Pan Pieczarka 167 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Nie wiem czy mogę się reklamować czy nie. W razie wątpliwości proszę moda o kontakt. W każdym razie zapraszam na psptv.pl, gdzie będę umieszczał widełorecenzje gierek na psp. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 30 października 2009 Autor Opublikowano 30 października 2009 mozesz. byl nawet taki temat z linkami do wlasnych stron traktujacych o psp itp ;] Cytuj
firana140 621 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Czy ktoś z was grał w PSXowe FF Tactics na psp? Bo mnie wkur...zają te zwolnienia animacji. Czy w starej wersji grając na psp ich nie ma? Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Ja grałem, nie ma żadnych zwolnień poza tymi, które były standardowo w grze (czyli lekki framedrop przy paru summonach). Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 Ja się nie znam, ale wszystko wskazuje na to, że ktoś już złamał PSP GO: http://www.haxnetwork.net/2009/11/pspgo-hacked-and-running-hen/ Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 (edytowane) No więc jakby nową reckę zrobiłem, zapraszam na stronkę przez sygnaturę, albo przez jutub. http://www.youtube.com/watch?v=jduqkCDmgi4 Edytowane 15 listopada 2009 przez Pan Pieczarka Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Coś mi się wydaje, że złamanie 6.10 zbliża się wielkimi krokami. Sony wydaje 6.20 już jutro, w internecie krążą filmiki z dowodem konceptu od teamu Typhoon... kto wie, może nawet po moim upgradzie będę mógł wrócić do CFW ;]. Jak dla mnie mógłby być tylko HEN. UMD + emulatory = połączenie prawie idealne (bo starsze gry nie mają opcji instalacji). Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 18 listopada 2009 Autor Opublikowano 18 listopada 2009 soft jest juz zlamany ale zapalency ktorzy tego dokonali zrobili to raczej 4fun, a nie dla zwyklych userow. mysle, ze sposob nie zostanie opublikowany tak samo jak jest z hackiem psp go. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Dziwne, dlaczego nie mają wydać tego CFW? Łamią go tylko dla samego szpanu, nie dla ogólnego użytku? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 19 listopada 2009 Autor Opublikowano 19 listopada 2009 wiele rzeczy robi sie, ot dla pewnej ideii, nie zysku, nie dla kogos innego... po prostu dla siebie albo zeby komus cos udowodnic. w tym wypadku sytuacje widze tak: sony :- mamy nowy fw i jest maksymalnie zabezpieczony!!!111 haha. jakis napaleniec, informatyk hobbysta :- nie da sie zlamac? no chyba nieeeeee... w tym momencie narodzil sie hack ;] twoje pytanie mozna zadac w druga strone: dlaczego maja wydac to cfw? w koncu profitow z tego nie bedzie, a satysfakcja z tego, ze ktos sobie odpali pirata na psp jest zadna. przy czym hack zostanie zapewne wydany przez ta, czy inna grupe... Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 no ale to i tak nie dotyczy dalej T-88v3? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 listopada 2009 Opublikowano 20 listopada 2009 To byłoby świetnie gdyby to opublikowali, gdybym miał emulatory na psp.. ^_^ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 No i proszę, exploit pod 6.10 wydany. Wykorzystuje save z gry, co nie jest może za wygodne, ale jak widać nadal udaje się łamać co nieco ;]. Coś mi się wydaje, że jak poczekam jeszcze trochę to na moim 6.10 bez problemu znowu pogram w emulatory ;]. Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Polecam ściągnąć komiksy z PSS US. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 O, proszę - można robić playlisty dla video . Jak dla mnie kolejna dobra zmiana, wraz z MGS'em i Disgaeą za śmieszne pieniądze na PSStore (36 zł i 55 zł) bez większego zastanowienia łykam 6.20. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 Raven, ale już uspokój się, Sony Ci płaci? ja np. sadze ze w ch,uj zalujesz aktualizacji ze teraz ciezko sie wycofac, wiec zaczynasz siac takie (pipi)y. Komu po co playlista do videł ktorych i tak prawie nikt nie oglada? Po co komu minis ktore nie pwoinny ujrzec swiatla dziennego za taka cene? Zaktualizowales i zamiast ruchac w du,pe sam jestes ruchany, takie sa fakty ;] Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 Ciesz się ciesz, szczególnie, że właśnie masz wysyp świetnych gier i to mimo wszystko mega dobre multimedialne urządzenie właśnie do wyrka albo do tramwaju. Masz PSP-1000, możesz do woli skakać między CFW i OFW przecież . Cytuj
shinu 0 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Słuchajcie mam spory problem. Dzisiaj moje PSP mi spadło i obraz poszedł się rypać Tzn. ekranik wyświetla normalnie obraz ale bez podświetlenia. Pod światło widać wszystko, ekran nie jest uszkodzony, nie widać pixeli wypalonych czy jakiegoś znaku po uderzeniu w ekran. Po prostu przestał jasno świecić. Jest jakaś szansa że coś się poluzowało po prostu czy muszę już lecieć po nowy ekranik? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 17 grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 grudnia 2009 przypominj jaki model psp? mozliwe, ze wypadla tylko taiemka od podswietlenia, co moglo [nie musialo] spowodowac spalenie sie bezpiecznika na plycie. koszt naprawy jest w tym momencie zalezny od modelu psp ;] rozkrec, przeczysc styki i podlacz ;] jesli nie bedzie dzialac wtedy bedziemy sie martwic co dalej. Cytuj
easye 3 357 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Chlopaki - kazda nowa konsola z wersji 3004 ma nowy software, czy zdarzaja sie te ze starszym ? Jutro kupuje wersje z Motostormem i sie zastanawiam nad zmiana softu... Cytuj
winner 183 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Z MS masz soft niemodyfikowalny. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Chlopaki - kazda nowa konsola z wersji 3004 ma nowy software, czy zdarzaja sie te ze starszym ? Jutro kupuje wersje z Motostormem i sie zastanawiam nad zmiana softu... w chwili obecnej na serio mega ciężko ci będzie trafić w sklepie na nówkę psp z softem nie większym niż 5.03 A tak jak wyżej-z Arctic Edge na bank będziesz miał wersję nieprzerabialną Cytuj
easye 3 357 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 heh - kupilem od kumpla, ktory dostal w prezencie od firmy - wersja z AE i mialem soft 4,25 ? zupgredowalem do 5.03 i moge cieszyc sie alternatywnym softem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi