstował Washingtona potężnym lewym prostym, który zakończył walkę i w zasadzie karierę Stolicy. Bye! Bye! Teraz już tylko danie główne Obydu pokonał Kownacki. Wygrywa Wilder, potem pokonuje Kownackiego a na końcu walka Joshua vs Wilder. Tak będzie.