Opublikowano 23 lutego 20205 l Jestem ciekaw czy sędziowie dadzą remis w takim przypadku. Edit: Nevermind...
Opublikowano 23 lutego 20205 l Stało się, choć sędzia trochę się pospieszył. Tak czy inaczej walka poza drugą rundą do jednej mordy.
Opublikowano 23 lutego 20205 l Masakracja! sędzia mógł pozwolić na knockdown... E. OK, poleciała francuska flaga... Edytowane 23 lutego 20205 l przez ajakssx
Opublikowano 23 lutego 20205 l Podobno narożnik Wildera go poddał.Tak czy inaczej cholernie warto było nastawić budzik w komórce. Znakomita wałka!
Opublikowano 23 lutego 20205 l 24 minuty temu, Czezare napisał: Stało się, choć sędzia trochę się pospieszył. Tak czy inaczej walka poza drugą rundą do jednej mordy. Poleciał ręcznik. Ktoś tu oglądał Rocky Wszystkie pasy w Anglii #tillthisday Ciągle nie dociera do mnie co właśnie zobaczyłem Edytowane 23 lutego 20205 l przez chris85
Opublikowano 23 lutego 20205 l Macie jakiegoś linka do powtórki? Nie dałem rady wstać, ale wynik cieszy niezmiernie <3
Opublikowano 23 lutego 20205 l 45 minut temu, Blaise napisał: Macie jakiegoś linka do powtórki? Nie dałem rady wstać, ale wynik cieszy niezmiernie <3 Bodajże 10.30 jest powtórka u Kurskiego na sportowym
Opublikowano 23 lutego 20205 l 15 minut temu, dee napisał: https://twitter.com/ComplexSports/status/1231459628426330113?s=20 I jak tu nie lubić tego gościa? Tak w ogóle to żal mi trochę naszego Kownasia. Z Wilderem miałby chociaż 5% szans na zwycięstwo, zaś z Furym - żadnych
Opublikowano 23 lutego 20205 l Ale rozbicie, w sumie ostatnia walke tez wilder przegrywal ale uratowal go nieziemsko mocny cios. Tutaj juz po tym ciosie za ucho chlop sie nie pozbieral. W sumie po cichu na to liczylem. Fury pajacuje ale lubie goscia, jest zabawny. Mocno na luzie. Czasami chyba nawet za bardzo, szczegolnie z dieta jak wazy 150kg. Ale ogolnie aparycja wildera Nie chcialbym spotkac takiego czarnucha w waskiej uliczce. Tyson bardziej wyglada na takiego ktory po walce poszedl na pitce i do irlandzkiego baru sie naje,bac piwkiem. A moze tak bylo? W kazdym razie podoba mi sie to ze gosc miedzy przygotowaniami ma kompletnie wyje,bane ale jak juz zaczyna sie przygotowywac to robi to na 110%. W kazdym razie ciekawa ta waga ciezka sie zrobila bo dekadzie zamulania Kliczkami.
Opublikowano 23 lutego 20205 l Bardzo jestem ciekawy z kim Fury zrobi pierwszą obronę. Stawiam na Martina lub Kownasia właśnie. Obaj rzecz ciemna żadnych szans na wygraną. Arum nie da mu od razu walczyć z Dżoszółą. Musi pocisnąć cytrynę. Wielka unifikacja najwcześniej za rok IMO.
Opublikowano 23 lutego 20205 l 4 godziny temu, Blaise napisał: Macie jakiegoś linka do powtórki? Nie dałem rady wstać, ale wynik cieszy niezmiernie <3 Tutaj cała walka do obejrzania jest. Edytowane 23 lutego 20205 l przez Faka
Opublikowano 23 lutego 20205 l Jednostronna słaba walka. Wilder jakby pijany, naćpany lub też niewyspany a ten jeszcze go dusi. Szkoda było wstawać.
Opublikowano 4 marca 20205 l Walkę Adama Kownackiego w ten weekend pokaże Polsat Sport. Nie wiedzę żadnego info o PPV