plecak 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) oba, choć classic rzeczywiście wydaje się troche solidniejszą konstrukcją, ale jak mówie; jak będziesz ostrożny to nic złego nie powinno się stać także w przypadku lite, używanego czy to nowego Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez plecak Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) plecak nie zauważyłem twojego posta, pytanie było do RoL'a Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Dynius Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDet...roduct_id=61939 Cena z podatkiem i przesylka to ok. 350zl. Pozostaje jedynie kwestia cla - teraz nie jest juz tak rozowo, jak jeszcze pare miesiecy temu. Aha, no i jeszcze trzeba znalezc sklep, ktory wysyla do Polski ;] Chyba, ze masz kogos w USA, kto by Ci to przeslal np. przez Polamer (paczka morska). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nie , chyba nie mam nikogo w USA :nie_wiem: Ja już chuba wole na Allegro (choć i tak kupie za 2-3miechy) http://allegro.pl/item421484079_2_x_folia_...p_warszawa.html Czy to jest oryginał? Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 nie. na allegro raczej nie ma oryginalnych folii Hori, a jesli sa, to cena jest nieco wyzsza. tutaj masz oryginalna: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-b7-49-en-70-196x.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Mam zerowe doświadczenie w zakupach za granicą Nie mam też jak zapłacić(chyba że da sie zrobić przelew bankowy xD) A jakieś dobre folie w polsce gdzie można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Można, ale musisz mieć szczęście. Ja mam np. bardzo dobre folie z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 skąd masz te folie? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Allegro - jak dobrze trafisz to OK. Dla przykładu na PSP kupiłem taki syf, że aż żal tych pieniędzy na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabol 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Mam zerowe doświadczenie w zakupach za granicą Nie mam też jak zapłacić(chyba że da sie zrobić przelew bankowy xD) A jakieś dobre folie w polsce gdzie można dostać? Najlepsza opcja to elektrostatyczne folie BigBen. Używałem ich na początku posiadania DSa. Nie umywają cie co prawda do Hori, zmieniają delikatnie odcień kolorów i czułość ekrany dotykowego jest jednak odrobinę mniejsza ale w Polsce to chyba najlepsza opcja jest. Ultima, Robson, Mad Games. Na Allegro raczej tez są. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Czy ktoś miał kontakt z Lite'em w wersji Cobalt Blue albo Crimson Red? Te z czarnym spodem. Wyglądają ciekawie, ale nie wiem, jak się sprawdzają w rzeczywistości. Jakby co zostaje mi zakup standardowej wersji białej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heihajin 0 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Czy ktoś miał kontakt z Lite'em w wersji Cobalt Blue albo Crimson Red? Te z czarnym spodem. Wyglądają ciekawie, ale nie wiem, jak się sprawdzają w rzeczywistości. Jakby co zostaje mi zakup standardowej wersji białej. Ja mam Cobalt Black. Czarny spód i wnętrze konsoli są przyjemne w dotyku, bo nie śliskie tak jak góra obudowy, tylko takie matowe, bardziej "szorstkie" w dotyku. I konsolka wygląda ślicznie. Jedyny problem to bardzo widoczne odciski palców na niebieskiej części obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Więc raczej odpada, bo odciski wkurzają, a szmateczki w torbie nie będę nosił do wycierania obudowy. Chociaż, ja wiem, to chyba najładniejsza wersja DS-a, o ile się jej nie dotyka. A niebieska część nie jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heihajin 0 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Ano najładniejsza Niebieskiej części dotyka się często przenosząc konsolkę chociażby, no chyba że chwytasz ją w jakiś specjalny sposób. Ale najważniejsze przecież że śladów paluchów podczas gry nie widać. No i z tego co wiem, to wszystkie wersje kolorystyczne Lite'a poza białą mają ten problem, więc w sumie ja bym na twoim miejscu brał Cobalta/Crimsona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Mam cobalta i całego czarnego - na pewno przyjemniej się gra na tym pierwszym, niż na dsach z ślizgającym się spodem. Zaś na niebieskiej powierzchni odciski palców są średnio widoczne.. Myślę, że dla samej wygody warto kupić crimsona/cobalta. Cytuj Odnośnik do komentarza
plecak 0 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 albo białego, tam tez tak nie widać palców Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Kurde, jak ja bym chciał pograć sobie w coś z serii Gyakuten... Albo Kenji albo Saiban 5, kiedy w końcu nadejdą zrozumiałe wersje kolejnych części jednej z najlepszych serii ostatnich lata? Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Na razie, to nawet nie wiadomo, kiedy to wydadza w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 http://www.wiimedia.com/news/view/kirby_fl...fy_pink_clouds/ Nowy Kirby - urocza forma reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 http://polygamia.pl/no-to-chyba-mamy-nowego-dsa Chyba coś się święci... Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 miał ktoś jakieś doświadczenie z battery packami? W moim DSie w bateria cos krucho (chyba ze 5 godzin to normalny wynik podczas uzywania flashcarta?) i zastanawiam się nad zamiennikiem. Problem w tym, że Nintendo baterie sprzedaje tylko w US i Kanadzie a do 3rd party jakoś nie jestem przekonany. Cytuj Odnośnik do komentarza
kami30004 2 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 (edytowane) Nowa wersja DSa? Coraz więcej ostatnio takich newsów/plotek. Coś dzieje się na rzeczy w tym temacie... > http://www.slipperybrick.com/2008/09/new-n...s-camera-music/ > http://www.idg.pl/news/168536/Nintendo.zna...konsole.DS.html Posiadam DSa crimson black od czerwca, a starszego czarnego sprezentowałem bratu. Jakie są różnice? Hmmm... Crimson nie rysuje się tak jak black a ewentualne rysy można z matowej powierzchni usunąć palcem, odciski są widoczne na górnej klapce ale nie rzuca się to w oczy tak jak w czarnej wersji. Matowy plastik ma to do siebie, że się "wyślizguje" - widać to szczególnie w okolicach krzyżaka. Ja swojego DSa noszę cały czas w pokrowcu, jednak zauważyłem ostatnio, że na rogach dolnej części DSik lekko się wyślizgał od trzymania. Ale trzeba się przyjrzeć żeby to dostrzec. Z kolei zaletą tego wykończenia jest to że gdy mamy spocone ręce DSa nadal trzymamy pewnie. Poza tym matowy plastik ładnie współgra z lakierowaną górną klapką. Jeśli miałbym ponownie wybierać wybrałbym wersję crimson black. Polecam! EDIT A jednak, nowy model zwie się DSi i pojawi się w sprzedaży 1.11.2008 na razie ekskluzywnie w Japonii: > http://ds.ign.com/articles/915/915507p1.html Specyfikacja techniczna i różnice względem DS Lite'a: > http://ds.ign.com/articles/915/915510p1.html Edytowane 2 Października 2008 przez kami30004 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dynius 0 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Dzisiaj (2 Października) Oficjalnie potwierdzono nowego Dsa. Będzie nazywał się DSi, nie będzie miał slotu na gry GBA. Będzie za to kamerka, slot SD. Powiększono ekrany, a cena w Japonii: 18900 jenów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość logan40 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Założyłem stosowny temat z fotkami i kilkoma innymi newsami - cena w dolarach 179.99. Super informacja z tego względu że planowałem kupić DS'a. Teraz lite potanieje a może po przeglądnięciu setek testów skusze się na DSi Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Tak patrze uzywany DS spadl do 300zl, czyli tyle co pierwsza lepsze komorka. Mialem go juz 2x i sie zastanawiam czy nie kupic trzeci raz. Wyszlo cos ciekawego jakos od marca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi