Daffy 10 547 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 A jest np możliwośc podłączenia jakichś głośniczków np do psp? Przez jakiegoś jacka czy cuś? Bo traktowałbym go jako letni chamski odtwarzacz multimedialny na działeczke. No i gierki ofkors też, bo medievila czy silent hilla łykne jak niemka sperme masz wyjscie sluchawkowe w psp wiec musialbys miec glosniki z kablem na minijack(czy tam jack nie pamietam jakie tam jest wejscie) i bedziesz miec muze ja bym w ogole nie pchal sie w psp ktore ma jakies usterki, on jest teraz tak smiesznie tani ze bez problemu za grosze mozna wyrwac uzywke gdzie wszystko dziala jak nalezy Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Z tymi filmami to jest tak, że musisz mieć MP4 o rozdzielczości najwyżej ekranu i chyba jeszcze bitrate nie może być za duży. No i hardsuby oczywiście, inaczej się nie da. Jak pracowałem na szatni w klubie to ile ja filmów i seriali na tym obejrzałem . Rozdzielczość nie za duża, ale oglądało się kozacko. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Jak ja się bawiłem w oglądanie filmów na psp to sporo (pipi)ania było z konwersją do odpowiedniego formatu, nie wiem jak teraz. Cytuj
Bzduras 12 452 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Do filmów polecam AllConverter to PSP - mały, można sobie dorzucić napisy do pliku i po takiej konwersji filmy wyglądają pięknie na PSP. Bawiłem się we wrzucanie Breaking Bad na podróże i konwertowałem je tym programem, a później nie mogłem się nadziwić, że tak dobrze to wygląda na tym sprzęcie. Cytuj
Szewczenko_PL 0 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Witam przymierzam sie do zakupu PSP i tutaj rodzi sie moje pytanie czy jest jeszcze jakikolwiek sens zakupu skoro wyszła już konsolka PSV. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Jak nie lubisz kupować cyfrowo (nie trzeba było niektórych kopiować przez PS3? A niektórych w ogóle nie ma), to może. Jak lubisz importy to też, bo zmiana konta na Vicie podobno wkurzająca, a cyfrowe gry mają locka i trzeba być na koncie np. japońskim żeby grać w gry z japońskiego PSS. No ale podobno gry na Vicie wyglądają lepiej... Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 (edytowane) Jeśli nie patrzysz na grafę tylko na cenę i emulatory to bierz PSP, najlepiej slima, byle nie street i nie rozjechanego na wszystkie boki fata. Na PSP pograsz w gry z wielu starych konsolek: PSX, GB/GBC/GBA, NES, SNES do tego emu automatów CPS1 i CPS2 - to tak pokrótce z ważniejszych rzeczy. Edytowane 11 maja 2014 przez Plugawy Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 Jest może jakaś lista gier przetłumaczonych przez fanów? Przez te lata pewnie sporo mnie ominelo. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 Jest może jakaś lista gier przetłumaczonych przez fanów? Przez te lata pewnie sporo mnie ominelo. GTA Liberty & Vice City Stories były tłumaczone przez osoby z pspoland.pl Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 Nie sprecyzowałem, o japonskie gry przetlumaczone na angielski mi chodzilo Cytuj
keromatsu 0 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Co do japońskich gier nie wiem... Mam pytanko. Skąd brać skiny cxmb? Wszystko co znalazłem albo sciema, albo trzeba było zapłacić za jakieś premium konta. Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Sprawdź na qj.net ale ja szukałem wpisując w google cxmb psp 5.50 prome 4 i wyskakiwały wyniki. Mam parę ctf'ów na dysku więc jak chcesz to Ci wrzucę na link o ile masz ten sam CFW. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Czy ktos z was wie gdzie mozna kupic oryginalna baterie do PSP 1000 ?Na aukcjach praktycznie nic nie ma, nawet uzywanych - jedynie jakies podrobki, a takiej nie chce kupowac Cytuj
KUBUŚ 49 Opublikowano 13 grudnia 2014 Opublikowano 13 grudnia 2014 http://allegro.pl/bateria-1800mah-do-kazdej-psp-100-oryginal-sony-i4869532147.html A czy to ważne z jakiej firmy? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Dzieki !Z doswiadczenia wiem, ze oryginalne baterie lepiej "trzymaja". Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 To ja Ci powiem, żebyś nie piracił i zainstalował OFW i sprawdził czy Ci UMD działa Cytuj
steve 2 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 (edytowane) Już nie aktualne. Edytowane 20 grudnia 2014 przez steve Cytuj
saptis 620 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 (edytowane) To ja Ci powiem, żebyś nie piracił i zainstalował OFW i sprawdził czy Ci UMD działa Pokazac ci foto mojej peknietej po upadku baterii ? Nie pirace na PSP, mam sporo oryginalnych gier na UMD i naped w konsoli dziala jak nalezy. Edytowane 31 grudnia 2014 przez saptis Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 stycznia 2015 Opublikowano 2 stycznia 2015 To ja Ci powiem, żebyś nie piracił i zainstalował OFW i sprawdził czy Ci UMD działa Pokazac ci foto mojej peknietej po upadku baterii ? Nie pirace na PSP, mam sporo oryginalnych gier na UMD i naped w konsoli dziala jak nalezy. To nie było do Ciebie, ktoś usunął wcześniejsze posty To było apropo rozmowy o napędzie innego użytkownika Cytuj
MEVEK 3 460 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 nie mogę sie zalogować do sklepu po roku nieużytkowania sprzętu "internet connection fault". co to może być ? wpisać dane manualnie ? tak na szybko, co tu zrobić? Cytuj
piotros 220 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Sklep w wersji dla PSP został wyłączony w zeszłym roku i nie jest obsługiwany z poziomu konsoli. Zakupione wcześniej gry możesz zainstalować tylko przez komputer. 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Czy kazdy model PSP poprawnie obsluguje homebrew itp? Czy nadal jak kiedys lepiej celowac w stara wersje FAT albo Slim? Zalezy mi zeby miala naped UMD bo mam duzo gierek w pudelkach. Cytuj
Czoperrr 5 078 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Każdy, mam PSP Street i wszystko śmiga jak należy. 1 Cytuj
Reliant 0 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Od mniej więcej 5 lat posiadam PSP 3004, bardzo długo mi służyło, niestety wiele przeszło. Zalałem kiedyś mojego PSP'ka wodą, dzięki temu mój ekran ma różne plamy i odbarwienia, zbytnio nie przeszkadza mi to w grze ale słyszałem że można to domowym sposobem naprawić. Problem wygląda mniej więcej tak:Przeczytałem w necie że LCD z PSP można rozłożyć na trzy części i każdą warstwę ekranu przeczyścić jakimś środkiem typu spirytus czy izopropyl. Chciałbym się zapytać czy to prawda?Drugim problemem który pojawił się po zalaniu konsoli jest niedziałający przycisk Home, sprawa jest o tyle dziwna że mogę wyłączać gry przyciskiem do sterowania podświetleniem ekranu, wygląda to tak że jak klikam przycisk podświetlenia to jednocześnie mi podświetla ekran i pyta się czy wyjść z gry. Czasami przycisk wariuje i ciągle mi miga ekran wyłączania gry. Parę razy zdarzyło mi się że przycisk Home zaczął działać normalnie ale po kilku dniach-tygodniach znowu wariował, jakieś pół roku temu rozebrałem PSP żeby przetrzeć kurz który był pod LCD i przy okazji wyczyściłem spirytusem dolny panel przycisków, zaczęły działać, ale po jakimś miesiącu znowu przestały. Mam spróbować jeszcze raz je wyczyścić? A może spróbować izopropylu? Znalazłem nowy panel wszystkich przycisków za 15zł więc mógłbym wymienić jeżeli się nie uda ich naprawić, tylko chciałbym wiedzieć czy dolny panel przycisków podejdzie Plug and Play czy będę musiał coś lutować?Oprócz tego chcę wymienić przedni panel obudowy na nowy bo szybka jak i obudowa to tragedia ale z tym sobie poradzę.Z góry dziękuje za przeczytanie tematu i pomoc.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi