Skocz do zawartości

Kącik bokserski

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 260,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Teraz na wszystkich portalach: "Wielki Adamek...Dzielny Adamek...Brawa za odwagę..." A prawda taka, że gdyby to był Gołota to każdy by się z niego wyśmiewał, że gdzie o mistrza mu się zachciało bić,

• ludzie ale Floyd tak boksuje cale zycie!!!!!!!!!!! to plus jego podejscie i lekcewazenie przeciwnika + damski bokser + afiszowanie kasa i macie powod dlaczego go tak wielu nienawidzi w zawodowym boksi

Opublikowano

Jestem ciekaw czy sędziowie dadzą remis w takim przypadku.

Edit: Nevermind... :reggie:

Opublikowano

Jedna noga nad przepaścią a druga na skórce od banana.

Opublikowano

Stało się, choć sędzia trochę się pospieszył. Tak czy inaczej walka poza drugą rundą do jednej mordy.

Opublikowano

Masakracja! sędzia mógł pozwolić na knockdown... 

E. 

OK, poleciała francuska flaga... 

Edytowane przez ajakssx

Opublikowano

Podobno narożnik Wildera go poddał.

Tak czy inaczej cholernie warto było nastawić budzik w komórce. Znakomita wałka!

Opublikowano
24 minuty temu, Czezare napisał:

Stało się, choć sędzia trochę się pospieszył. Tak czy inaczej walka poza drugą rundą do jednej mordy.

Poleciał ręcznik. Ktoś tu oglądał Rocky

Wszystkie pasy w Anglii 

#tillthisday

Ciągle nie dociera do mnie co właśnie zobaczyłem :obama:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Macie jakiegoś linka do powtórki? Nie dałem rady wstać, ale wynik cieszy niezmiernie <3

Opublikowano
45 minut temu, Blaise napisał:

Macie jakiegoś linka do powtórki? Nie dałem rady wstać, ale wynik cieszy niezmiernie <3

Bodajże 10.30 jest powtórka u Kurskiego na sportowym

Opublikowano

Ale rozbicie, w sumie ostatnia walke tez wilder przegrywal ale uratowal go nieziemsko mocny cios. Tutaj juz po tym ciosie za ucho chlop sie nie pozbieral. 

W sumie po cichu na to liczylem. Fury pajacuje ale lubie goscia, jest zabawny. Mocno na luzie. Czasami chyba nawet za bardzo, szczegolnie z dieta jak wazy 150kg. 

Ale ogolnie aparycja wildera :obama: Nie chcialbym spotkac takiego czarnucha w waskiej uliczce. Tyson bardziej wyglada na takiego ktory po walce poszedl na pitce i do irlandzkiego baru sie naje,bac piwkiem. A moze tak bylo? 

W kazdym razie podoba mi sie to ze gosc miedzy przygotowaniami ma kompletnie wyje,bane ale jak juz zaczyna sie przygotowywac to robi to na 110%.

W kazdym razie ciekawa ta waga ciezka sie zrobila bo dekadzie zamulania Kliczkami.

Opublikowano

Bardzo jestem ciekawy z kim Fury zrobi pierwszą obronę. Stawiam na Martina lub Kownasia właśnie. Obaj rzecz ciemna żadnych szans na wygraną. Arum nie da mu od razu walczyć z Dżoszółą. Musi pocisnąć cytrynę. Wielka unifikacja najwcześniej za rok IMO.

Opublikowano
4 godziny temu, Blaise napisał:

Tutaj cała walka do obejrzania jest.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Jednostronna słaba walka. Wilder jakby pijany, naćpany lub też niewyspany a ten jeszcze go dusi. Szkoda było wstawać.

• 2 tygodnie później...