Skocz do zawartości

SONY PSP - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy mogę się reklamować czy nie. W razie wątpliwości proszę moda o kontakt. W każdym razie zapraszam na psptv.pl, gdzie będę umieszczał widełorecenzje gierek na psp.

• Odpowiedzi 946
  • Wyświetleń 284,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moje pierwsze PSP kupiłem jak byłem na wizie studenckiej w USA, wyszedł tam wtedy model Slim i kupiłem ją na premiere w GameStop, w bundlu z Daxterem, którego nigdy nie skończyłem. Bardziej byłem zain

• Chłop zrobił porównanie baterii do PSP, wrzucam gdyby kogoś interesowało      

• U mnie w szufladzie leżał z 5 lat nie włączany ten piękny egzemplarz. Dzieciak lata temu katował go fifami i pesami, nieraz zbierałem sprzęt z podłogi w kawałkach / stalowa rama robi swoje/. Wczoraj p

Opublikowano
  • Autor

mozesz. byl nawet taki temat z linkami do wlasnych stron traktujacych o psp itp ;]

Opublikowano

Czy ktoś z was grał w PSXowe FF Tactics na psp?

Bo mnie wkur...zają te zwolnienia animacji.

Czy w starej wersji grając na psp ich nie ma?

Opublikowano

Ja grałem, nie ma żadnych zwolnień poza tymi, które były standardowo w grze (czyli lekki framedrop przy paru summonach).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Coś mi się wydaje, że złamanie 6.10 zbliża się wielkimi krokami. Sony wydaje 6.20 już jutro, w internecie krążą filmiki z dowodem konceptu od teamu Typhoon... kto wie, może nawet po moim upgradzie będę mógł wrócić do CFW ;]. Jak dla mnie mógłby być tylko HEN. UMD + emulatory = połączenie prawie idealne (bo starsze gry nie mają opcji instalacji).

Opublikowano
  • Autor

soft jest juz zlamany ale zapalency ktorzy tego dokonali zrobili to raczej 4fun, a nie dla zwyklych userow.

mysle, ze sposob nie zostanie opublikowany tak samo jak jest z hackiem psp go.

Opublikowano
  • Autor

wiele rzeczy robi sie, ot dla pewnej ideii, nie zysku, nie dla kogos innego... po prostu dla siebie albo zeby komus cos udowodnic. w tym wypadku sytuacje widze tak:

sony :- mamy nowy fw i jest maksymalnie zabezpieczony!!!111 haha.

jakis napaleniec, informatyk hobbysta :- nie da sie zlamac? no chyba nieeeeee...

w tym momencie narodzil sie hack ;]

twoje pytanie mozna zadac w druga strone: dlaczego maja wydac to cfw?

w koncu profitow z tego nie bedzie, a satysfakcja z tego, ze ktos sobie odpali pirata na psp jest zadna.

przy czym hack zostanie zapewne wydany przez ta, czy inna grupe...

Opublikowano

no ale to i tak nie dotyczy dalej T-88v3?

Opublikowano

To byłoby świetnie gdyby to opublikowali, gdybym miał emulatory na psp.. ^_^

Opublikowano

No i proszę, exploit pod 6.10 wydany. Wykorzystuje save z gry, co nie jest może za wygodne, ale jak widać nadal udaje się łamać co nieco ;]. Coś mi się wydaje, że jak poczekam jeszcze trochę to na moim 6.10 bez problemu znowu pogram w emulatory ;].

Opublikowano

O, proszę - można robić playlisty dla video :D. Jak dla mnie kolejna dobra zmiana, wraz z MGS'em i Disgaeą za śmieszne pieniądze na PSStore (36 zł i 55 zł) bez większego zastanowienia łykam 6.20.

Opublikowano

Raven, ale już uspokój się, Sony Ci płaci? ja np. sadze ze w ch,uj zalujesz aktualizacji ze teraz ciezko sie wycofac, wiec zaczynasz siac takie (pipi)y.

Komu po co playlista do videł ktorych i tak prawie nikt nie oglada?

Po co komu minis ktore nie pwoinny ujrzec swiatla dziennego za taka cene?

Zaktualizowales i zamiast ruchac w du,pe sam jestes ruchany, takie sa fakty ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciesz się ciesz, szczególnie, że właśnie masz wysyp świetnych gier i to mimo wszystko mega dobre multimedialne urządzenie właśnie do wyrka albo do tramwaju.

Masz PSP-1000, możesz do woli skakać między CFW i OFW przecież :).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchajcie mam spory problem. Dzisiaj moje PSP mi spadło i obraz poszedł się rypać :( Tzn. ekranik wyświetla normalnie obraz ale bez podświetlenia. Pod światło widać wszystko, ekran nie jest uszkodzony, nie widać pixeli wypalonych czy jakiegoś znaku po uderzeniu w ekran. Po prostu przestał jasno świecić.

Jest jakaś szansa że coś się poluzowało po prostu czy muszę już lecieć po nowy ekranik?

Opublikowano
  • Autor

przypominj jaki model psp?

mozliwe, ze wypadla tylko taiemka od podswietlenia, co moglo [nie musialo] spowodowac spalenie sie bezpiecznika na plycie.

koszt naprawy jest w tym momencie zalezny od modelu psp ;]

rozkrec, przeczysc styki i podlacz ;] jesli nie bedzie dzialac wtedy bedziemy sie martwic co dalej.

Opublikowano

Chlopaki - kazda nowa konsola z wersji 3004 ma nowy software, czy zdarzaja sie te ze starszym ? Jutro kupuje wersje z Motostormem i sie zastanawiam nad zmiana softu...

Opublikowano

Chlopaki - kazda nowa konsola z wersji 3004 ma nowy software, czy zdarzaja sie te ze starszym ? Jutro kupuje wersje z Motostormem i sie zastanawiam nad zmiana softu...

w chwili obecnej na serio mega ciężko ci będzie trafić w sklepie na nówkę psp z softem nie większym niż 5.03

A tak jak wyżej-z Arctic Edge na bank będziesz miał wersję nieprzerabialną

Opublikowano

heh - kupilem od kumpla, ktory dostal w prezencie od firmy - wersja z AE i mialem soft 4,25 ? zupgredowalem do 5.03 i moge cieszyc sie alternatywnym softem.