Opublikowano 29 października 200915 l Nie wiem czy mogę się reklamować czy nie. W razie wątpliwości proszę moda o kontakt. W każdym razie zapraszam na psptv.pl, gdzie będę umieszczał widełorecenzje gierek na psp.
Opublikowano 30 października 200915 l Autor mozesz. byl nawet taki temat z linkami do wlasnych stron traktujacych o psp itp ;]
Opublikowano 30 października 200915 l Czy ktoś z was grał w PSXowe FF Tactics na psp? Bo mnie wkur...zają te zwolnienia animacji. Czy w starej wersji grając na psp ich nie ma?
Opublikowano 30 października 200915 l Ja grałem, nie ma żadnych zwolnień poza tymi, które były standardowo w grze (czyli lekki framedrop przy paru summonach).
Opublikowano 14 listopada 200915 l Ja się nie znam, ale wszystko wskazuje na to, że ktoś już złamał PSP GO: http://www.haxnetwork.net/2009/11/pspgo-hacked-and-running-hen/
Opublikowano 14 listopada 200915 l No więc jakby nową reckę zrobiłem, zapraszam na stronkę przez sygnaturę, albo przez jutub. http://www.youtube.com/watch?v=jduqkCDmgi4 Edytowane 15 listopada 200915 l przez Pan Pieczarka
Opublikowano 18 listopada 200915 l Coś mi się wydaje, że złamanie 6.10 zbliża się wielkimi krokami. Sony wydaje 6.20 już jutro, w internecie krążą filmiki z dowodem konceptu od teamu Typhoon... kto wie, może nawet po moim upgradzie będę mógł wrócić do CFW ;]. Jak dla mnie mógłby być tylko HEN. UMD + emulatory = połączenie prawie idealne (bo starsze gry nie mają opcji instalacji).
Opublikowano 18 listopada 200915 l Autor soft jest juz zlamany ale zapalency ktorzy tego dokonali zrobili to raczej 4fun, a nie dla zwyklych userow. mysle, ze sposob nie zostanie opublikowany tak samo jak jest z hackiem psp go.
Opublikowano 19 listopada 200915 l Dziwne, dlaczego nie mają wydać tego CFW? Łamią go tylko dla samego szpanu, nie dla ogólnego użytku?
Opublikowano 19 listopada 200915 l Autor wiele rzeczy robi sie, ot dla pewnej ideii, nie zysku, nie dla kogos innego... po prostu dla siebie albo zeby komus cos udowodnic. w tym wypadku sytuacje widze tak: sony :- mamy nowy fw i jest maksymalnie zabezpieczony!!!111 haha. jakis napaleniec, informatyk hobbysta :- nie da sie zlamac? no chyba nieeeeee... w tym momencie narodzil sie hack ;] twoje pytanie mozna zadac w druga strone: dlaczego maja wydac to cfw? w koncu profitow z tego nie bedzie, a satysfakcja z tego, ze ktos sobie odpali pirata na psp jest zadna. przy czym hack zostanie zapewne wydany przez ta, czy inna grupe...
Opublikowano 20 listopada 200915 l To byłoby świetnie gdyby to opublikowali, gdybym miał emulatory na psp.. ^_^
Opublikowano 21 listopada 200915 l No i proszę, exploit pod 6.10 wydany. Wykorzystuje save z gry, co nie jest może za wygodne, ale jak widać nadal udaje się łamać co nieco ;]. Coś mi się wydaje, że jak poczekam jeszcze trochę to na moim 6.10 bez problemu znowu pogram w emulatory ;].
Opublikowano 22 listopada 200915 l O, proszę - można robić playlisty dla video . Jak dla mnie kolejna dobra zmiana, wraz z MGS'em i Disgaeą za śmieszne pieniądze na PSStore (36 zł i 55 zł) bez większego zastanowienia łykam 6.20.
Opublikowano 23 listopada 200915 l Raven, ale już uspokój się, Sony Ci płaci? ja np. sadze ze w ch,uj zalujesz aktualizacji ze teraz ciezko sie wycofac, wiec zaczynasz siac takie (pipi)y. Komu po co playlista do videł ktorych i tak prawie nikt nie oglada? Po co komu minis ktore nie pwoinny ujrzec swiatla dziennego za taka cene? Zaktualizowales i zamiast ruchac w du,pe sam jestes ruchany, takie sa fakty ;]
Opublikowano 1 grudnia 200915 l Ciesz się ciesz, szczególnie, że właśnie masz wysyp świetnych gier i to mimo wszystko mega dobre multimedialne urządzenie właśnie do wyrka albo do tramwaju. Masz PSP-1000, możesz do woli skakać między CFW i OFW przecież .
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Słuchajcie mam spory problem. Dzisiaj moje PSP mi spadło i obraz poszedł się rypać Tzn. ekranik wyświetla normalnie obraz ale bez podświetlenia. Pod światło widać wszystko, ekran nie jest uszkodzony, nie widać pixeli wypalonych czy jakiegoś znaku po uderzeniu w ekran. Po prostu przestał jasno świecić. Jest jakaś szansa że coś się poluzowało po prostu czy muszę już lecieć po nowy ekranik?
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Autor przypominj jaki model psp? mozliwe, ze wypadla tylko taiemka od podswietlenia, co moglo [nie musialo] spowodowac spalenie sie bezpiecznika na plycie. koszt naprawy jest w tym momencie zalezny od modelu psp ;] rozkrec, przeczysc styki i podlacz ;] jesli nie bedzie dzialac wtedy bedziemy sie martwic co dalej.
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Chlopaki - kazda nowa konsola z wersji 3004 ma nowy software, czy zdarzaja sie te ze starszym ? Jutro kupuje wersje z Motostormem i sie zastanawiam nad zmiana softu...
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Chlopaki - kazda nowa konsola z wersji 3004 ma nowy software, czy zdarzaja sie te ze starszym ? Jutro kupuje wersje z Motostormem i sie zastanawiam nad zmiana softu... w chwili obecnej na serio mega ciężko ci będzie trafić w sklepie na nówkę psp z softem nie większym niż 5.03 A tak jak wyżej-z Arctic Edge na bank będziesz miał wersję nieprzerabialną
Opublikowano 20 grudnia 200915 l heh - kupilem od kumpla, ktory dostal w prezencie od firmy - wersja z AE i mialem soft 4,25 ? zupgredowalem do 5.03 i moge cieszyc sie alternatywnym softem.