JacobiCrash 0 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Może kogoś zainteresuje. Nie wiem od kiedy trwa promocja, ale w krakowskim Saturnie można kupić 4 gry na psp ( Tekken:DR, Killzone:L, Ridge2 i Daxtera) w cenie 34,90 za sztukę. Cytuj
Guardian19 0 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Mam taki problem: Kupiłem swoje PSP w sieci MM i po jakimś 1,5miesiaca krzyżak odmówił posłuszeństwa (dokładnie zacinał sie prawy kierunek krzyżaka) co kompletnie uniemożliwiało grę szczególnie w Tekkena DR . oddałem go na gwarancji w sieci MM (nie zostałem poinformowany że jest możliwość oddania go bezpośredni do serwisu sony). Czekałem na odbiór 1,5 miesiąca pomimo ze zapewniano mnie ze oczekiwanie trwa 3 tyg. Po odebraniu sprawdziłem przy gościu tylko ogólny stan konsoli na pierwszy rzut oka wszystko było ok jednak po dłuższym testowaniu okazało sie ze ta sama wada znów sie pojawiła dodatkowo klapka do UMD zacinała sie a srebrne kółko na tej klapce zrobiło sie dziwnie zielonkawe (wtedy nie przyszło mi do głowy ze wymienili mi moja konsole na inna tez używana to zauważyłem dopiero w serwisie sony jak oddawałem ja powrotem na gwarancje). niedługo bo w tym tygodniu mam odebrać konsole i chce sie dowiedzeń czy: -oni mogą oddawać mi inna konsole również wcześniej używana?? to nie jest zbyt w porządku w stosunku do mnie;/ ja dbam o swoja konsole a ten ktoś nie dbał;/ - jeśli mi oddadzą to nie moja ale naprawiona to mogę zadać moja albo nowa?? mam jakieś prawa co do tego?? -jeśli znów mi nie oddadzą w terminie to mam prawo żądać jakiejś rekompensaty?? - co mi radzicie w tej sytuacji?? proszę o w miarę szybka odpowiedz Cytuj
are91 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Mam dośc poważny problem. Zassałem najnowszy FW dla demek GoW i Patapon, dema ładnie śmigają, ale jak chce włączyć gry kupione z PS Store (Crash, itp. starocie z PSX) wyskakuje mi komunikat - The content cannot be accessed on your account. Ze tak się zapytam... WTF?! Przy ściąganiu czegoś z PSS dostajesz na to licencję. Demo GoW musiałeś ściągnąć z amerykańskiego sklepu, używałeś pewnie do tego innego konta. Żeby mieć dostęp do tego co wcześniej kupiłeś musisz zalogować się na koncie na którym dokonałeś zakupu i je aktywować (account managgment) Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 29 lutego 2008 Autor Opublikowano 29 lutego 2008 (edytowane) sony wydało GO! Messengera strona www http://gomessenger.bt.com/static/pages/gmp/pc/whatisit.html komunikator dziala na facie i slimce. wszystko bylo by fajnie gdyby na program nie rzucil sie caly swiat... tymczasem nawet nie mozna sie zarejestrowac a tym bardziej pobrac program... jak ktos chce to tu -> http://www.sendspace.com/file/723kjm linkacz do programu. //wypakowac do folderu ms0:\psp\ kilka screenow @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ k. zarejestrowalem sie.. z trudem ale sie udalo xD jak cos to szukac pod: coatixan Edytowane 29 lutego 2008 przez Coati Cytuj
firana140 621 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 to jest takie pspkowe gg? kurde akurat nie mam przy sobie psp ;f na pewno pomoże to przy ustawkach online Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 29 lutego 2008 Autor Opublikowano 29 lutego 2008 to jest takie pspkowe gg?[...] mozna tak powiedziec z tym, ze program nie moze dzialac w tle. obsluguje: rozmowy glosowe, videorozmowy, czat tekstowy aha jakby ktos mial problemy z obslugą menu... trzeba przycisnac L aby np przejsc do ustawien [wolalem napisac bo ludzie maja nawet problemy z przewijaniem stron www] Cytuj
firana140 621 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 xD nie ma co się śmiać ;P zanim wyczaiłem że trza przytrzymać :square: i dopiero można scrollowac strony to białej gorączki dostałem jako że nie mam psp pod ręką: czy czaciora można włączyć ot tak czy trzeba się bawić w jakieś pokoje itp? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 29 lutego 2008 Autor Opublikowano 29 lutego 2008 (edytowane) tak. dziala to jak czat. w jednej rozmowie moze uczestniczyc kilku rozmowcow. wlasnie testowalem na przypadkowej osobie xD Edytowane 29 lutego 2008 przez Coati Cytuj
are91 0 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Sennheiser CX 300 czy Creative zen aurvana? Słuchawki w podobnym przedziale cenowym, Creativy nieco tańsze jednak marka Sennheiser mówi sama za siebie. Które waszym zadaniem są bardziej warte kupna? Główny problem jest taki, że w sklepach nie pozwalają ich testować, kwestie higieniczne. Edytowane 9 marca 2008 przez are91 Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 9 marca 2008 Autor Opublikowano 9 marca 2008 jakosciowo obie sa bardzo dobre.. tylko czy oplaca sie kupowac takie sluchawki do sprzetu ktorego procesor dzwieku jest poprostu biedny? Cytuj
are91 0 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 jakosciowo obie sa bardzo dobre.. tylko czy oplaca sie kupowac takie sluchawki do sprzetu ktorego procesor dzwieku jest poprostu biedny? Właśnie, słyszałem że aurvany są bardzo czułe i przy słabszym sprzęcie słychać szumy. Wie ktoś jak to jest w przypadku PSP? Po prostu chcę kupić dobre słuchawki które używałbym również z psp. Sprawdzałem nauszne kossa za ponad 300 zł z psp i dźwięk był lepszy niż w przypadku tych co mam aktualnie. Może PSP nie oferuje świetnej jakości dźwięku, ale chcę przynajmniej uzyskać maksymalną możliwą Cytuj
stabik 3 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 (edytowane) uzywam aurvany jako sluchawki do mp4 playera jak i psp i zadnych szumow nie slyszalem. Sprawuja sie bardzo dobrze i jeszcze rok temu byly kompletnie nieoplacalne jednak jesli je kupisz za okolo 130zl na allegro to konkurencyjnie wypadaja bardzo dobrze Edytowane 10 marca 2008 przez stabik Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 witam..nie widzialem odpowiedniego tematu wiec pisze tutaj..czy ktos wie jak zainstalowac emulator gba na psp o nazwie gb sp kai?...ni emam zielonego pojecia jak to zrobic..wymagany jest jakis source code tudziez bios...jezeli ktokolwiek wie to prosze o pomoc..dzieki..pozdrawiam Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 13 marca 2008 Autor Opublikowano 13 marca 2008 sciagnij ta paczke a potem wrzucasz do /PSP/GAME/gpsp/gba/rom'y i juz Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Orientuje się ktoś czy i gdzie można najtaniej dostać te pojemniejsze oryginalne baterie do Slimów? Cytuj
nWo 1 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 te baterie maja sprzedawac od 19 marca, nie wiem jak bedzie w europie, w japonii pojawi sie na magazynach wlasnie tego dnia. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 te baterie maja sprzedawac od 19 marca, nie wiem jak bedzie w europie, w japonii pojawi sie na magazynach wlasnie tego dnia. USA też 19 marca czy później? I takie mega lame question, bateria z USA bez problemów zadziała z europejskim PSP? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 13 marca 2008 Autor Opublikowano 13 marca 2008 dziala. testowalem z bateriami od fat'a i nie bylo problemow. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 w stanach mozna ja kupic bezproblemu, to jest PSP Extended Battery Kit, dwie dodatkowe pokrywy na baterie, czarna i srebrna do slim no i sama bateria 2200 mAh Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Dzięki, Teraz wystarczy rozejrzec się za ofertami Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 sciagnij ta paczke a potem wrzucasz do /PSP/GAME/gpsp/gba/rom'y i juz ..wytlumcz mi to jakos dokladniej bo wciaz nie wiem jak to zrobic.. Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Mana Khemia Portable: Gakuen no Renkinjutsushitachi http://www.imagebam.com/image/cc016f3934074 http://blogfile.paran.com/BLOG_203078/2008...205823817_1.jpg (gdyby komuś nie działał pierwszy link) Podtytuł wskazuje, że to port pierwszej części z PS2 (niedawno zapowiedziano sequel). Tak w ogóle niebawem pojawi się angielska wersja (albo już się pojawiła), więc jeśli Gust nie dorzuci czegoś nowego, to kupno Mana Khemii na PSP nie będzie miało chyba większego sensu. Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Jak myślicie, ile mógłbym wziąć za PSP w tym temacie? Jak nie uda się zamiana, to pozostanie mi sprzedaż ;/ Cytuj
BartX 9 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 Na pewno PSP jest warte tego DS-a z kartą. A jeśli zamiana by Ci się nie udała, to myślę, że jakieś 600 zł za zestaw. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi