CoATI 1 050 Opublikowano 24 listopada 2010 Autor Opublikowano 24 listopada 2010 mogles napisac w dziale o MH ;] btw, sa tez takie fajne gripy dla psp (ostatnio była premiera w japonii). przegladnij starcze: 2-3dni newsy na famitsu.com. całkiem przyjemne Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 nie widziałem nigdzie działu o 3rd przy okazji: w miarę tani upgrade psp. wie ktoś gdzie się znajdzie takie coś, tylko w stylu... nie zgadniecie: Monster Huntera! w guglach tylko jakieś pierdoły. i wolałbym aby to było w miarę mało krzykliwe, typowa czerń lub brąz i "rysunki", jak np: (ja pi...) Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 24 listopada 2010 Autor Opublikowano 24 listopada 2010 ebay? btw. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4898 Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 25 listopada 2010 Opublikowano 25 listopada 2010 wolałbym coś bardziej pewnego niż ebay. ale może tym tropem dojdę do sklepu. dziękuję Cytuj
Konata 1 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Witam! Czy w momencie, gdy na polskim rynku mamy multum różnych wersji konsolki PSP, warto kupować PSP w wersji grubej? Słyszałem, że w porównaniu do tych nowych "slimek" jest ona pozbawiona kilku bajerów. Czy będzie mi to przeszkadzało w użytkowaniu, czy lepiej kupić wersję SLIM? Cytuj
Soban 4 050 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 fat caly czas daje rade,jesli nie zalezy ci na skypie czy innym zbednym syfie to bierz fata bo wygodniej sie gra(slim jest imo za cienki) Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 30 listopada 2010 Autor Opublikowano 30 listopada 2010 o jednak da sie zapytac w istniejacyj temacie ;] to czy lepiej sie gra to kwestia przyzwyczajenia. przesiadka fat->slim może nie byc przyjemna ale jakosc wyswietlanego obrazu i lepsze przycisi w psp3000 wynagradzaja pewien dyskomfort jesli chodzi o samo trzymanie konsolki. imo psp3000 to najlepszy model psp jaki powstał. Cytuj
Konata 1 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 o jednak da sie zapytac w istniejacyj temacie ;] to czy lepiej sie gra to kwestia przyzwyczajenia. przesiadka fat->slim może nie byc przyjemna ale jakosc wyswietlanego obrazu i lepsze przycisi w psp3000 wynagradzaja pewien dyskomfort jesli chodzi o samo trzymanie konsolki. imo psp3000 to najlepszy model psp jaki powstał. Gdzieś, kiedyś wyczytałem że wersja FAT jest wygodniejsza od SLIM, z uwagi na wybrzuszenia z tyłu konsoli. Nie ukrywam, że zależy mi na tym, by nie płacić kupy kasy za przenośną konsolę, a FAT jest jednak tańsza niż wersje SLIM. Wyświetlacz i przyciski w nowych wydaniach są dużo lepsze? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 2 grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 grudnia 2010 nawet bardziej ;] w psp1000 mozna pokusic sie o zrobienie d-pad moda i jest troszke lepiej ale to jednak nie to samo. w psp3000 jest troszke inaczej wyprofilowana obudowa w okolicy przycisków tzn. jest wklęsła i nie ma problemów z polobrotami na d-padzie lub szybkimi akcjami np w djmax Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 http://www.engadget.com/2010/12/03/playstation-phone-zeus-z1-caught-on-video-again-this-time-you/ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Wielkie to, ale całkiem ładne. Zwykły telefon z Androidem jak na razie. Całe to wielkie "PlayStation" będzie się pewnie opierać na jakiejś aplikacji od Sony (jak ich Timescape i Mediascape na X10) i specjalnych grach pisanych tylko pod tą Androidową platformę. Cienko, oj cienko to widzę. Na Androida jest słabiutko z grami, co dopiero na androidowe PlayStation na JEDNYM telefonie. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 4 grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 grudnia 2010 pytam sie gdzie analog. touch pady do mnie nie przemawiaja Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Może się okaże że psp phone będzie odzielną platformą coś na wzór (n-gage 2), a sony wypuści kiesokonsolke psp2. Cytuj
Ken Marinaris 373 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 (edytowane) @MaroS Bardzo watpliwe to, co mowisz. W ogole ten konsolowy telefon to chybiony pomysl, inni juz wczesniej probowali i sie przejechali. Nie wyobrazam sobie zamiany PSP na tego twora. Edytowane 5 grudnia 2010 przez Ken Marinaris Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Czy psp w wersji 2000 i 3000 nie maja tych smóg na ekranie co fat ? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 5 grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 grudnia 2010 chodzi o smużenie? raczej nie ma. chyba, ze przy bardzo szybkich akcjach wtedy jest to minimalnie widoczne. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 W Internecie pełno jest sprzecznych informacji na temat tego Sony Ericssona Z1 (Zeus), inaczej PlayStation Phone. Z jednej strony piszą (za czym ja się skłaniam), że będzie to nowa platforma i nie będzie wstecznej kompatybilności z grami na PSP, z drugiej strony piszą, że widzieli aplikację uruchamiającą gry z PSP na tym telefonie (w to wątpię). Jak by rozwiązano sprawę analoga? Jest w tym w ogóle L i R? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 6 grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 grudnia 2010 analog moze byc zastapiony touch padem po srodku lub z tylu urzadzenia. LR jest. co co misza na roznych forach i sajtach widzieli filmik w ktorym odpalana jest palikacja o nazwie psp... nic wiecej nie wyciekło. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 jak to, 2 i 3k nie smużą ??? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 7 grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 grudnia 2010 kazdy lcd smuży... tylko nie kazdy w takim wielkim stopniu jak w psp1000. ok, mozna powiedziec, ze 2k i 3k nie smuzą... a raczej tego nie widac Cytuj
QTF 8 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 mógłby mi ktoś powedzieć jakie są najnowasze modele PSP3000? Chodzi mi cos jak nr. CECH, taki jest w PS3. Nie moge znależć nigdzie info na ten temat. Z góry dzieki. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 8 grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 grudnia 2010 ale one roznia sie tylko zainstalowanym softem. to co jest teraz w sklepach to najnowsze konsole Cytuj
QTF 8 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 ale one roznia sie tylko zainstalowanym softem. to co jest teraz w sklepach to najnowsze konsole rozumiem czyli tak na dobra sprawe jest tylko jedna wersja PSP3000 od samego poczatku. Nie ma żadnyxh sprawnionych. dzieki. Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 9 grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 grudnia 2010 ostatnie usprawnienie polegało na zmianie zabezpieczen antypirackich (zmienili plyte główną) i to jest w wszystkich nowych konsolach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi