Opublikowano 15 września 200816 l Czyli dodałeś kilka punktów cool'ness a skoro planujesz kupić PSP to krew gracza wciąż w tobie płynie. A co do nowej PSP to nie tylko ekranik pobudza wyobraźnie, moim zdaniem sony zrobiło cwany ruch pokazując ulepszoną konsolkę. Wiadomo ze w erze HDTV mały ekranik w PSP o polepszonych możliwościach się sprzeda.
Opublikowano 19 września 200816 l Ja za to właśnie sprzedałem moje PSP . Po prostu napaliłem się na PSP-3000 i chce mieć je, więc sprzedaje 2000 póki jeszcze trzyma cenę i nie jest porysowane. Wkurzał mnie też czarny lakier i wezmę sobie srebrne .
Opublikowano 22 września 200816 l Ofeck napisał(a): Hmm ja mialem sobie kupic psp do konca roku, ale wczoraj przypadkiem zajrzalem do sklepu i zauwazylem piekna kurtke skorzana i nie moglem nie kupic , PSP poczeka do przyszlego roku. niezle
Opublikowano 17 października 200816 l Gdzie teraz naprawią mi PSP Fat(w grę wchodzi Wrocek)? Gwarancja mi się skończyła, a konsola odmówiła posłuszeństwa i nie czyta UMDków. Samemu nie chcę w niej grzebać. Edytowane 17 października 200816 l przez Khadgar
Opublikowano 18 października 200816 l przerob. ja bym to zrobil gdyby sprzet uzywany legalnie sie popsul i mial placic za naprawe pare baniek.
Opublikowano 18 października 200816 l Khadgar napisał(a): Gdzie teraz naprawią mi PSP Fat(w grę wchodzi Wrocek)? Gwarancja mi się skończyła, a konsola odmówiła posłuszeństwa i nie czyta UMDków. Samemu nie chcę w niej grzebać. naprawa psp w serwisie sony to wydatek 400 pln, bez wzgledu na usterke. czaisz ?? <_< jak pisze milan nie zawracaj sobie glowy czytnikiem, w tej chwili w psp jest on bezuzyteczny.
Opublikowano 18 października 200816 l ja to bym nawet pralke przerobil gdyby proszek mozna bylo sciagac z torrenta.
Opublikowano 19 października 200816 l A żaden nie-Sony serwis czegoś takiego nie robi? Bo przeróbka przeróbką, ale parę UMDków się nazbierało i chętnie bym sobie jeszcze z nich pokorzystał. Poza tym w(pipi)ia mnie sam fakt, że coś mi w jakimkolwiek sprzęcie nie działa. 8) Edytowane 19 października 200816 l przez Khadgar
Opublikowano 19 października 200816 l Sprzedaj UMD, przerób PSP. Będziesz miał kasę, działające PSP i masę gier na niego. lepiej być nie moze xD
Opublikowano 19 października 200816 l Ech, po przemyśleniu sprawy wyszło na to, że chyba macie rację. Żal trochę dupę ściska, ale cóż. Nawet temacik w Pchlim Targu i aukcje na Allegro już są.
Opublikowano 20 października 200816 l Nie ma co narzekać - każde UMD można przecież zripować, a w dodatku gry będą Ci szybciej działały i bateria mniej się czerpie przy graniu z karty.
Opublikowano 21 października 200816 l Trzymałem w plecaku i prawdopodobnie ekran uderzył o coś twardego. Tylko dziwne dla mnie jest, że obudowa nawet nie ma rysy, a lcd ma spore pęknięcie. Oczywiście trzymałem konsole w pokrowcu ale jednak to nie wystarczyło... Znalazłem w necie http://www.robson.pl/index.php?p=16&id=7097 Czy cena jest odpowiednia, czy sporo przepłacę, a jeśli chodzi o wymianę to w necie znajdę chyba jakieś filmiki gdzie pokazują jak zdemontować ekran, nie? No kurde, że akurat musiało mi się to przytrafić ale mam nauczkę przynajmniej, będę trzymać psp w twardym pokrowcu. Tylko jak wtedy używać tego jako mp3 <_< za duże i się do kieszeni nie zmieści... Edytowane 21 października 200816 l przez wendiego
Opublikowano 21 października 200816 l Autor jesli w piatek bedzie mi sie nudzic i akurat nie bede grac w cod4 to zrobie foto-tutorial rozbierania psp. ale jak na samą wymiane lcd to sprawa jest prosta. 1. czytasz tutorial o naprawianiu analoga 2. zdejmujesz listwe z przyciskami start/home/itp 3. wyciagasz lcd [podwazasz igłą lub czyms podobnym] 4. odpinasz 2 tasmy polaczeniowe [uchylasz zaczepy do gory - najlepiej igłą lub nozem do tapet] 5. instalujesz nowy lcd ;] !! pamietaj o wyciagnieciu baterii !!
Opublikowano 6 listopada 200816 l Czy tylko mi się wydaje, że oprawa wizualna w EndWar jest żenująca, a sama gra to kolejne, żerujące na popularności dużych wersji, badziewie? Widziałem ją tylko na screenach. Edytowane 6 listopada 200816 l przez are91
Opublikowano 6 listopada 200816 l Autor ja widzialem w akcji. takie advance wars z gba. z tym, ze 'aw' bylo genialne, a to wylaczylem po 3min...
Opublikowano 6 listopada 200816 l rzeczywiscie wyglada jak kopia AW , ale skoro jest kopią to czemu jest z(pipi)ane?
Opublikowano 16 listopada 200816 l Autor odpal sobie jakis gameplay. btw. co teraz ma wyjsc na psp 'dobrego'? resistance/loczki/patapony/dissidia/djmax.... jeszcze cos? cos czuje, ze przejde sobie jeszcze tylko kolejny raz SHO, MGS:PO i papa psp...
Opublikowano 16 listopada 200816 l Coati napisał(a): odpal sobie jakis gameplay. btw. co teraz ma wyjsc na psp 'dobrego'? resistance/loczki/patapony/dissidia/djmax.... jeszcze cos? cos czuje, ze przejde sobie jeszcze tylko kolejny raz SHO, MGS:PO i papa psp... no to ja sobie przejde jeden raz Monster Huntera 2G i papa PSP - czyli za rok jakiś czas potrzebny do przejscia przeraża poza tym niedługo Phantasy Star Portable - grałem w demko dżapańskie i nawet przyjemne - Monster Hunter+klimat jRPGów(jest normalnie EXP i Levele)+klimat Sf = może być grubo :>
Opublikowano 17 listopada 200816 l Udało mi się wczoraj naprawić moje PSP. Wlałem do środka sporą porcję płynu do czyszczenia głowic magnetycznych i monitorów LCD, potrząsnąłem konsolką parę razy, po czym odłożyłem na noc. Dziś działa jak nowa.
Opublikowano 18 listopada 200816 l Hehe... Klasyczna tok postępowań, ale jak to się mówi nawet najprostsze rozwiązania są najlepsze;). Słyszałem że DAX ma dosyć poważne problemy z przerobieniem nowej płyty głównej. Edytowane 18 listopada 200816 l przez lolek1990