konrado0905 7 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 nie nastawial bym sie na niższą cene, mimo ze nie ma umd to ma dysk 16gb, a to jednak musi kosztowac, wiec nie zdziwie sie jak bedzie nawet droższe ale przecież cały czas się mówiło,że nowe psp ma być tańsze niż oficjalna cena slima w chwili obecnej,specjalnie chcą tym zachęcić ludzi do kupowania urządzania bez napędu.I to jest wielki test dla wszystkich firm produkujących konsole ,a nawet tych zainteresowanych edystrybucją filmów,mp3 itp .Jeśli psp go wypali to w przyszłości dużo firm pójdzie w ich ślady z uwagi na ograniczenie piractwa,zmniejszenie kosztów dystrybucji,logistyki i pudełek itp. To już wypaliło. iPhone i appStore jest tego najlepszym dowodem Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 ja tez slyszalem te wszystkie teksty ze ma byc tansze przez brak umd, ale mimo wszstko te 16gb tez musi troche kosztować, dlatego mam wątpliwosci chociaz moge sie mylić Pamięć teraz nie jest taka droga, na pewno dużo tańsza od napędu. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Zwłaszcza w masowej produkcji. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Brak napędu UMD czyli gry muszą być przechowywane w pamięci konsoli, a ta musi miec co najmniej 2 giga, albo slot na bardzo duze memorki, minimum 16/32 giga. A właśnie co z tym dylematem gdy zabraknie nam miejsca, czy gre mozna sobie przenisc na dysk komputera a potem z powrotem na dysk konsoli, albo na karte pamieci? Jesli tak to jestem za, wszak dystrybucja gier poprzez pssstore to fajne rozwiazanie. Jesli bede mogl kupic gre z amerykanskiego pss to moze sie nawet oplacic. Sprzęt wyglądem podoba mi sie i nawet kupiłbym w dniu premiery gdyby: a. powstały cracki do juz dostepnych obrazów gier .iso b. konsola była bardzej poręczna niz slim, zwłaszcza fat. c. scena psp nadal rozwijala sie dzieki takim ludziom jak dark aleks ale poczekamy i zobaczymy. c. no i cena, definitywnie w granicach 550 pln. ostatecznie 600 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 pamięci konsoli, a ta musi miec co najmniej 2 giga, na filmiku facet mowi ze bedzie miała 16gb Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) To nie będzie tania zabawka, popatrzcie tylko na cenę DSi. Strzelam, że Sony Polska zażyczy sobie ok. 800 zł za nową gierkę. Edytowane 1 czerwca 2009 przez Grzegosz Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Patrzac po nowych slimach moze byc lipa z wgraniem CF, wiec moga isc z tym jak dla mnie na drzewo ;b Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 To nie będzie tania zabawka, popatrzcie tylko na cenę DSi. Strzelam, że Sony Polska zażyczy sobie ok. 800 zł za nową gierkę. Ma być tańsza od PSP-3000. Zapewne ma to zachęcić do e-dystrybucji Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Albo się przesłyszałem albo będzie miało bluetooth. A raczej słuch mam dobry (Konfa Sony ) Edytowane 2 czerwca 2009 przez Kyo Cytuj
gilek 3 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Tiaa, miała być tańsza niż zwykła, a będzie kosztować 249$ w Stanach i 249 jewro u Nas Edytowane 2 czerwca 2009 przez gilek Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 po rozsunięciu robi się z tego mały koszmarek. brzydal. ale gadżet będzie z tego przaśny ! Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 ale z cena to oszaleli, jakos mnie to nie przekonuje szkoda ze nie zaprezentowali psp2 czy cos w tym stylu Cytuj
winner 183 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Wrażenia po konferencji (dot. PSP): Jednym słowem - nieźle. Pokaz Nowego MGS (nareszcie kolejna skradanka z krwi i kości po MGS3) GT Mobile - tutaj opadła mi dosłownie szczena, przeszło 800 fur, multum tras, wszystkiego więcej niż w GT4 (czyżby szykowała się przenośna wersja GT5 a nie GT4?) w dodatku na przerywnikach grafika powaliła mnie, ciekawe czy był to czysty gameplay. W dodatku premiera - 1 Październik 2009 . (dodajmy iż Forza3 też jest na ten czas szykowana). Tutaj po prostu nic dodać nic ująć. Resident Evil Portable - tutaj mała zdziwka i miłe zaskoczenie. Pozostałych informacji nt. PSP komentował nie będę ponieważ większość już widzieliśmy/słyszeliśmy ostatnimi dniami, btw może i ta nowa konsolka nie jest taka beee jak mi się na początku wydawało? Podsumowując - miałem nadzieję, że zostanie ukazane więcej gier na PSP, lecz nie ma co narzekać. Powiem jedno - od października mnie nie ma - jeżeli nowy GT będzie faktycznie symulatorem z krwi i kości to dla mnie wszystko inne może przestać istnieć (na PSP ofc). Cytuj
_mike 318 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) PSP rządzi i dzieli jeżeli chodzi o gry które nadchodzą. Po prostu czego to nie będzie! Zaskoczył mnie mały rozmiar PSP Go nie sądziłem że to będzie taki kurdupel. Fajnie W ogóle podczas tych szybkich zajawek (swoją drogą bezsensu bo za szybko) jakieś dwie bliżej mi nie znane gry wypatrzyłem. Jakiś jRPG i jakaś gra akcji (AC?). Ciekawe Edytowane 2 czerwca 2009 przez the_m Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Co ma Go czego nie ma 3xxx? Prócz oczywiście nowej formy, Bluetooth i internal storage? Mówią, że 40% lżejsze, ale od wersji FAT. Slim był ile lżejszy, 30%? Dzięki pokazaniu ceny wiem, że jak kupię to raczej 3xxx. Ma wszystko czego trzeba. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 gdzie mozna zobaczyc filmiki/cokolwiek z nowego RE i AC na psp ? znalazlem gtylko mgs i GT Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Nie ma żadnych filmików z RE PSP. Pokazali logo i tyle. @Plugawy niżej: tak. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 rozumiem że gry na psp go bedzie mozna zassac, to czy te same gry mozna też zassać na starsze wersje tej konsolki i będa chodzic lux, skoro to tylko odchudzona (delikatnie mówiąc) wersja konsolki? Cytuj
Iron 18 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) Chyba jestem już lekko zaspany bo na początku jak kaz hirai pokazał PSP to pomyślałem, że ma DSa to by była jazda jak w tym filmiku co Kaczyński każe popierać PO -...and here it is a new PSP GO ... -ups that's my DS, PSP must be in other pocket ... Edytowane 3 czerwca 2009 przez Iron Cytuj
nWo 1 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 skad wy macie takie informacje ?? <_< gt na nowe psp, i niby ma wygladac jak gt5 i tyle tras i tyle samochodow? przysnilo sie wam czy co? Cytuj
Enori 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 jeszcze jeden taki komentarz z twojej strony i leci ostrzeżenie! Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 skad wy macie takie informacje ?? <_< gt na nowe psp, i niby ma wygladac jak gt5 i tyle tras i tyle samochodow? przysnilo sie wam czy co? http://www.youtube.com/watch?v=kn5rBftQ1b0...player_embedded wystarczy? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 obczaiłem gameplay demo Gt Mobile i mnie normalnie zgięło w pół........to wygląda identycznie jak Gt4 na ps2. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 dzieki. gry to nie cale moje zycie dlatego pytam skad te rewelacje. a relacje juz obejrzalem, przynajmniej czesc poswieconą psp:go i nic tam o gt dla psp nie widzialem. pokazane bylo jedynie video na ekraniku malego psp ktore trzymal kojima. osobiscie moge tylko powiedziec ze nie jestem idjotą i nie wierze w to ze to jest gra, to bylo video, rownie dobrze moglem zripowac GTA4 i wrzucic do psp pokazujaac jakie to gra4 na psp jest wybitne opowiadając o setkach samochodów i tras. otoz mialem psp i jakos nie uwazam zeby ta konsola mogla wyswietlic grafike tak dobra jak GT3, o GT4 nie wpsomne wcale. zdecydowanie najlepsza samochodowka w jaka gralem na psp to byl race driver, a raczej jego konwersja. furki w miare dobrze odwzorowane i bylo ok. ace combat dla psp byl bardzo dobra graficznie gra. ale nadal nie prezentowal takiego poziomu jaki zapowiadają dla psp. to moze byc jedno wielkie rozczarowanie, taki tytul seller do konsoli zeby nowa mszyna sie super sprzedawala. chce tylko dodac ze nigdzie nie pokazano filmu z gry, tzn jak ktos gra w rzeczywistą gre, skoro mają ja to mogli by przynajmniej pokazac demko a nie video na ktorym kilka autek pedzi po torze. no i na sam koniec bardzo podobne fotki byly zapowiedzia GT na psp baaardzo dwano temu. i to w takim samym stylu, tez samochodziki pedzily po torze. za to nowy mgs, tu duzy plus dla calego pokazu. bez owijania w bawelne co to nowe gt bedzie mialo, pff tu od razu kolesie przeszli do rzeczy pokazujac wlasnie to co chcialem zobaczyc w GT filmikj jak wyglada gram jak graficznie ma wygladac mgs na psp, nie jakas karcianka tylko cos w co gralem na ps2. oj miodnie to wygląda. nowy line up dla nowej psp jest jakis taki efekcjarski ale oto chodzi w tym biz, zeby podjarac publike, niech czeka. no nic poczekam wiec do 1 pazdziernika i potestuje mocno sprzet zanim go kupie, bo w tej chwili nie posiadam juz psp, ale dla nowego mgs to czemu nie, resident evil specjalnie mnie nie podniecil, zwlaszcza ze nic nie widzialem oprocz zdjecia. to tyle, mysle ze warto wylac sobie kubel zimnej wody na glowe po obejrzneiu tych rewelacji. to nas czeka w pazdzierniku tak naprawde nie wiadomo. ani czy konsola bedzie poreczna, wygodniejsza, jak z baterią, jak z erkanikiem czy to bedzie taka sama porazka co psp3000, no i jak z przerobką ale na to rozumiem jak inni ze trzeba bedzie poczekac miesiacami mając jedynie 4 nowe tytluly do pogrania, oby wystarczylo i konsola sie nie kurzyla. jak on to powiedzial? 50% mniejsza i 40% lzejsza niz psp 1000 czyli FAT niech tylko jeszcze lepiej lezy w dloniach to wystarczy zeby kupic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi