Julita 17 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Czyli dodałeś kilka punktów cool'ness a skoro planujesz kupić PSP to krew gracza wciąż w tobie płynie. A co do nowej PSP to nie tylko ekranik pobudza wyobraźnie, moim zdaniem sony zrobiło cwany ruch pokazując ulepszoną konsolkę. Wiadomo ze w erze HDTV mały ekranik w PSP o polepszonych możliwościach się sprzeda. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Ja za to właśnie sprzedałem moje PSP . Po prostu napaliłem się na PSP-3000 i chce mieć je, więc sprzedaje 2000 póki jeszcze trzyma cenę i nie jest porysowane. Wkurzał mnie też czarny lakier i wezmę sobie srebrne . Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Hmm ja mialem sobie kupic psp do konca roku, ale wczoraj przypadkiem zajrzalem do sklepu i zauwazylem piekna kurtke skorzana i nie moglem nie kupic , PSP poczeka do przyszlego roku. niezle Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) Gdzie teraz naprawią mi PSP Fat(w grę wchodzi Wrocek)? Gwarancja mi się skończyła, a konsola odmówiła posłuszeństwa i nie czyta UMDków. Samemu nie chcę w niej grzebać. Edytowane 17 października 2008 przez Khadgar Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 przerob. ja bym to zrobil gdyby sprzet uzywany legalnie sie popsul i mial placic za naprawe pare baniek. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Gdzie teraz naprawią mi PSP Fat(w grę wchodzi Wrocek)? Gwarancja mi się skończyła, a konsola odmówiła posłuszeństwa i nie czyta UMDków. Samemu nie chcę w niej grzebać. naprawa psp w serwisie sony to wydatek 400 pln, bez wzgledu na usterke. czaisz ?? <_< jak pisze milan nie zawracaj sobie glowy czytnikiem, w tej chwili w psp jest on bezuzyteczny. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 ja to bym nawet pralke przerobil gdyby proszek mozna bylo sciagac z torrenta. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 (edytowane) A żaden nie-Sony serwis czegoś takiego nie robi? Bo przeróbka przeróbką, ale parę UMDków się nazbierało i chętnie bym sobie jeszcze z nich pokorzystał. Poza tym w(pipi)ia mnie sam fakt, że coś mi w jakimkolwiek sprzęcie nie działa. 8) Edytowane 19 października 2008 przez Khadgar Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Sprzedaj UMD, przerób PSP. Będziesz miał kasę, działające PSP i masę gier na niego. lepiej być nie moze xD Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Ech, po przemyśleniu sprawy wyszło na to, że chyba macie rację. Żal trochę dupę ściska, ale cóż. Nawet temacik w Pchlim Targu i aukcje na Allegro już są. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Nie ma co narzekać - każde UMD można przecież zripować, a w dodatku gry będą Ci szybciej działały i bateria mniej się czerpie przy graniu z karty. Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Pękł mi ekran LCD w PSP co mam zrobić ?? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Pękł sam z siebie czy psp spadło? Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 (edytowane) Trzymałem w plecaku i prawdopodobnie ekran uderzył o coś twardego. Tylko dziwne dla mnie jest, że obudowa nawet nie ma rysy, a lcd ma spore pęknięcie. Oczywiście trzymałem konsole w pokrowcu ale jednak to nie wystarczyło... Znalazłem w necie http://www.robson.pl/index.php?p=16&id=7097 Czy cena jest odpowiednia, czy sporo przepłacę, a jeśli chodzi o wymianę to w necie znajdę chyba jakieś filmiki gdzie pokazują jak zdemontować ekran, nie? No kurde, że akurat musiało mi się to przytrafić ale mam nauczkę przynajmniej, będę trzymać psp w twardym pokrowcu. Tylko jak wtedy używać tego jako mp3 <_< za duże i się do kieszeni nie zmieści... Edytowane 21 października 2008 przez wendiego Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Chyba Play Gear Pocket od logitecha ma wyjście na słuchawki Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 października 2008 Autor Opublikowano 21 października 2008 jesli w piatek bedzie mi sie nudzic i akurat nie bede grac w cod4 to zrobie foto-tutorial rozbierania psp. ale jak na samą wymiane lcd to sprawa jest prosta. 1. czytasz tutorial o naprawianiu analoga 2. zdejmujesz listwe z przyciskami start/home/itp 3. wyciagasz lcd [podwazasz igłą lub czyms podobnym] 4. odpinasz 2 tasmy polaczeniowe [uchylasz zaczepy do gory - najlepiej igłą lub nozem do tapet] 5. instalujesz nowy lcd ;] !! pamietaj o wyciagnieciu baterii !! Cytuj
are91 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 (edytowane) Czy tylko mi się wydaje, że oprawa wizualna w EndWar jest żenująca, a sama gra to kolejne, żerujące na popularności dużych wersji, badziewie? Widziałem ją tylko na screenach. Edytowane 6 listopada 2008 przez are91 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 listopada 2008 Autor Opublikowano 6 listopada 2008 ja widzialem w akcji. takie advance wars z gba. z tym, ze 'aw' bylo genialne, a to wylaczylem po 3min... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 rzeczywiscie wyglada jak kopia AW , ale skoro jest kopią to czemu jest z(pipi)ane? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 listopada 2008 Autor Opublikowano 16 listopada 2008 odpal sobie jakis gameplay. btw. co teraz ma wyjsc na psp 'dobrego'? resistance/loczki/patapony/dissidia/djmax.... jeszcze cos? cos czuje, ze przejde sobie jeszcze tylko kolejny raz SHO, MGS:PO i papa psp... Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 odpal sobie jakis gameplay. btw. co teraz ma wyjsc na psp 'dobrego'? resistance/loczki/patapony/dissidia/djmax.... jeszcze cos? cos czuje, ze przejde sobie jeszcze tylko kolejny raz SHO, MGS:PO i papa psp... no to ja sobie przejde jeden raz Monster Huntera 2G i papa PSP - czyli za rok jakiś czas potrzebny do przejscia przeraża poza tym niedługo Phantasy Star Portable - grałem w demko dżapańskie i nawet przyjemne - Monster Hunter+klimat jRPGów(jest normalnie EXP i Levele)+klimat Sf = może być grubo :> Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Udało mi się wczoraj naprawić moje PSP. Wlałem do środka sporą porcję płynu do czyszczenia głowic magnetycznych i monitorów LCD, potrząsnąłem konsolką parę razy, po czym odłożyłem na noc. Dziś działa jak nowa. Cytuj
lolek1990 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) Hehe... Klasyczna tok postępowań, ale jak to się mówi nawet najprostsze rozwiązania są najlepsze;). Słyszałem że DAX ma dosyć poważne problemy z przerobieniem nowej płyty głównej. Edytowane 18 listopada 2008 przez lolek1990 Cytuj
winner 183 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Już po sprawie: www.psp-team.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi