Soban 4 054 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 chciałbym was zapytać czy da sie cos poradzic na problem z krzyzakiem.dosyc ciezko wchodzi"dół"przez co cholernie trudno jest zrobic ukos dół+prawo.Da się coś z tym zrobić?Może jest to wina gumek?Jeśli tak to gdzie można je dostać i czy nie jest problemem ich montaż. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 stycznia 2009 na poczatek polecam zrobic d-pad moda [w poradnikach - przypiety temat], jak to nic nie da to mozesz kupic gumki bez problemu na allegro lub DX'ie. wymiana ograniacza sie do zdjecia przedniego panelu [dobrze jest miec sprężone powietrze do kurzu] i wymiany gumki Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 hej, szukam jakichs ciekawych themsow na psp. minimalistycznych. zna ktos dobre adresy? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 stycznia 2009 ale ptf'y czy takie theme dla cfw? :> zobacz na psp-team.pl , forum i maja tam dzial z theme'sami na rozne softy [zwykle powybierane lepsze z dostepnych na necie] Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 zna ktos moze jakis sklep internetowy gdzie mozna dorwac nowego psp fat? ewentualnie jakis "normalny" sklep w okolicach tarnowa 1 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 stycznia 2009 'nowy' psp fat? japonskie sklepy internetowe ;] o takie cos trudno w sklepach Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 No ja kupilem miecha temu nowke za 300zl od znajomego Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 A zna ktos sposob na znalezienie swojego PSP ? Jestem miesiac po przeprowadzce i nie moge go znalesc lol Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 lutego 2009 Autor Opublikowano 7 lutego 2009 A zna ktos sposob na znalezienie swojego PSP ? Jestem miesiac po przeprowadzce i nie moge go znalesc lol podpisuje sie pod pytaniem... od czasu ukazania sie dema resistance'a na psp nie widzialem mojej konsolki i nie wiem gdzie jest. help. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Przypomnijcie sobie gdzie ostatnio graliście może tam będzie, a jak nie to przeszukać dokładnie kibel, łóżko, kurtki, szuflady, szafki, fotele, biurko Na jakimś filmie wydziałem taki bajer do kluczy że jak sie zagwizdało to ten breloczek zaczynał sie świecić i hałasować, można coś takiego przyczepić do psp i problem z głowy Cytuj
genetyk@ 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 A zna ktos sposob na znalezienie swojego PSP ? Jestem miesiac po przeprowadzce i nie moge go znalesc lol podpisuje sie pod pytaniem... od czasu ukazania sie dema resistance'a na psp nie widzialem mojej konsolki i nie wiem gdzie jest. help. skrzaty chochliki i inne dziwactwa. Pełno ich wszędzie. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 (edytowane) Ja je mam. żartowałem. Czasami mam takie wrażenie, że wszystkie przedmioty jakiś locator powinny mieć. Dzwonisz pod dany numer i dzwoni np. pilot albo PSP właśnie ;]. Edytowane 7 lutego 2009 przez raven_raven Cytuj
SZKD 1 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Narazie to ciul z tym psp Gram na ps3 Kiedys sie znajdzie Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 10 lutego 2009 Opublikowano 10 lutego 2009 (edytowane) Witam, po dość długiej nieobecności. Sesja i kilka innych spraw. PSP sprawuje się wyśmienicie i nie narzekam na nie, ale patrze na nowe PE, a tam lipa. 3 newsy w pigule i tyle. Czyżby coś się szykowało, czego byśmy nie chcieli? Coati, mówisz-masz 8) Edytowane 10 lutego 2009 przez famas_kg Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 lutego 2009 Autor Opublikowano 10 lutego 2009 manhunt 2 ps nie tutaj z takimi pytaniami ;] Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) Witam. Moje pytanie zostało zawarte już w temacie. Zastanawiam się czy dać PSP drugą szansę i ponownie ją zakupić. Przeglądałem net i natchnąłem się na wypowiedź jakiegoś ziomka z SONY który przedstawił listę wydawniczą na 2009 rok. Mówi coś o 44 tytułach które pojawią się w tym roku na PSP, na DSLite coś ok 185 , ale mniejsza z tym.... 44 tytuły to ok 4 gry na miecha---> mi to wystarcza tylko mam jedno ale...... niech to będą DOBRE GRY!!! Ten ziomek z SONY ( nie pamiętam jak ma na imię ) mówi że PSP idzie na ''jakość a nie na ilość'' i moim zdaniem to dobre posunięcie. Następna kwestia jaka się pojawia to co to będą za tytuły. Jeżeli PSP ma iść znowu w ''odgrzewane kotlety'' to OK jestem za .... tylko niech to nie będą ''odgrzewane kotlety'' z PS2 tylko... z PS3. Resistance już jest ---> super, może teraz czas na Motorstorm i LBP ( to by był szał na PSP ). No bo nie oszukujmy się DOBRA GRA na PSP wychodzi raz na 3-5 miesięcy ( a to długo ) , gdyby nie emulatory to by było już naprawdę krucho z tą konsolą. Jak wy się na to zapatrujecie??? I czego się spodziewacie w 2009 r. PS. Ja osobiście (chyba) wrócę do PSP i po kiego nowy temat zakladales? -C. Edytowane 19 lutego 2009 przez Coati Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) po pierwsze LBP podobno ma wyjsc na psp, takie ploty krążą od jakiegos czasu ;p po drugie to czy te 44 gier bedzie dobre zalezy tylko od tego jakie lubisz gry, widomo bywaja (pipi) ktorych nikt nie lubi, ale powiedzmy fifa, nba, golf, boks, hokej, baseball, napewno wiele gier bedzie tego typu , ktos moze uwazac ze to super gry itp, ja np nie jestem fanem gier sportowych wiec nawet jak wyjdzie 10 super zarabistych gier sportowych to dla mnie i tak nie ebdzie w co grac, to samo z kazdym innym - jeden ma w co grac a inny nie , bo kazdy lubi co innego ja osobiscie w tym roku czekam na - monster hunter freedom unite - disaster report 3 - harvest moon sugar vilage - final fantasy 13 i cos tam jeszcze, jak widac z 44 gier na dziś interesują mnie tylko 4 ai tak bedzie bardzo zadowolony jak w koncu wyjda [ps napewno zaciekawi mnie więcej gierek o ktorych narazie nie wiem poprostu] Edytowane 19 lutego 2009 przez Yano Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 No i wyszedł już Prinny, a to MUST PLAY dla fanów jrpg Cytuj
Suavek 4 690 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 No i wyszedł już Prinny, a to MUST PLAY dla fanów jrpg Może coś przespałem, ale Prinny to platformówka... Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 No i wyszedł już Prinny, a to MUST PLAY dla fanów jrpg Może coś przespałem, ale Prinny to platformówka... No tu sie nam kolega zapędził. Speeder, przeciez nie każdy fan jRPG jest też fanem Disgaei (a z tej własnie serii pochodzi Prinny i reszta postaci z Prinny). Lepiej będzie brzmiało No i wyszedł już Prinny, a to MUST PLAY dla fanów Disgaea fix'd ;] Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Oczywiście miałem na myśli, że jeżeli komuś się podobało Disgaea (a może się nie podobać?! o_O) to MUSI sprawdzić Prinny'ego Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Nie musi - patrz Coati i wiele innych użytkowników tego działu BTW. Disgaea mi się podoba, Prinny tez niczego sobie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 lutego 2009 Autor Opublikowano 20 lutego 2009 w disgaeę gralem cale 1,5h!!!!! ogolnie to mi sie podobalo tylko dla laika rpg'owego to troszke za trudny tytuł w sumie to wlasnie teraz zabieram sie za erpegi, bo zdecydowana wiekszosc gier na pastgeny, w ktore chcialem zagrac... juz zagralem [poza tym jednym gatunkiem gier] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi