are91 0 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 Plotka: Daxter i Wipeout Pulse uciekaja na PS2 super... uwielbiam specow od marketingu sony... Nie wiem co was tak boli w tym, że gry z psp wychodzą na ps2. Stają się wtedy jakieś gorsze? Mam ps2 i konwersje hitów z psp są dla mnie kompletnie nieatrakcyjne. Było tak, też jak nie miałem jeszcze psp. Urok gier na handhelda jest taki, że można w nie grać wszędzie, co jest niemożliwe na konsoli stacjonarnej. To głupie grać w GTA VCS mając pod ręką GTA san andreas, a w size matters gdy jest cała trylogia ratchetów na ps2. Konwersje z psp nie umywają się pod względem wykonania do hitów z jej stacjonarnej siostry, dlatego sięgają po nie raczej zdesperowani fani danej gry, którzy nie chcą ominąć żadnej części albo piraci bo oni i takj za to nie płacą. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 PSP znow sprzedało się lepiej od DSa w japonii, różnica jest spora, moze sony w końvu się obudzi? Na razie to jedyny zapowiedziany potencjalny hit to Secret Agent Clank. Nieciekawie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 maja 2008 Autor Opublikowano 13 maja 2008 no wreszcie jest... Podróżny futerał dla PSP-2000 od Sony Cytuj
wisza 5 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Cos mi smierdzi ten futeral Logitech'em Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Nie wiem czy to dobry temat, ale znalazłem na all. aukcję, gdzie gość sprzedaje PSP S&L. Ale zaciekawiło mnie to: Dokładne mapy całego świata pomogą nam zawsze znaleźć miejsce którego szukamy! Jest także możliwość korzystania z nich np w samochodzie, bez modułu GPS Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 czerwca 2008 no. jak sobie wgrasz na psp mapy i masz wystarczajaco duzo miejsca na memorce to czemu nie? z tym, ze to beda tylko mapy bez nawigacji. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 czerwca 2008 niusy 2 wiadomosci dobra i zla najpierw zła... opublikowano kody do MGS PO+ odblokowywujace 100 postaci :| [nie lubie chetowac] http://blog.us.playstation.com/2008/06/09/...ts-launch-week/ swoja droga gra ktos w to? xD teraz dobra :> Ready at Dawn mowi 'papa psp' http://www.readyatdawn.com/news.php Cytuj
wisza 5 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 A czy jest mozliwosc korzystania z GPS jesli ma sie CF? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Dobra, pytanko: Mam nowe PSP, ale już raz odpalane do przerobienia. Bateria już była naładowana do pełna, teraz formatować (rozładować, naładować 12h, rozładować i tak trzy razy...) czy może nie ma to sensu? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 czerwca 2008 Autor Opublikowano 16 czerwca 2008 nie ma potrzebya nawet NIE JEST to wskazane Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Dobrze że mi mówicie, już miałem zamiar to robić. Czemu nie jest wskazane? Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Bo KAŻDE baterie w dzisiejszych urządzeniach elektronicznych źle to znoszą... Ja nie rozumiem tego - baterii Niklowo-metalowo-wodorkowych czy Niklowo-kadmowych nie używa się w telefonach komórkowych/urządzeniach elektronicznych/itepe od dobrych kilku lat, a ludzie mają nadal manię ich formatowania... Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 formatowanie baterii to stary nawyk z czasów, gdy w telefonach mozna było znaleźć baterie kadmowe, które trzeba było formatować, żeby wyciągnąć maks wydajności i pozbyć sie tzw. efektu pamięci baterii - odkąd powszechne stały się baterie litowo-jonowe (takie jak w psp), czy tez polimerowe, zabieg ten jest zupełnie niepotrzebny, a wrecz, tak jak Coati napisał, moze wpływać niekorzystnie na baterie. O własnie, Qjon mnie uprzedził Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 A, to dzięki za info . Życzcie mi miłego grania, dziś nie śpię . Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Czy ktoś miał do czynienia z tą pojemniejszą baterią do PSP Slim? Idzie ją jakoś dostać w naszym kraju? Czy zostaje tylko import, jeśli tak, to skąd najlepiej? No i czy bateria z USA będzie działać bezproblemowo. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 czerwca 2008 maly nius... dyrektor psn'a Eric Lempel zamiescil notke na psb, dotyczaca nowego FW 4.0... jak na soft z okraglym numerkiem dodatki sa, krotko mowiac: SŁABE. *wyszukiwarka google z poziomu XMB [to dla tych którzy nie potrafią sobie googla włączyć w przeglądarce :F ] *przyspieszanie/zwalnianie odtwarzanych filmików - ja sie pytam po kiego to komu? no to tyle a gdzie zapowiadana "kiedystam" obsluga divX'ow? moze zapomnial? moze to bedzie niespodzianka? a moze szykuja cos innego? bo google i kolejna niepotrzebna opcja to kpina... http://blog.us.playstation.com/2008/06/16/...le-v400-update/ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Słabo, naprawdę słabo... Ja myślałem, że jak całą okrągła liczba, to sie coś zmieni, będzie jakiś konkretniejszy update... a tu dwie nic nie dające nowości . Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 czerwca 2008 nom.... 2.00 - mial dzialajaca przegladarke internetową 3.00 - emulator psx'a 4.00 - ehhhh..... zobaczymy moze jednak cos ciekawego tam wpakuja Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Może jakaś niespodzianka się szykuje . Jednak muszę napisać parę słów o samym PSP. Już pewnie gdzieś to tu pisałem, już od dawna chciałem mieć ten sprzęcior, ale... TO JEST ZAJ.EBISTE! Naprawdę, kur.wa, to ma tyle możliwości i zastosowań, gigantyczny potencjał, wielkie możliwości (prawie że przenośne PS2)... cholera, świetna kieszonsolka, idealnie się uzupełnia z DS'em . Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Crytek przymierza się do wejścia na rynek PSP http://gry.onet.pl/1770963,,Crytek_interes...,wiadomosc.html Crysis Portable o_O Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 18 czerwca 2008 Autor Opublikowano 18 czerwca 2008 jak narazie tylko otworzyli nabor na programistow z minimum rocznym starzem przy pisaniu gier na psp/ps2/ps3... mam nadzieje, ze "cos dobrego z tego wyjdzie"... a nie np jakas po(pipi)ka w postaci psp robiacego za lusterko wsteczne w humve czy tez jakiejs podrecznej mapki wyspy w kolejnej czesci crysisa/farcry'a na duza konsole xD - opcja pesymistyczna :> aha 4.00 wyszedl :F zawiera w sobie to o czym mowa na poprzedniej stronie... Cytuj
_mike 318 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Nawet na IGN marzą o lepszym jutrze .... http://psp.ign.com/articles/882/882373p1.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi