Opublikowano 24 listopada 201014 l Autor mogles napisac w dziale o MH ;] btw, sa tez takie fajne gripy dla psp (ostatnio była premiera w japonii). przegladnij starcze: 2-3dni newsy na famitsu.com. całkiem przyjemne
Opublikowano 24 listopada 201014 l nie widziałem nigdzie działu o 3rd przy okazji: w miarę tani upgrade psp. wie ktoś gdzie się znajdzie takie coś, tylko w stylu... nie zgadniecie: Monster Huntera! w guglach tylko jakieś pierdoły. i wolałbym aby to było w miarę mało krzykliwe, typowa czerń lub brąz i "rysunki", jak np: (ja pi...)
Opublikowano 25 listopada 201014 l wolałbym coś bardziej pewnego niż ebay. ale może tym tropem dojdę do sklepu. dziękuję
Opublikowano 30 listopada 201014 l Witam! Czy w momencie, gdy na polskim rynku mamy multum różnych wersji konsolki PSP, warto kupować PSP w wersji grubej? Słyszałem, że w porównaniu do tych nowych "slimek" jest ona pozbawiona kilku bajerów. Czy będzie mi to przeszkadzało w użytkowaniu, czy lepiej kupić wersję SLIM?
Opublikowano 30 listopada 201014 l fat caly czas daje rade,jesli nie zalezy ci na skypie czy innym zbednym syfie to bierz fata bo wygodniej sie gra(slim jest imo za cienki)
Opublikowano 30 listopada 201014 l Autor o jednak da sie zapytac w istniejacyj temacie ;] to czy lepiej sie gra to kwestia przyzwyczajenia. przesiadka fat->slim może nie byc przyjemna ale jakosc wyswietlanego obrazu i lepsze przycisi w psp3000 wynagradzaja pewien dyskomfort jesli chodzi o samo trzymanie konsolki. imo psp3000 to najlepszy model psp jaki powstał.
Opublikowano 2 grudnia 201014 l o jednak da sie zapytac w istniejacyj temacie ;] to czy lepiej sie gra to kwestia przyzwyczajenia. przesiadka fat->slim może nie byc przyjemna ale jakosc wyswietlanego obrazu i lepsze przycisi w psp3000 wynagradzaja pewien dyskomfort jesli chodzi o samo trzymanie konsolki. imo psp3000 to najlepszy model psp jaki powstał. Gdzieś, kiedyś wyczytałem że wersja FAT jest wygodniejsza od SLIM, z uwagi na wybrzuszenia z tyłu konsoli. Nie ukrywam, że zależy mi na tym, by nie płacić kupy kasy za przenośną konsolę, a FAT jest jednak tańsza niż wersje SLIM. Wyświetlacz i przyciski w nowych wydaniach są dużo lepsze?
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Autor nawet bardziej ;] w psp1000 mozna pokusic sie o zrobienie d-pad moda i jest troszke lepiej ale to jednak nie to samo. w psp3000 jest troszke inaczej wyprofilowana obudowa w okolicy przycisków tzn. jest wklęsła i nie ma problemów z polobrotami na d-padzie lub szybkimi akcjami np w djmax
Opublikowano 4 grudnia 201014 l http://www.engadget.com/2010/12/03/playstation-phone-zeus-z1-caught-on-video-again-this-time-you/
Opublikowano 4 grudnia 201014 l Wielkie to, ale całkiem ładne. Zwykły telefon z Androidem jak na razie. Całe to wielkie "PlayStation" będzie się pewnie opierać na jakiejś aplikacji od Sony (jak ich Timescape i Mediascape na X10) i specjalnych grach pisanych tylko pod tą Androidową platformę. Cienko, oj cienko to widzę. Na Androida jest słabiutko z grami, co dopiero na androidowe PlayStation na JEDNYM telefonie.
Opublikowano 4 grudnia 201014 l Może się okaże że psp phone będzie odzielną platformą coś na wzór (n-gage 2), a sony wypuści kiesokonsolke psp2.
Opublikowano 5 grudnia 201014 l @MaroS Bardzo watpliwe to, co mowisz. W ogole ten konsolowy telefon to chybiony pomysl, inni juz wczesniej probowali i sie przejechali. Nie wyobrazam sobie zamiany PSP na tego twora. Edytowane 5 grudnia 201014 l przez Ken Marinaris
Opublikowano 5 grudnia 201014 l Autor chodzi o smużenie? raczej nie ma. chyba, ze przy bardzo szybkich akcjach wtedy jest to minimalnie widoczne.
Opublikowano 6 grudnia 201014 l W Internecie pełno jest sprzecznych informacji na temat tego Sony Ericssona Z1 (Zeus), inaczej PlayStation Phone. Z jednej strony piszą (za czym ja się skłaniam), że będzie to nowa platforma i nie będzie wstecznej kompatybilności z grami na PSP, z drugiej strony piszą, że widzieli aplikację uruchamiającą gry z PSP na tym telefonie (w to wątpię). Jak by rozwiązano sprawę analoga? Jest w tym w ogóle L i R?
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Autor analog moze byc zastapiony touch padem po srodku lub z tylu urzadzenia. LR jest. co co misza na roznych forach i sajtach widzieli filmik w ktorym odpalana jest palikacja o nazwie psp... nic wiecej nie wyciekło.
Opublikowano 7 grudnia 201014 l Autor kazdy lcd smuży... tylko nie kazdy w takim wielkim stopniu jak w psp1000. ok, mozna powiedziec, ze 2k i 3k nie smuzą... a raczej tego nie widac
Opublikowano 8 grudnia 201014 l mógłby mi ktoś powedzieć jakie są najnowasze modele PSP3000? Chodzi mi cos jak nr. CECH, taki jest w PS3. Nie moge znależć nigdzie info na ten temat. Z góry dzieki.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Autor ale one roznia sie tylko zainstalowanym softem. to co jest teraz w sklepach to najnowsze konsole
Opublikowano 8 grudnia 201014 l ale one roznia sie tylko zainstalowanym softem. to co jest teraz w sklepach to najnowsze konsole rozumiem czyli tak na dobra sprawe jest tylko jedna wersja PSP3000 od samego poczatku. Nie ma żadnyxh sprawnionych. dzieki.
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Autor ostatnie usprawnienie polegało na zmianie zabezpieczen antypirackich (zmienili plyte główną) i to jest w wszystkich nowych konsolach